Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben fiyat düşüşü beklereken € dan dolayı fiyat hepten arttı ama yarından sonra borsa ve € da düşüş bekliyorum biraz bekleyin bakalım bide indirim felan gelse 450 civarına çekilse fiyat alıncakta da çekilmiyor...
  • Nappatın yaw 450 ytl bu özelliklerde telefona az değil mi? Bu özelliklerde 450 ye telefon yok. Üstelik bir de bu yeni model. Gönül isterki düşsün ama.
  • beyler içinizde w550i kullanan varsa kulaklıkla mp3 dinlediğinizde ses performansında fark varmı? bide bu tlfonda stereo genişletme var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: digi_boy2006

beyler içinizde w550i kullanan varsa kulaklıkla mp3 dinlediğinizde ses performansında fark varmı? bide bu tlfonda stereo genişletme var mı?

Stereo genişleme var evet
  • Yıllardır nokia fanı olarak en son 7610 çıkana kadar takip ederdim telefon teknolojisini daha sonra 7610 aldım yaklaşık 3 senedir uzağım...

Ee 3 sene sonunda 7610 sizlere ömür bi durumda çok yaşlandı hala sağlam ama sıkılıyor insan değişiklik istiyor...

Ericsson sony olmadan önce nefret ederdim şimdi bir bakayım dedim w580i yi gördüm çok hoşuma gitti gerek özellikler gerek görüntü...

w880i yi beğenmiştim görüntü bakımından fakat özellik bakımından w580 daha önde hatta tasarım bakımındanda daha iyi denebilir...

Bu akşam üstü çıkıp alacağım w580i yi...

Umarım zorluk çekmem symbiandan javaya geçişte.
    Msn yüklüyebilirim inşallah...

Bu arada şu hafıza olayına bir açıklama getirebilirmiyiz?

1gb hafıza kartıyla beraber satılıyor fakat ben bunu 2gb yaptırmak istiyorum yokmu piyasada bu kartların 2gb si?

• quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Nappatın yaw 450 ytl bu özelliklerde telefona az değil mi? Bu özelliklerde 450 ye telefon yok. Üstelik bir de bu yeni model. Gönül isterki düşsün ama.

iyide bu özellikler diosun w810 da olan özelliklerde bunda yok fiyatı daha uygun... kaç tane değecek özelliği varki şimdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jandor

1gb hafıza kartıyla beraber satılıyor fakat ben bunu 2gb yaptırmak istiyorum yokmu piyasada bu kartların 2gb si?

Hepsiburada'da 2 gb ve 4 gb m2 kart satılıyor

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd70860
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd71423

• quote:

Beyler telefonda araya video atama var mı acaba? Kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

arayana video atamadan bahsediyorsun dimi, zil sesi olarak... eğer ondan bahsediyorsan çoğu se de var o özellik. bunda da var.

eğer ondan bahsetmiyorsan özür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Bugün Beyoğlu Teknosa'da w580i'nin fiyatını 639 Ytl olarak gördüm ve dudağım uçukladı. Aptal sanıyor Teknosa herhalde insanları.

haklısın, 599 ytlden çıkardılar ama euro yükseldiği anda fiyatı anında değiştirdiler...
  • Ekran çözünürlüğü w810 da daha düşük. Nispeten daha kalın. Işık efektleri yok, salla değiştir özelliği yok. Kayar kapaklı tasarım yok. Bu tarz bi dünya farklılık var. Bazı kulanıcılar için bunlar önemsiz farklar olarak gözükebilir ama sonuçta fiyat bu tarz şeylerden dolayı artıyor. Yoksa artık piyasada ki hemen hemen her telefon birbirine benziyor özellik olarak. Fiyat farkları bu tarz şeylerden ortaya çıkıyor genelde.

Oan bakılırsa w850'ninde bu w580'e göre tek artısı 3g olayı ( o da ne kadar öenmli tartışılır). Üstelik telefon bana göre son derece kaba ve kalın bir telefon. Ama şu anda piyasada ki pahalı tellerden biridir. Bence o fiyata değmez ama eminim fiyatının böyle olmasını sağlıycak özellikleri mevcuttur. Yani bu biraz göreceli bir kavram.

Evet sevgili ilovemymobile "arayana" yazacapıma "araya" yazmışım. Onu kastetmiştim.. Bilgi için teşşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

Orjinalden alıntı: digi_boy2006

beyler içinizde w550i kullanan varsa kulaklıkla mp3 dinlediğinizde ses performansında fark varmı? bide bu tlfonda stereo genişletme var mı?

Stereo genişleme var evet

o ne işi yarıyor?
  • bu konuya yeni giriyorum telefon gerçekten çok hoş ve zarif duruyor çok iyi bir karizması var sahip olanlara güle güle kullanmalarını dilerim
  • Telefonu aldım...
    Tek kelimeyle mükemmel.

