Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Stalker83

burası işte

SonyEricsson W580i

Bu telefonu hep almak istemiştim ve sonnda birgün alıcam

• Arkadaşlar alanlar kusura bakmasın ben şuan k790 ve w810 kullanıyorum öylee bir telefonlardan sonra bu telefon oyuncak gibi kaldı yaw ne biçim kasası var tanıtım sitelerinde fıstık gibi bugün grisini gördüm hüsrana uğradım oyuncak plastikten yapılmış gibi ne o öyle kapak ekran illet oldum ben güzel bir plastikten yapılıyor zannediyordum.Elime bir aldım teknosada aman tandrım bune dedim tuşlar ayrı kasa ayrı keza tuhaf bir yapısı var.Direkt alacaktım ama hayale hüsrana uğradım almaktan vazgeçtim benim k790 ve w810 ona bin basar.
  • Demek istediğin nedir?Malzeme kalitesi çok mu kötü?
  • Daha telefon ankarada ki telcilerin çoğuna gelmemiş. 2 yerde buldum orda da sadece fiyat listesine girmiş haftyaa gelir dediler. bir yer 550 ytl nakit fiyat verdi.

Ben de olursa beyazını düşünüyorum.
  • kapağın altındaki ışıklar görünsün diye sanırım ince plastik kullanmışlar. ondan kötü görünmüş olabilir size.
  • ankara teknosalara geldi cihaz (ankamall, carrefour, şaşmaz, tunalı hilmi, kızılay vs.)
    599 ytl world kart 12 taksit, diğer kartlar 6 aya bölünüyor galiba.
  • Vatanbilgisayar da da var ona bakılırsa ama pahalı satıyor bu tarz yerler. Dışarda sadece telefon satan mağazalardan almak daha mantıklı bence. Özellikle nakit de çok daha fazla avantajlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

quote:

burası işte

SonyEricsson W580i

Bu telefonu hep almak istemiştim ve sonnda birgün alıcam

bende aynen senin dediğini demiştim ve sonunda aldım iyikide almışım daha görenlerin çoğu yeni birşeymi diyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: FUHRER

Arkadaşlar alanlar kusura bakmasın ben şuan k790 ve w810 kullanıyorum öylee bir telefonlardan sonra bu telefon oyuncak gibi kaldı yaw ne biçim kasası var tanıtım sitelerinde fıstık gibi bugün grisini gördüm hüsrana uğradım oyuncak plastikten yapılmış gibi ne o öyle kapak ekran illet oldum ben güzel bir plastikten yapılıyor zannediyordum.Elime bir aldım teknosada aman tandrım bune dedim tuşlar ayrı kasa ayrı keza tuhaf bir yapısı var.Direkt alacaktım ama hayale hüsrana uğradım almaktan vazgeçtim benim k790 ve w810 ona bin basar.

olabilir ama sonuçta fiyatına göre iyi yani,, biraz malzemeden kayırılmış işte bende bunu anlatmak istemiştim daha önce..demekki zayıf bir yönüde malzemeymiş....ben şahsen sağlam olsun isterim..

• Telefon hala Beşiktaş ve Fatih' de bulunan hiçbir telefoncuya gelmedi, bekliyoruz sabırla. :)
  • Ya arakadaşlar bunun beyazından hiç gören var mı ya? Ben alırsam beyaz alcam ama hep gri var. Gerçi giris bile pek bulunmuyo telcilerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Ya arakadaşlar bunun beyazından hiç gören var mı ya? Ben alırsam beyaz alcam ama hep gri var. Gerçi giris bile pek bulunmuyo telcilerde.

Beyazı piyasada yok galiba.
  • arkadaşlar sakın w580i düşünmeyin ben bugün büyük bi hevesle sirkeciye almaya gittim...sanırım bi tek grisi var türkiyede ..onu da güç bela bulabildim... ama kardeşim bu kadarmı dandik görünür bi plastik bu kadar mı tuş takımına özenilmez ... yani benim gördüğüm maketiydi ama hayal kırıklığı içinde döndüm eve sanırım w610i alacağım ...

bu arada hayal kırıklığına uğramak isteyen diğer arkadaşlar w580i sirkecide altın han 34 numaradaydı fiyatını da dün 560 dediler bugun dövizden dolayı 570 dedi 6 ay bonusa bölüyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

Ya arakadaşlar bunun beyazından hiç gören var mı ya? Ben alırsam beyaz alcam ama hep gri var. Gerçi giris bile pek bulunmuyo telcilerde.

valla bizim arka sokaktaki turkcell getirmişti ama şu an satılmadığı için geri gönderdiler istenirse tekrar getirirler demekki gelme ihtimali var bi turkcell bayisiyle konuşun bence getiriyorlar ...burdaki turkcell de millet kir tutar diye almamışlar gerçekten kir tutar mı ya ben hiç sanmıyorum w850i kullanan arkadaşlar bi baksa bu soruma beyazı kir tutar mı????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

quote:

quote:

valla bizim arka sokaktaki turkcell getirmişti ama şu an satılmadığı için geri gönderdiler istenirse tekrar getirirler demekki gelme ihtimali var bi turkcell bayisiyle konuşun bence getiriyorlar ...burdaki turkcell de millet kir tutar diye almamışlar gerçekten kir tutar mı ya ben hiç sanmıyorum w850i kullanan arkadaşlar bi baksa bu soruma beyazı kir tutar mı????????

