Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: melezsnape

yani kısaca w850i yerine w580i daha iyi olur diyorsunuz bencede öyle ama şu 3g nin olmaması kafayı karıştırıyor ..ayrıca arkadaşlar w850i nin beyazı yok diyip duruyorda bizim bu arka sokaktaki türkcell bayisinde var ayrıca ben alırsamda beyaz kapağını isterim onun gelmesi uzun sürer mi acaba...bide şu bekleme sırasında yukarda bi arkadaşın söylediği chına-malezya olayı varya malezya malları ne zaman biter acaba hiç bitmesin yaaa

Öle bişe demiyoruz sen bilirsin tabi ama ^3G gelip oturana kadara telefonunu değişirsen muhtemelen. W850i bence berbat tasarıma sahip ve ÇOK pahalı ucuz olsa bişe değil ama çok pahalı okadar para verdikten sonra PDA bakılabilir...

• W580i alıp kullanan Arkadaşlar,

Tasarımla ilgili bir sorum var: Telefonun alt tarafı geriye doğru kıvrılan bir şekilde tasarlanmış. Bunun bir işlevi/esprisi filan var mı? Yoksa sadece tasarım olsun diye mi öyle yapılmış? Ekran karşıya bakacak şekilde cepte taşırken sorun oluyor mu? Bu kıvrık tasarım benim kafamda şüphe oluşturdu. Kullanırken zorluk yaşarım diye düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi videre -- 14 Ağustos 2007; 2:29:43 >
  • yaw bu w580i ile ilgili tema,program vs. bulabileceğimiz bir site yok mu?
  • Sony ericssonun sitesinden bu tür şeyleri indirebiliyoruz ancak ordada hala w580i cep telefonu olarak seçilemiyor.
  • asıl bu w910i beklenir mi acaba ....şunu bi seyredin
    http://www.youtube.com/watch?v=TmkDkfVeTJ8
  • quote:

Orjinalden alıntı: videre

W580i alıp kullanan Arkadaşlar,

Tasarımla ilgili bir sorum var: Telefonun alt tarafı geriye doğru kıvrılan bir şekilde tasarlanmış. Bunun bir işlevi/esprisi filan var mı? Yoksa sadece tasarım olsun diye mi öyle yapılmış? Ekran karşıya bakacak şekilde cepte taşırken sorun oluyor mu? Bu kıvrık tasarım benim kafamda şüphe oluşturdu. Kullanırken zorluk yaşarım diye düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?

Oranın amacı kapağı rahatça itebilmek ekrana dokunmadan itmek için yapılmıştır ...bi sorun çıkarmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker83 -- 14 Ağustos 2007; 12:53:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fur2

Sony ericssonun sitesinden bu tür şeyleri indirebiliyoruz ancak ordada hala w580i cep telefonu olarak seçilemiyor.

hala telefon çıkmadığı için yani,,,onlara göre hala eylülde çıkacak ya...oyüzden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stalker83

quote:

Orjinalden alıntı: videre

W580i alıp kullanan Arkadaşlar,

Oranın amacı kapağı rahatça itebilmek ekrana dokunmadan itmek için yapılmıştır ...bi sorun çıkarmaz...

Teşekkür ederim bilgi için. Bir de gidip canlı olarak bakayım bu makineye. Sonra karar veririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

quote:

yani kısaca w850i yerine w580i daha iyi olur diyorsunuz bencede öyle ama şu 3g nin olmaması kafayı karıştırıyor ..ayrıca arkadaşlar w850i nin beyazı yok diyip duruyorda bizim bu arka sokaktaki türkcell bayisinde var ayrıca ben alırsamda beyaz kapağını isterim onun gelmesi uzun sürer mi acaba...bide şu bekleme sırasında yukarda bi arkadaşın söylediği chına-malezya olayı varya malezya malları ne zaman biter acaba hiç bitmesin yaaa

Öle bişe demiyoruz sen bilirsin tabi ama ^3G gelip oturana kadara telefonunu değişirsen muhtemelen. W850i bence berbat tasarıma sahip ve ÇOK pahalı ucuz olsa bişe değil ama çok pahalı okadar para verdikten sonra PDA bakılabilir...

iide yani bilmemki 3g nin eylülde geleceğini söylüyorlar bunun yanında şu an takip ettiğim telefoncuda w850i+1gb hafıza kartı+ 2 hoperlör=700 milyon sizce bu 3g li bir telefon ve yanında verilen şeyler için yeterli bir para diil mi yani bana bu kadar parçayla çok uçuk gözükmüyor fiyatı...

