Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen birbirinize karşı daha saygılı olun.Tekrarında uyarılmaksızın ceza alacaksınız.
  • Yukarıdaki hakkımda yapılan eleştirileride silin o zaman...

quote:

Ya dostum bak her mesajın milletle tartışmaya yönelik. Ericsson'nun kurucusu falan mı sanıyosun kendini? Her şeyi çok iyi biliyosun. Daha düne kdar bu telefona ölüyodun. Gittin bi w850 aldın şimdi dünyanın en iyi teli w850 oldu. İstediğim her konuda yorum yaparım bunu sana soracak değilim. Sen bence konuşmadan önce yazılanları okumaya ve anlamaya çalış. Ben orda bana göre dedim ve eminim fiyatını hakedicek özellikler vardır dedim. Ama sen tartışmak istediğin için yukarda ki gibi mesaj atıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker83 -- 20 Ağustos 2007; 23:41:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

Orjinalden alıntı: grayolife

arkadaşlar sakın w580i düşünmeyin ben bugün büyük bi hevesle sirkeciye almaya gittim...sanırım bi tek grisi var türkiyede ..onu da güç bela bulabildim... ama kardeşim bu kadarmı dandik görünür bi plastik bu kadar mı tuş takımına özenilmez ... yani benim gördüğüm maketiydi ama hayal kırıklığı içinde döndüm eve sanırım w610i alacağım ...

bu arada hayal kırıklığına uğramak isteyen diğer arkadaşlar w580i sirkecide altın han 34 numaradaydı fiyatını da dün 560 dediler bugun dövizden dolayı 570 dedi 6 ay bonusa bölüyolar

Hayatımda duyduğum en saçma yorumdur bu. Maketini incelemişsin abi daha ötesi mi var. Kendisini eline al bir incele de sonra konuş. Bu kadar olur abi ya maketinden yola çıkıp bir telefonu kötüleyen bir şuur(suz) ilk kez görüyorum.

Hakkaten ben de dummy'sinin üzerine cihaz ile ilgili böyle yorum ilk defa görüyorum. Telefonun diğer renkleri de Eylül ortası gibi gelecek, ama bence telefonu en güzel gösteren gri rengi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaløn -- 20 Ağustos 2007; 23:59:15 >

• Saygısız bişey olsaydı silerlerdi zaten sen merak etme. .

Orda saygısız olarak ne gördün acaba onu da merak ediyorum yani. Neyse bu tartışmya daha da uzatarak başlığı iyice mahvetmek niyetinde değilim. Zaten yeterince w850 muhabbeti yapılarak başlık kirletildi. Daha fazlasına gerek yok.

Bu arada bence telefonun en güzel rengi beyaz geliyor bana. Ama daha önceki yorumlarda bir arkadaşın bahsettiği gibi cepte taşımaktan (özellikle kot pantolan cebinde) kenarları mavi mavi olucaksa beyaz almanın hiç bir mantığı yok. Ben de önce beyaz düşünüyordum ama bu yorumdan sonra gri de karar kıldım. Turkuaz renk ile uyumlu olmuş.

Ama içimde gitmiyor değil beyaza hala. Acaba gerçekten bu şekilde bozulur mu rengi? Hiç beyaz walkman phone kullanan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 21 Ağustos 2007; 0:03:05 >

• Saygısızlıkla olmasada sert tavır yapıyorsun...ondan dolayı dedim..ayrıca benim cevaplarımdada saygısız bir durum yoktu...bilmiyorum gördünmü ama son msjımda yazmıştım şuraya artık biri düzgün bir inceleme koysunda kelimeler yerine görüntüler videolar konuşsun insanlar daha çok faydalansın sence bu konuda bu eksik değilmi!!!!...yinede ben w580i yi kötülemiyorum...ikinci telefonum olabilir...ama yaptığınız yorumlarda w850i kullanmadığınız gözüküyor çünkü telefonun büyük olduğunu bende biliyorum ama kullanınca iş değişiyor..kullanalı 3 hafta oldu ve daha yeni öğrendiğim şeyler var...w810da olmayan... video ayarları video oynatırken zoom özelliği fotolarda kırmızı göz silme ve ayarlamalar foto çekim menüsünden ayrı bunlar photo dj de var.... gibi... w810da bunları görmemiştim...belki w580i dede vardır bilmiyorum ama inan w850de parasına değecek çok şey var gerçekten...

• quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Saygısız bişey olsaydı silerlerdi zaten sen merak etme. .

Orda saygısız olarak ne gördün acaba onu da merak ediyorum yani. Neyse bu tartışmya daha da uzatarak başlığı iyice mahvetmek niyetinde değilim. Zaten yeterince w850 muhabbeti yapılarak başlık kirletildi. Daha fazlasına gerek yok.

Bu arada bence telefonun en güzel rengi beyaz geliyor bana. Ama daha önceki yorumlarda bir arkadaşın bahsettiği gibi cepte taşımaktan (özellikle kot pantolan cebinde) kenarları mavi mavi olucaksa beyaz almanın hiç bir mantığı yok. Ben de önce beyaz düşünüyordum ama bu yorumdan sonra gri de karar kıldım. Turkuaz renk ile uyumlu olmuş.

Ama içimde gitmiyor değil beyaza hala. Acaba gerçekten bu şekilde bozulur mu rengi? Hiç beyaz walkman phone kullanan oldu mu?

Ben yinede fikir vermek istiyorum...beyazı kullanabilirsin çünkü malzemesi eğer denildiği gibiyse rengi çıkmayacaktır...ama 5300 ve 5200da çıkıyor iğrenç bir görüntü oluyor...çünkü bunlar biraz mika tarzı yani sert ve sürtünmeyle erir gibi oluyor...

