Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2wicky hocam hayırlı olsun..gerçekten güzel bir seçim..müzik hoparlörü nerde bunun acaba..4 yönlü tuşun arkasında mı ..
  • bi de shake özelliği var bu W580'lerde. walkman açıkken telefondaki W (walkman) tuşuna basılı tutup sallayınca şarkı değişiyor

edit: arkadaş söylemiş incelemede şimdi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korozyon -- 11 Ağustos 2007; 14:38:23 >
  • s500 w580 e çevrilebilir mi ki?

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

w580 çektiği resim örnekleri

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

w580 bataryası
    930 mAh,Lİ_Polymer 3,6 V

SonyEricsson W580i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 11 Ağustos 2007; 14:52:34 >

• bende merak ettim hoparlör neresinde?

ve tatmin edicimi?
  • bende w700i yi beğendim biraz geç oldu artık ülkeye girişi durmuş anca varsa anadoluda vardır..harici hoparlöründeki ses kalitesi ve kırmızı aydınlatmalı tuş takımı...offf offf nerden bulabilirim w700i yi on numara model
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViDeNoX

bende w700i yi beğendim biraz geç oldu artık ülkeye girişi durmuş anca varsa anadoluda vardır..harici hoparlöründeki ses kalitesi ve kırmızı aydınlatmalı tuş takımı...offf offf nerden bulabilirim w700i yi on numara model

ancak teknosada bulursun. orda da 389 lira. ben de hep onu beğendim ama şimdi w580i yi görünce tüm istekler değişti. w810i alacaktım arada kaldım. dendiğine göre eskisi gibi joystickler sağlam değil SE'da. yoksa emektar t630un joysticki sağlam
  • quote:

Orjinalden alıntı: turcino

quote:

bende w700i yi beğendim biraz geç oldu artık ülkeye girişi durmuş anca varsa anadoluda vardır..harici hoparlöründeki ses kalitesi ve kırmızı aydınlatmalı tuş takımı...offf offf nerden bulabilirim w700i yi on numara model

ancak teknosada bulursun. orda da 389 lira. ben de hep onu beğendim ama şimdi w580i yi görünce tüm istekler değişti. w810i alacaktım arada kaldım. dendiğine göre eskisi gibi joystickler sağlam değil SE'da. yoksa emektar t630un joysticki sağlam

bikere w700-w800 joisticleri sağlamdır.

w700 kullanıyordum sonra bozuldu servise verdim.Şuanda orda.Galiba yenisini vercekler.
    ee üretimi bittiyse bana nasıl vercekler?Acaba farklı bi model mi verirler ki...

• quote:

Orjinalden alıntı: sedces

quote:

quote:

bikere w700-w800 joisticleri sağlamdır.

w700 kullanıyordum sonra bozuldu servise verdim.Şuanda orda.Galiba yenisini vercekler.
    ee üretimi bittiyse bana nasıl vercekler?Acaba farklı bi model mi verirler ki...

aynısı yoksa sanırım fatura bedelini iade ediyorlar

• turuncu walkman logosundan sıkılmaya başlamıştımki bunu gördüm bikaç ay önce -gri turkuaz rengi diyorum- ama 4. çeyrekte çıkcak diyorlardı bende üzülmüştüm.
    wi-fi sinin olmaması bira kötü ama şu walkman özelliği olayı bitiriyo.
    tasarımda gayet hoş zaten
    ben şimdi motorola v8 le bunun arasında kaldım, ondada kardeşim dokunmatik mp3 player var! ve malzeme kkaliteside w580'i gerçekten ezer geçer, çünkü v8'de çelik dış yüzey var (sanırım), ama w580in dışı plastik ayriyeten plastik üstüne boya, bu stil kaplamalar çarpmalarda veya zamanla çıkıyo
    Terettütteyim v8imi beklesem yoksa w580imi alayım
    söyleyin arkadaşlar
  • daha bugün aldım bende ama bi sorunum var.Orda bu sallayınca şarkı değiştirme özelliğni dükkanda denemiştim çalışıyordu ama şimdi iş yerindeyim ve o özellik çalışmıyor ne kadar sallasamda uğraşsamda değişmiyor parça.Tel.i o kadar karıştırdım bir ayarı da yok acaba telefon mu sorunlu çıktı diye düşünmeye başladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

2wicky hocam hayırlı olsun..gerçekten güzel bir seçim..müzik hoparlörü nerde bunun acaba..4 yönlü tuşun arkasında mı ..