arkadaşım bende grisi var resimlerden kötü duruo ama cihazın kendisi çok hoş duruo hele siyah rengini hiç almayın beyazıda alınabilir ama çizikler falan bence beyazda daha çok belli olur

bu telefona göre bu fiyat bence çok uygun 3g olması bence o kadar önemli deil sonuçta daha ülkemizde bu hizmet yok olsa bile 2 sokak arkadaki arkadaşınla görüntülü konuşmanın ne manası var gurbet elde akraban falan varsa arada sırada kullan zaten kim bilir dakikası ne kdar olur_?

• Ben w550i kullanıyordum ve dün gidip bitane de w580 aldım.Genel olarak oldukça güzel bir telefon görüntü açısından elinize aldığınızda verdiği his oldukça güzel.Ekranı çok net ve renkler çok canlı.Yeterli ışık olan yerlerde foto kalitesi baya iyi,düşük ışık ve karanlık ortamda çok fazla performans beklememek lazım.Mp çaların dışarı verdiği ses oldukça kaliteli ama w550 ye göre kulaklık sesi en az %30 daha düşük yani dolgunluk açısından buna bi anlam veremedim açıkçası.Ben daha iyi olmasını beklerdim.

Genel olarak güzel ve de eğlenceli bir telefon.Ama w550 ve w800 kadar safkan değiller gibi geliyor yinede.Alıcak olanlar gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirler şarjıda oldukça iyi gidiyor.
  • Ya arkadaşlar tel alan birisi şöle 20-30 saniyelik bir video çekip (ama makisimum kalitede olacak) rapide falan upload edebilir mi? Ben de ki e900 ile karşılaştırcam da. Çok makbule geçer yani
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: videre

W580i alıp kullanan Arkadaşlar,

Tasarımla ilgili bir sorum var: Telefonun alt tarafı geriye doğru kıvrılan bir şekilde tasarlanmış. Bunun bir işlevi/esprisi filan var mı? Yoksa sadece tasarım olsun diye mi öyle yapılmış? Ekran karşıya bakacak şekilde cepte taşırken sorun oluyor mu? Bu kıvrık tasarım benim kafamda şüphe oluşturdu. Kullanırken zorluk yaşarım diye düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?

Oranın amacı kapağı rahatça itebilmek ekrana dokunmadan itmek için yapılmıştır ...bi sorun çıkarmaz...

Yazdigin nedenden ziyade,tasarimin boyle olmasinin nedeni;numerik tuslari kullanirken<ozellikle msj. yazarken> telefona daha iyi hakim olabilmek kavrayabilmek icin dusunulmustur..

• quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: videre

W580i alıp kullanan Arkadaşlar,

Tasarımla ilgili bir sorum var: Telefonun alt tarafı geriye doğru kıvrılan bir şekilde tasarlanmış. Bunun bir işlevi/esprisi filan var mı? Yoksa sadece tasarım olsun diye mi öyle yapılmış? Ekran karşıya bakacak şekilde cepte taşırken sorun oluyor mu? Bu kıvrık tasarım benim kafamda şüphe oluşturdu. Kullanırken zorluk yaşarım diye düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?

Oranın amacı kapağı rahatça itebilmek ekrana dokunmadan itmek için yapılmıştır ...bi sorun çıkarmaz...

Yazdigin nedenden ziyade,tasarimin boyle olmasinin nedeni;numerik tuslari kullanirken<ozellikle msj. yazarken> telefona daha iyi hakim olabilmek kavrayabilmek icin dusunulmustur..

Alakası bile yok... Tamamen sürgüyü itmek içindir çünkü w850deki gibi bir yer tasarlamamışlar bu kıvrımda o yüzden yapılmıştır...mesaj yazmaya bir faydası dokunmuyor....

• quote:

Orjinalden alıntı: muffliato

quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

quote:

quote:

arkadaşım bende grisi var resimlerden kötü duruo ama cihazın kendisi çok hoş duruo hele siyah rengini hiç almayın beyazıda alınabilir ama çizikler falan bence beyazda daha çok belli olur

bu telefona göre bu fiyat bence çok uygun 3g olması bence o kadar önemli deil sonuçta daha ülkemizde bu hizmet yok olsa bile 2 sokak arkadaki arkadaşınla görüntülü konuşmanın ne manası var gurbet elde akraban falan varsa arada sırada kullan zaten kim bilir dakikası ne kdar olur_?

w850i nin gry si var mı ya hiç duymadımda....zaten dediğim gibi 3g için bence çok uygun bir tarife çıkacak bu günkü 10 dakikası 1 kont. gibi bişeyler....bu arada w850i nin siyahını niye tavsiye etmedinki????

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.