Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende siyah var özellikle beyaz almadım siyahın ışıkları gece mavi olduğundan çok şık duruyor...bugün birinde 5300 gördüm beyaz yerleri kot cebinde taşındığından kenar kısımları masmavi olmuş...beyazlarda bu olursa iyi olmaz ayrıca siyah al sonra ileride istersen beyaz alır değiştirtirsin...

birde o arkadaş karıştırmış galiba biraz... w850 nin iki rengi var siyah ve beyaz... siyah tam kapkara siyah değil biraz daha griye dönük metalik bir siyah...ışıklı ortamda biraz gri gibi oluyor karanlık ortamlarda kapkara görünüyor...yani ayrı bir gri rengi yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stalker83

quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: videre

W580i alıp kullanan Arkadaşlar,

Tasarımla ilgili bir sorum var: Telefonun alt tarafı geriye doğru kıvrılan bir şekilde tasarlanmış. Bunun bir işlevi/esprisi filan var mı? Yoksa sadece tasarım olsun diye mi öyle yapılmış? Ekran karşıya bakacak şekilde cepte taşırken sorun oluyor mu? Bu kıvrık tasarım benim kafamda şüphe oluşturdu. Kullanırken zorluk yaşarım diye düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?

Oranın amacı kapağı rahatça itebilmek ekrana dokunmadan itmek için yapılmıştır ...bi sorun çıkarmaz...

Yazdigin nedenden ziyade,tasarimin boyle olmasinin nedeni;numerik tuslari kullanirken<ozellikle msj. yazarken> telefona daha iyi hakim olabilmek kavrayabilmek icin dusunulmustur..

Alakası bile yok... Tamamen sürgüyü itmek içindir çünkü w850deki gibi bir yer tasarlamamışlar bu kıvrımda o yüzden yapılmıştır...mesaj yazmaya bir faydası dokunmuyor....

Git allah askina her seyi cok biliyon sen.Sanami inanacagim yoksa Amsterdam da gittigim fuardaki SE yetkilisinemi inanacagim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: videre

W580i alıp kullanan Arkadaşlar,

Tasarımla ilgili bir sorum var: Telefonun alt tarafı geriye doğru kıvrılan bir şekilde tasarlanmış. Bunun bir işlevi/esprisi filan var mı? Yoksa sadece tasarım olsun diye mi öyle yapılmış? Ekran karşıya bakacak şekilde cepte taşırken sorun oluyor mu? Bu kıvrık tasarım benim kafamda şüphe oluşturdu. Kullanırken zorluk yaşarım diye düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?

Oranın amacı kapağı rahatça itebilmek ekrana dokunmadan itmek için yapılmıştır ...bi sorun çıkarmaz...

Yazdigin nedenden ziyade,tasarimin boyle olmasinin nedeni;numerik tuslari kullanirken<ozellikle msj. yazarken> telefona daha iyi hakim olabilmek kavrayabilmek icin dusunulmustur..

Alakası bile yok... Tamamen sürgüyü itmek içindir çünkü w850deki gibi bir yer tasarlamamışlar bu kıvrımda o yüzden yapılmıştır...mesaj yazmaya bir faydası dokunmuyor....

Git allah askina her seyi cok biliyon sen.Sanami inanacagim yoksa Amsterdam da gittigim fuardaki SE yetkilisinemi inanacagim.

tamam hadi senin dediğin olsun...ben mantıken hareket ettiğim için...SE yetkilisiyle konuşmak için o kadar uzaklara gitmeme gerek de yok...tanıdığım vardır elbet SE'den....

• Turkiyedeki Yetkisiz sozumona Yetkililerden bahsetmiyorum ben.

Bu arada bakiyorum alinti yapmayi ogrenmissin.Fazla alinti yapip sayfalari doldurma.
  • quote:

Turkiyedeki Yetkisiz sozumona Yetkililerden bahsetmiyorum ben.

Bu arada bakiyorum alinti yapmayi ogrenmissin.Fazla alinti yapip sayfalari doldurma.

tabi sony ericsson başkanından aldın dimi...bizde senin dediğin standçılardan öğrenmedik...