Teşekkür ederim. Evet hoparlör yön tuşlarının arkasında.Dışarıya çok iyi kalitede ve yüksek ses veriyor.
  • quote:

bugün w810i almak için çıkacaktım ama şimdi bunu görünce kararsız kaldım. görüntü açısından çok güzel, kendisine hayran bırakıyor. en çok önem verdiğim noktalardan biri olan batarya ömrünü merak ediyorum. sitesinde 370/9 yazmış ama gerçek kullanımda nasıl?? acaba biraz bekleyip w580i mi alsam? çok adiler ya

Sabah 9 30 dan beri kullanıyorum (Bütün gün kurcalayıp müzik dinlemekler geçti) şu an 04 57 iti barı iler % 52 pili var hala.

• quote:

Orjinalden alıntı: Arda Türkmen

daha bugün aldım bende ama bi sorunum var.Orda bu sallayınca şarkı değiştirme özelliğni dükkanda denemiştim çalışıyordu ama şimdi iş yerindeyim ve o özellik çalışmıyor ne kadar sallasamda uğraşsamda değişmiyor parça.Tel.i o kadar karıştırdım bir ayarı da yok acaba telefon mu sorunlu çıktı diye düşünmeye başladım.

walkman tuşuna basılı tutuyor musun sallarken?
  • Bu durumda merak edilen bir yönü kalmadı W580i nin ve kesinlikle alıncak katagorisine girmeyi başardı. W810i den bazı fotoğraf fonksiyonları hariç eksiği yok fazlası çok W850i (bence berbat tasarımı var) den ise çok daha ucuz ve altta kalır yanı yok. Bazı sitelerde 450 lirayı bile göremeye başladık (www.alısveris.com ne kadar güvenilir?) demekki zamanla W810 nin satış bandına oturcak belkide bu yüzden çıkarmadı teli S.E Türkiye aynı fiyata kadar inerse W810i kimse almaz diye, bence hızlı bir inişle 400-450 bandına düşecek ki iyi fiyat zaten 1GB sağlam bir MP3 çalar ne kadarki :)

Renge gelince ben S.E de beyazı çok severdim ama bu sefer griyi sevdim beyazın rengi fena değil ama karanlıkta ön tuş takımının altındaki ledlerin görünmesi ÇOK KÖTÜ bu durumda gri turkuaz süper biraz bekleyeyim fiyat otursın yerine alacam karar verdim ha bu arada fotoğraf kalitesi fena değilmiş W810i den çok farklı gelmedi bana..

• quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Bu durumda merak edilen bir yönü kalmadı W580i nin ve kesinlikle alıncak katagorisine girmeyi başardı. W810i den bazı fotoğraf fonksiyonları hariç eksiği yok fazlası çok W850i (bence berbat tasarımı var) den ise çok daha ucuz ve altta kalır yanı yok. Bazı sitelerde 450 lirayı bile göremeye başladık (www.alısveris.com ne kadar güvenilir?) demekki zamanla W810 nin satış bandına oturcak belkide bu yüzden çıkarmadı teli S.E Türkiye aynı fiyata kadar inerse W810i kimse almaz diye, bence hızlı bir inişle 400-450 bandına düşecek ki iyi fiyat zaten 1GB sağlam bir MP3 çalar ne kadarki :)

Renge gelince ben S.E de beyazı çok severdim ama bu sefer griyi sevdim beyazın rengi fena değil ama karanlıkta ön tuş takımının altındaki ledlerin görünmesi ÇOK KÖTÜ bu durumda gri turkuaz süper biraz bekleyeyim fiyat otursın yerine alacam karar verdim ha bu arada fotoğraf kalitesi fena değilmiş W810i den çok farklı gelmedi bana..

kamerayı önemseyen arkadaşlar için w810i'nin alternatifi olur mu bilemem ama bence çok iyi bir model.

• quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Bu durumda merak edilen bir yönü kalmadı W580i nin ve kesinlikle alıncak katagorisine girmeyi başardı. W810i den bazı fotoğraf fonksiyonları hariç eksiği yok fazlası çok W850i (bence berbat tasarımı var) den ise çok daha ucuz ve altta kalır yanı yok. Bazı sitelerde 450 lirayı bile göremeye başladık (www.alısveris.com ne kadar güvenilir?) demekki zamanla W810 nin satış bandına oturcak belkide bu yüzden çıkarmadı teli S.E Türkiye aynı fiyata kadar inerse W810i kimse almaz diye, bence hızlı bir inişle 400-450 bandına düşecek ki iyi fiyat zaten 1GB sağlam bir MP3 çalar ne kadarki :)

biraz uçmuşsun galiba!tek artısı ışıklar başka nesi var fitness kaç kişinin işine yarar?yada salla değiştir?hadi sarkıları sıradan ilerletse neyse diyecemde rasgele şarkı seçmesi olmadı bence..buda belli bir zaman sonra bıktırır... heleki w810la kıyaslama şu telefonu foto kalitesi farklı değilmişşş çok komik oldu ama...! sen w810 da kullanmamışsın ozaman belli!!KIYASLANAMAZ foto konusunda....ayrıca W850 berbat demişsin allahtan (bence demişsin) yoksa malzeme kalitesi ve tasarımı çok süper heleki o arka taraf mükemmel...
    ben yinede bu telefonu kötülemiyorum.. ama başka telefonlarada düzgün eleştiri yapmanı bekliyorum...W580i güzel ama!! insan daha teknik olarak yeni özellikler istiyor w810da olan macro AF bunlar bir kere bu telde neden yok..bunu söyleyeceğine üstüne birde fark yok diyorsun...sanki teknoloji geriye gidiyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

bugün w810i almak için çıkacaktım ama şimdi bunu görünce kararsız kaldım. görüntü açısından çok güzel, kendisine hayran bırakıyor. en çok önem verdiğim noktalardan biri olan batarya ömrünü merak ediyorum. sitesinde 370/9 yazmış ama gerçek kullanımda nasıl?? acaba biraz bekleyip w580i mi alsam? çok adiler ya

Sabah 9 30 dan beri kullanıyorum (Bütün gün kurcalayıp müzik dinlemekler geçti) şu an 04 57 iti barı iler % 52 pili var hala.

en azından 15 saat durmadan kurcaladığını farz edersek batarya durumu gayet iyi diyebilirim. ilk kullanımda bu kadar ömür gayet iyi. zaman geçtikçe performansı artacaktır. merak ediyorum kullandığın hat nedir ve evde telefonun çekme durumu nasıl? batarya ömrünü bunlar da çok etkiliyor

• Ekranı gerçekten çok kaliteli, iki gün önce aldığım w610'u değiştirsem mi diye düşündürttü, o derece yani
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

en azından 15 saat durmadan kurcaladığını farz edersek batarya durumu gayet iyi diyebilirim. ilk kullanımda bu kadar ömür gayet iyi. zaman geçtikçe performansı artacaktır. merak ediyorum kullandığın hat nedir ve evde telefonun çekme durumu nasıl? batarya ömrünü bunlar da çok etkiliyor

Turkcell le kullanıyorum evde ve iş yerinde full çekiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

quote:

Orjinalden alıntı: Arda Türkmen

daha bugün aldım bende ama bi sorunum var.Orda bu sallayınca şarkı değiştirme özelliğni dükkanda denemiştim çalışıyordu ama şimdi iş yerindeyim ve o özellik çalışmıyor ne kadar sallasamda uğraşsamda değişmiyor parça.Tel.i o kadar karıştırdım bir ayarı da yok acaba telefon mu sorunlu çıktı diye düşünmeye başladım.

walkman tuşuna basılı tutuyor musun sallarken?

Allah ım yaa bu kadar cahillik olur mu yaa

cidden çok teşekkür ederim bilmiyordum ona basmam gerektiğini,bende diyorum salla salla neden değişmiyor bu meret yarın servise gidecektim valla.ALLAH razı olsun çok tşk. ederim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.