• Silenen mesajını görmedim o yüzden mesajı saygı çerçevesinde değerlendiremiycem. Benim böyle sert çıkış yapmamamın nedeni senin smileyler ile mesajında beni ti ye alman ve "yorum yapma" gibi ifadeler kullanmandı. Sonuçta bir şeyle ilgili yorum yapmak için illaha ona sahip olmak gerekmez. Araştırmalarda hiç yoktan ön bilgi sağalayabilir. Ben zaten w850 fiyatını haketmiyor demedim. Zaten mesajımda da yazmıştım eminim fiyatını arttıran bir çok özelliği vardır diye. Ben kendi fikrimi belirttim. Sadece var olan özelliklerinden dolayı ben o parayı vermem dedim. Çünkü bana göre gereksiz. Tekrarlıyorum "bana göre". Çünkü bu iş biraz göreceli.

Şu anda samsung e900 kullanıyorum. w580i alıcam büyük ihtimalle bu tel yerine. e900 den önce de nokia 6670 kullanıyordum. O da büyük fakat oldukça göz dolduran özelliklere sahipti. Fakat e900 aldıktan sonra artık büyük ve kalın telefon kullanmak cazip gelmiyor bana. Çünkü telefon dediğin zarif ve bu zariflikle beraber barındırabildiği kadar işlevsel özellikler barındırması benim için önemli artık. Samusn e900 den sonra bunu w580i de de gördüm ve o yüzden sevdim bu telefonu. Bence fiyat 800 ytl ye yaklaştıkça ve kalın bir telefon tercih edilecekse onun yerine biraz daha para koyup pda almak en iyisi. Ben bir sonraki telefonumu pda olarak düşünüyordum. Meslek icabı da oldukça işime yarıycak bir şey aslında pda. Ama dediğim gibi e900 dan sonra büyük telefon kullanamıycağımı anladım .

Dediğim gibi bunlar hep göreceli ve kişinin beklentisine göre değişicek şeyler.

Bu arada telefona sahip olan arkadaşlar bir video inceleme veya bol resimli bir inceleme buraya eklerlerse dediğin gibi çok daha faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 21 Ağustos 2007; 0:20:05 >

• Bende kimseyle dalga geçmek istemedim...öyle göründüysede kusura bakma buradaki amacım kimseyle tartışmak değil!!!...w580i alırsın umarım...bari o zamanda sen bir inceleme yaparsın...
  • Yanlış anlaşılma olmuş demek ki aramızda. Tatlıya bağlandı o zaman.

Ya ne yazık ki benden inceleme bekleyenler daha çok beklemek zorunda kalabilir. Çünkü maaş dan dolayı önümüzdeki ay almayı düşünüyorum. Maaş gününü bekliycez mecburen
  • bende kredi kartını öldürdüm yani!!! 830 milyondu 700limitti maaşı bekleyip para biriktirmedim... kartı verdim üstüne peşin 130 verdim şu an öyle kaldım yani...anlıyorum şu maaş durumlarını...off...Keşke şöyle birkaç sağlam telefon markası türkiyeye girsede fiyatlar iyice düşse..
  • S500'de piyasada ve fiyatları çok yakın birbirine
  • Bunun dış sesi nasıl ve otofocus var mı?
  • Evet s500 de çıktı. Fiyatları da yakın birbirlerine. Ama bence ip ve özellik olarak w580i s500 den çok daha iyi. Zaten w580i az da olsa daha pahalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Maniac_Rock

Bunun dış sesi nasıl ve otofocus var mı?

Ses çok kaliteli, otofokus yok cihazda
  • Ya arkadaşlar cihaza sahip olan biri şu bol fotolu veya videolu bir incelem yapsa çok makbule geçicek. Hala heyecanla bekliyorum.

Birde arkadaşlar yukarda bir yerlerde okumuştum ama telefonun diğer renklerinin eylül ayının ortaralarında geleceği bilgisi kesin mi ? Bu bilgiyi nerden edindiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 22 Ağustos 2007; 0:18:55 >
  • Aşağıdaki linkte ingilizce detaylı inceleme var. İşine yarayabilir.

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w580-en.shtml
  • arakadaşlar bide bu cihazın kulaklık girişi sanırsam yan taraftaymış bu cepte taşırken filan herhangi bir zorluk çıkartmıyormu? kullanan arkadaşalr bi cevap yazarlarsa sevinirim
  • telefonu kullanan arkadaşlar bu kadarlık süre zarfında batarya durumu hakkında ne diyebilirsiniz? ne kadar kullanmaya ne kadar gidiyor? batarya 900 mü yoksa 930 mAh mi? şimdiye kadar bir sorun çıkardı mı telefon genel anlamda?

Ekleme:

telefon ve batarya hangi ülkede üretilmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcino -- 23 Ağustos 2007; 15:50:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: legendary

arakadaşlar bide bu cihazın kulaklık girişi sanırsam yan taraftaymış bu cepte taşırken filan herhangi bir zorluk çıkartmıyormu? kullanan arkadaşalr bi cevap yazarlarsa sevinirim

Kulaklık girişinin yanda oluşu bir rahatsızlık vermiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

Orjinalden alıntı: legendary

arakadaşlar bide bu cihazın kulaklık girişi sanırsam yan taraftaymış bu cepte taşırken filan herhangi bir zorluk çıkartmıyormu? kullanan arkadaşalr bi cevap yazarlarsa sevinirim

Kulaklık girişinin yanda oluşu bir rahatsızlık vermiyor.

hocam ilerleyen zaman zarfında yanda olduğundan dolayı cep içerisinde bükülüpte kısa sürede elden çıkması gibi bir durum oluşması ihtimali varmıdır?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.