Kusura bakma forumun senin olduğunuda unutmuşum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker83 -- 16 Ağustos 2007; 23:57:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: grayolife

arkadaşlar sakın w580i düşünmeyin ben bugün büyük bi hevesle sirkeciye almaya gittim...sanırım bi tek grisi var türkiyede ..onu da güç bela bulabildim... ama kardeşim bu kadarmı dandik görünür bi plastik bu kadar mı tuş takımına özenilmez ... yani benim gördüğüm maketiydi ama hayal kırıklığı içinde döndüm eve sanırım w610i alacağım ...

bu arada hayal kırıklığına uğramak isteyen diğer arkadaşlar w580i sirkecide altın han 34 numaradaydı fiyatını da dün 560 dediler bugun dövizden dolayı 570 dedi 6 ay bonusa bölüyolar

Hayatımda duyduğum en saçma yorumdur bu. Maketini incelemişsin abi daha ötesi mi var. Kendisini eline al bir incele de sonra konuş. Bu kadar olur abi ya maketinden yola çıkıp bir telefonu kötüleyen bir şuur(suz) ilk kez görüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

Orjinalden alıntı: grayolife

arkadaşlar sakın w580i düşünmeyin ben bugün büyük bi hevesle sirkeciye almaya gittim...sanırım bi tek grisi var türkiyede ..onu da güç bela bulabildim... ama kardeşim bu kadarmı dandik görünür bi plastik bu kadar mı tuş takımına özenilmez ... yani benim gördüğüm maketiydi ama hayal kırıklığı içinde döndüm eve sanırım w610i alacağım ...

bu arada hayal kırıklığına uğramak isteyen diğer arkadaşlar w580i sirkecide altın han 34 numaradaydı fiyatını da dün 560 dediler bugun dövizden dolayı 570 dedi 6 ay bonusa bölüyolar

Hayatımda duyduğum en saçma yorumdur bu. Maketini incelemişsin abi daha ötesi mi var. Kendisini eline al bir incele de sonra konuş. Bu kadar olur abi ya maketinden yola çıkıp bir telefonu kötüleyen bir şuur(suz) ilk kez görüyorum.

+1 katılıyorum 2wicky ayrıca duyduğum en komik yorum olmuş dua et maket telefonu almamışsın satıcı ün yapardı valla....maket memory stic filan...

• quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

quote:

Orjinalden alıntı: muffliato

quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Ya arakadaşlar bunun beyazından hiç gören var mı ya? Ben alırsam beyaz alcam ama hep gri var. Gerçi giris bile pek bulunmuyo telcilerde.

Beyazı piyasada yok galiba.

valla bizim arka sokaktaki turkcell getirmişti ama şu an satılmadığı için geri gönderdiler istenirse tekrar getirirler demekki gelme ihtimali var bi turkcell bayisiyle konuşun bence getiriyorlar ...burdaki turkcell de millet kir tutar diye almamışlar gerçekten kir tutar mı ya ben hiç sanmıyorum w850i kullanan arkadaşlar bi baksa bu soruma beyazı kir tutar mı????????

arkadaşım bende grisi var resimlerden kötü duruo ama cihazın kendisi çok hoş duruo hele siyah rengini hiç almayın beyazıda alınabilir ama çizikler falan bence beyazda daha çok belli olur

bu telefona göre bu fiyat bence çok uygun 3g olması bence o kadar önemli deil sonuçta daha ülkemizde bu hizmet yok olsa bile 2 sokak arkadaki arkadaşınla görüntülü konuşmanın ne manası var gurbet elde akraban falan varsa arada sırada kullan zaten kim bilir dakikası ne kdar olur_?

w850i nin gry si var mı ya hiç duymadımda....zaten dediğim gibi 3g için bence çok uygun bir tarife çıkacak bu günkü 10 dakikası 1 kont. gibi bişeyler....bu arada w850i nin siyahını niye tavsiye etmedinki????

Ya beyler w850 muhabbetini başka başlıkta yapsak. w850 başlığı mı w580 başlığı mı karıştı iyice. Kirlilik olmaması açısından söylüyorum. Kimse yanlış anlayıp gereksiz mesajlar yazmasın.

• quote:

Kusura bakma ama sen de şu kelimeleri türkçe ve ayrı yazsan diyorum!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: OdeN

quote:

Kusura bakma ama sen de şu kelimeleri türkçe ve ayrı yazsan diyorum!!

En gicik oldugum, davranisi sergileyen tiplere ornek bir vatandas.Bilip bilmeden sana ne oluyor ki densizlik yapiyorsun.Bir sey biliyorsan konus alim sansinlar bilmiyorsan sus adam sansinlar.