Bu arada sims 2 oyunu çıktı telefonun içinden ona pek bi şaşırdım :)
  • quote:

Ekran çözünürlüğü w810 da daha düşük. Nispeten daha kalın. Işık efektleri yok, salla değiştir özelliği yok. Kayar kapaklı tasarım yok. Bu tarz bi dünya farklılık var. Bazı kulanıcılar için bunlar önemsiz farklar olarak gözükebilir ama sonuçta fiyat bu tarz şeylerden dolayı artıyor. Yoksa artık piyasada ki hemen hemen her telefon birbirine benziyor özellik olarak. Fiyat farkları bu tarz şeylerden ortaya çıkıyor genelde.

Oan bakılırsa w850'ninde bu w580'e göre tek artısı 3g olayı ( o da ne kadar öenmli tartışılır). Üstelik telefon bana göre son derece kaba ve kalın bir telefon. Ama şu anda piyasada ki pahalı tellerden biridir. Bence o fiyata değmez ama eminim fiyatının böyle olmasını sağlıycak özellikleri mevcuttur. Yani bu biraz göreceli bir kavram.

Evet sevgili ilovemymobile "arayana" yazacapıma "araya" yazmışım. Onu kastetmiştim.. Bilgi için teşşekkürler.

Tek artısı 3g mi?? sen w850nin müzik kalitesi ve basslarını hiç dinlemedin zannedersem...istersen karşılaştır derim...ayrıca w580i kullananların dediğine göre kulaklık ses seviyesi w810dan biraz düşükmüş...iyi düşün derim shake shake nereye kadar???ama gerçekten w850i nin kulaklık performansını dinlemediysen yorum yapma derim...

• Ya dostum bak her mesajın milletle tartışmaya yönelik. Ericsson'nun kurucusu falan mı sanıyosun kendini? Her şeyi çok iyi biliyosun. Daha düne kdar bu telefona ölüyodun. Gittin bi w850 aldın şimdi dünyanın en iyi teli w850 oldu. İstediğim her konuda yorum yaparım bunu sana soracak değilim. Sen bence konuşmadan önce yazılanları okumaya ve anlamaya çalış. Ben orda bana göre dedim ve eminim fiyatını hakedicek özellikler vardır dedim. Ama sen tartışmak istediğin için yukarda ki gibi mesaj atıyosun.

Ha sırf hoporlör sesi biraz daha kaliteli diye de yaklaşık 200 ytl fark verilir mi? Ben vermem. Telefon sonuçta bu. Müzik seti değil. Ama verene de saygı duyarım. Onun beklentisi o yöndedir çünkü. Umarım bu sefer bunun göreceli bişey olduğunu anlamışsındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 20 Ağustos 2007; 7:53:41 >

• W850 S.E nin en balon modellerindendir. Tasarımı kötü kalın bir telefon kayan kapak dediğin ince olur hatta bence komik bir telefon ki zaten satışı felan da beklenen düzeyde değil bizim burda bi bayide var adam aldığına pişman bakan bile yokmuş ki bencede en son alıncak S.E de W850 dir.. Kulaklık sesinde fark varsada kalitede %99 fark yoktur bunu denemedim ama W810i ve W900 arasında yok hatta W550 de de yok ama hoparlör sesinde fark olabilir oda anlatılan kadar değildir inanmayın.. Ve son olarak 700-800 lira eğer bir mobil cihaza verecekseniz direk PDA alın Asus P525 iyi bir seçenek olur...

AMA ! Bu konu W850 konusu değidir W850 ile ilgili yazı yazmak isteyenler telefonlarının mars'tan geldiğini sananlar LÜTFEN W850 konusunda yazsınlar burası W580 konusu ve ben gibi herkez W580 ile ilgili şeyler okumak için giriyoruz şayet bir soru gelirse karşılaştırmak için felan cevap yazılabilir tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 20 Ağustos 2007; 8:50:50 >
  • w580i'nin ses kalitesinde çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Sennhesier CX ve kendi orjinal set kulaklıklarıyla yaptığım denemelerde ben oldukça başarılı buldum, özellikle stereo genişleme seçeneği ve Mega Bass açıkken. Bence tek eksiği SRS WOW HD türünden ses geliştirmelerine sahip olmaması telefonunun. Benim aslen beklediğim küçük kardeşi s500i ise Genpatech'e göre bugünden itibaren satışa sunulacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jandor

Telefonu aldım...
    Tek kelimeyle mükemmel.

Bu arada sims 2 oyunu çıktı telefonun içinden ona pek bi şaşırdım :)

Hayırlı olsun cihazın. İnşallah memnun kalırsın. Normalde Sims oyunlarını sevmemekle beraber telefondakine fena takıldım. Bir süre uğraşırım artık :)
  • vay be sims oyununun çıkmasına bende şaşırdım acaba hepsinde mi çıkıyor...peki oyun tatmin edici bişeymi yoksa sanal bebek kullanıyor gibi mi oluyorsun????
  • quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

vay be sims oyununun çıkmasına bende şaşırdım acaba hepsinde mi çıkıyor...peki oyun tatmin edici bişeymi yoksa sanal bebek kullanıyor gibi mi oluyorsun????

Sanal bebekten biraz daha gelişmiş tabi. Gerçekte hiç sims oynamadığım için karşılaştıramam.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.