• Bence değer.. ama şu var zaten hoparlör 50 60 ytly bulursun ayrıca almak istersen...ama ben tel olarak çok iyi buldum...3g ise galiba ilk olarak vodafone çıkaracak...öyle bir duyum aldım...ya eninde sonunda çıkarıcaklar...olanlar bunu deneyip kullanır sende sonra 3g olsaydı keşke diyebilirsin...ama benim yine şahsi görüşüm..ben kullancağımı sanmıyorum..ücretinden dolayı eğer yüksek olusa ki, pahalı olur kullanmam...ancak denemek için yada belli zamanlarda...ki zaten bu kameralar görüntü sağlarken takılmalar da olabilir..çok net 30fps göstericeğini sanmıyorum...! ama sonuçta telefonunda bu özellik olmuş olcak...W850i çok sağlam bir telefon...ve duruşu tipi çok karizma herşeyiyle beğeniyorum...son karar senindir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker83 -- 14 Ağustos 2007; 15:20:31 >
  • kendine ayırdığın bir zaman diliminde git gör iki telefonuda telefoncuyuda fazla dinleme...biri ucuz diğeri pahalı doğal olarak pahalıyı satmak isteyecektir..ama çok para verip pişman olmanı istemem...az para veripte pişman olmanı istemem.. yani tüh keşke deme...iki demo modeli varsa tuş takımlarını dene ne biliim tasarımlara bak...öyle karar ver... hepsi her model görecelidir kişiden kişiye değişir...
  • anladım ama bence 3g için bir tarife çıkar hatta 3g belli bir zaman sora o kadar yaygın olur ki 10 dakkası 1 kont. gibi bişey bile çıkacak yani benim görüşüm bu...aslında şu an benim durum askıda ama kuzenim alacak w850i yi o bi alsın iyice bi kontor ederim teli sağlamlığında şüpem yok zaten ama kuzenime w580i yi de gösterdim güzel dedi ama hala w850i nin aynalı yüzeyinden vaz geçemedi

hem w850i nin işlemcisi daha hızlı diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
  • W580i 201Mhz W850i 216Mhz...

http://www.jbenchmark.com

Dediğin tarife olabilir çünkü kullanımı yaygınlaştırmak için...işallah öyle olur...belkide tel fiyatının düşmeme sebebi bu olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker83 -- 14 Ağustos 2007; 15:46:26 >
  • evet gerçekten ondan düşmüyor olabilir fiyatı...ama öyle tarifelerim olacağı kesin...şu anda millet kullanmayız diyor ama eski sürüm msn kullanırken de kimse görüntülü konuşmaya olumlu bakmıyordu şimdi içinden çıkmıyorlar...işte bu yaygınlaşınca 3. jenarasyon telefonlar üstte olacak o nedenle kuzenime w850i aldıracam

W850İ
  • quote:

anladım ama bence 3g için bir tarife çıkar hatta 3g belli bir zaman sora o kadar yaygın olur ki 10 dakkası 1 kont. gibi bişey bile çıkacak yani benim görüşüm bu...aslında şu an benim durum askıda ama kuzenim alacak w850i yi o bi alsın iyice bi kontor ederim teli sağlamlığında şüpem yok zaten ama kuzenime w580i yi de gösterdim güzel dedi ama hala w850i nin aynalı yüzeyinden vaz geçemedi

hem w850i nin işlemcisi daha hızlı diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum

w850 de çok güzel telefon, ama yüzeyi aynalı derken?

• arka sürgüsünü diyo itince arkasında ayna gibi bir yüzey var yani Tam ayna değil ama kendini görebiliyorsun...
  • burası işte

SonyEricsson W580i
  • Hımm anladım teşekkürler. Beyazı olsaydı alacağım telefon bu olacaktı çıktığında. Çok şık tasarımı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 14 Ağustos 2007; 23:52:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stalker83

Bence değer.. ama şu var zaten hoparlör 50 60 ytly bulursun ayrıca almak istersen...ama ben tel olarak çok iyi buldum...3g ise galiba ilk olarak vodafone çıkaracak...öyle bir duyum aldım...ya eninde sonunda çıkarıcaklar...olanlar bunu deneyip kullanır sende sonra 3g olsaydı keşke diyebilirsin...ama benim yine şahsi görüşüm..ben kullancağımı sanmıyorum..ücretinden dolayı eğer yüksek olusa ki, pahalı olur kullanmam...ancak denemek için yada belli zamanlarda...ki zaten bu kameralar görüntü sağlarken takılmalar da olabilir..çok net 30fps göstericeğini sanmıyorum...! ama sonuçta telefonunda bu özellik olmuş olcak...W850i çok sağlam bir telefon...ve duruşu tipi çok karizma herşeyiyle beğeniyorum...son karar senindir...

İlk olarak vodafone un çıkarması düşük ihtimal zira durum vodafone ile ilgili değil bütün aporatörler altyapı olarak zaten 3G ye hazırlar sorun lisanslama sorunu ki bu bence uzun bir zaman daha çözülmeyecek ama hiçte belli olmaz tabi. Ben N73 ile Gürcistan da denedim 3G yi ordaki 2 şebekede sunuyor bu hizmeti, şebekelerden biri zaten Turkcell in olan GeoCell. 3G bayağı hızlı normale göre ama inanılmaz şarz yiyor bluetooth üzerinden notebook ile nete çıkıyoruz telefonu şarza takmak şart yoksa full dolu pil bile 1-2 saatten fazla gitmiyor...

3G yye dayalı seçim yapmak bence çok mantıklı deği W850i den W580i veya W810i daha mantıklı seçenekler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 15 Ağustos 2007; 0:34:22 >

• SE için ihtiyacınız olan temel programlar için de buraya bakın:

http://my-k750i.blogspot.com/

güzel şeyler var.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.