Ban!!! mis aklin sira benimi yerdigini saniyorsun.Muhattab oldugum kisi ile benim aramda olan bir konuda sakayla karisik gonderme yapmisim o kisiye sana ne oluyor.

Neymis su kelimeleri Turkce ve ayri yazsan diyormus...ba ba ba ba baaaa

Yurt disinda yasadigim icin kullandigim klavye ingilizce bu yuzden Turk alfabesindeki harflerin bazilari yok.Bilirsin belki telefonla sms yazarkende aynen benim yazdigim sekilde,senin mantigina gore Turkce yazmiyorsunuz.Aklinca bana laf sokacak ya.Hem bir sor bakalim arastir neden yazmiyorlar.
    Bu duyarliligini sahiplenmeyi baska yerlere kanalize et

Lafa bak Turkce yazacakmisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 17 Ağustos 2007; 21:56:45 >

• Ya beyler yok mu hayrına şöle kısa bi video çekip gönderecek biri. Bekliyorum hala
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZpA4zQF3pR8 beyler bi linkteki vidyo gayet kaliteli çekiliş.
    İnsanın alası geliyo bea
  • Arkadaşlar w610 ile bu telefonun kulaklıktaki müzik performansını kıyaslama şansı olan oldumu? Eğer olduysa hangisi daha ağır basıyo?
  • Bugün Beyoğlu Teknosa'da w580i'nin fiyatını 639 Ytl olarak gördüm ve dudağım uçukladı. Aptal sanıyor Teknosa herhalde insanları.
  • teknosa da çok akıllı ya 2 günde dolar euro yükselince fiyatları artırmış hemen. piyasada doğru düzgün olmayan w700i yi bile 389dan 419a çıkarmış. yuh be... mecbur kalmadıkça teknosadan alınmaz bir şey.
  • Beyler telefonda araya video atama var mı acaba? Kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
  • quote:

En gicik oldugum, davranisi sergileyen tiplere ornek bir vatandas.Bilip bilmeden sana ne oluyor ki densizlik yapiyorsun.Bir sey biliyorsan konus alim sansinlar bilmiyorsan sus adam sansinlar.

Ban!!! mis aklin sira benimi yerdigini saniyorsun.Muhattab oldugum kisi ile benim aramda olan bir konuda sakayla karisik gonderme yapmisim o kisiye sana ne oluyor.

Neymis su kelimeleri Turkce ve ayri yazsan diyormus...ba ba ba ba baaaa

Yurt disinda yasadigim icin kullandigim klavye ingilizce bu yuzden Turk alfabesindeki harflerin bazilari yok.Bilirsin belki telefonla sms yazarkende aynen benim yazdigim sekilde,senin mantigina gore Turkce yazmiyorsunuz.Aklinca bana laf sokacak ya.Hem bir sor bakalim arastir neden yazmiyorlar.
    Bu duyarliligini sahiplenmeyi baska yerlere kanalize et

Lafa bak Turkce yazacakmisim.

Aranızdaki samimiyet beni hiç ilgilendirmiyor bi kere. Burası msn ortamı değil. Çok samimi isen özel mesaj atarsın sevgili arkadaşına. Yurt dışında yaşıyor olman da bahane değil. İngilizce işletim sistemleri ile de türkçe hatta çince, arapça da yazabilirsin... Bilmiyorsan nasıl yapılacağını sorar öğrenirsin!!

Yurt dışında space tuşu da mı çalışmıyor yoksa?? sozumona diye bir kelime yok türkçede. Sen ve senin gibilerin sayısı gittikçe arttığı için bu tür uyarıları daha çok görürsün. Bu uyarımı ukelalık, laf sokma olarak algılıyorsan o senin sorunun. Yurt dışında yaşayanların ana dillerine daha çok sahip çıkmasını beklerdim, yazık, çok yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zato1 -- 18 Ağustos 2007; 21:51:20 >

• Bimeks satış fiyatı, şimdilik gri renk var... KDV Dahil: 338.66 EUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigboos

Bimeks satış fiyatı, şimdilik gri renk var... KDV Dahil: 338.66 EUR

Sağlam fiyatmış
  • Lütfen birbirimize karşı biraz daha anlayışlı olalım.Lütfen bazı konularda da gerekli hassasiyeti gösterelim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.