Telefonu cebinde yan olarak konumlandırırsan sıkıntı olmaz....ben kulaklık takılı iken elde biraz sorunlu diye duymuştum...Cepte birşey farketmez..nasıl olsa bir süre sonra otomatik olarak yumuşuyor tüm modellerde...bence t630 un eski sarş takış şekli gibi olacaktı ya taş gibiydi valla...yada bi kilit uydursalar çok güzel olurdu...ama en iyisi 3,5mm jack....
quote:
Orjinalden alıntı: Stalker83
Telefonu cebinde yan olarak konumlandırırsan sıkıntı olmaz....ben kulaklık takılı iken elde biraz sorunlu diye duymuştum...Cepte birşey farketmez..nasıl olsa bir süre sonra otomatik olarak yumuşuyor tüm modellerde...bence t630 un eski sarş takış şekli gibi olacaktı ya taş gibiydi valla...yada bi kilit uydursalar çok güzel olurdu...ama en iyisi 3,5mm jack....
bu yanda oluş muhabbeti benim bayağı bi canımı sıktı aslında yoksa dün gidip alacaktım telefonu. şimdi biraz bekleyip kullanıcı görüşlerini aldıktan sonra karar vermeyi düşünüyorum. kopartanlar filan olursa onların feryatlarına kulak veririz artık
quote:
Orjinalden alıntı: Stalker83
quote:
Orjinalden alıntı: 2wicky
quote:
Orjinalden alıntı: grayolife
arkadaşlar sakın w580i düşünmeyin ben bugün büyük bi hevesle sirkeciye almaya gittim...sanırım bi tek grisi var türkiyede ..onu da güç bela bulabildim... ama kardeşim bu kadarmı dandik görünür bi plastik bu kadar mı tuş takımına özenilmez ... yani benim gördüğüm maketiydi ama hayal kırıklığı içinde döndüm eve sanırım w610i alacağım ...
bu arada hayal kırıklığına uğramak isteyen diğer arkadaşlar w580i sirkecide altın han 34 numaradaydı fiyatını da dün 560 dediler bugun dövizden dolayı 570 dedi 6 ay bonusa bölüyolar
Hayatımda duyduğum en saçma yorumdur bu. Maketini incelemişsin abi daha ötesi mi var. Kendisini eline al bir incele de sonra konuş. Bu kadar olur abi ya maketinden yola çıkıp bir telefonu kötüleyen bir şuur(suz) ilk kez görüyorum.
+1 katılıyorum 2wicky ayrıca duyduğum en komik yorum olmuş dua et maket telefonu almamışsın satıcı ün yapardı valla....maket memory stic filan...
Valla sahtan beri gülüyorum yaa (maket memory stic filan...) teşekkürler allahda sizlleri güldürsün
Ya arakdaşlar şu ışık renklerinde 16 adet renk seçebiliyoruz sanırım değil mi? Peki tuş takımı aydınlatma rengi hep aynı renk mi kalıyor yoksa oda seçtiğimiz renk ile değişiyor mu?
hocam inceleme bölümünde telefonun eksilerini yazarken zayıf kayar kapak demiş. acep ne demek istemiş
Evet ben de neden öyle söylediklerini anlamadım. Bana çok stabil gelmişti halbuki. Kayar kapağı açıp kapatmakta çok rahat. Herhangi bir zorlanma yada aşırı bir gevşeklik yok benim kullandığım w580 de.
sonra u600 ün kapağına dönmesin buda. bi arkadaşımın u600 ünü kurcalamıştımda biraz ortaki joystick kılıklı tuşları kullandıkça kapak yukarı aşağı habire zangırdayıp duruyor. bununkide ona dönmez inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: legendary
sonra u600 ün kapağına dönmesin buda. bi arkadaşımın u600 ünü kurcalamıştımda biraz ortaki joystick kılıklı tuşları kullandıkça kapak yukarı aşağı habire zangırdayıp duruyor. bununkide ona dönmez inşallah
İnşallah öyle olmaz, gsm arenanın incelemesinde birde tuş takımını övmüş. Bana kalırsa tuş takımı cihazın en kötü yanı. Kalın parmaklı olmamama rağmen çok rahat bulmadım tuşları.
quote:
Orjinalden alıntı: tigger_agc
Ya arakdaşlar şu ışık renklerinde 16 adet renk seçebiliyoruz sanırım değil mi? Peki tuş takımı aydınlatma rengi hep aynı renk mi kalıyor yoksa oda seçtiğimiz renk ile değişiyor mu?
Ya bu soruma cevap vercek olan yok mu? O kadar kullanan adam var kimse bişey söylememiş.
quote:
quote:
Ya bu soruma cevap vercek olan yok mu? O kadar kullanan adam var kimse bişey söylememiş.
Hayır tuş rengi değişmiyor, grsinde tuş takımı mavi beyazında is beyaz ışıklı Ya arkadaşlar bu w580i yeni bi telefon bundan dolayı hiçbi flash tema bulamadım, acaba çıkarmı veya bulup bilen varmı?? Daha çok flash tema istiyorum 240*320'lik güzel java oyunları nerden bulabilirim
Ama kayar kapak üzerinde ki tuşlar da ışıklandırma rengi değişiyor sanırım değil mi?
Ya bir de ben bu telefonun uydurma falan olduğunu düşünmeye başaldım . Çıkalı iki üç hafta falan oluyor ama hala hemen hemen hiç bir telefoncuda yok. Teknosa ve mavi dışında gördüğüm yer yok Ankara'da. Daha çoğu telefoncuda listeye bile girmemiş.
Neden böyle acaba? Bir yamukluğu falan mı varda kimse getirtmiyor bu teli?
quote:
Ama kayar kapak üzerinde ki tuşlar da ışıklandırma rengi değişiyor sanırım değil mi?
Ya bir de ben bu telefonun uydurma falan olduğunu düşünmeye başaldım . Çıkalı iki üç hafta falan oluyor ama hala hemen hemen hiç bir telefoncuda yok. Teknosa ve mavi dışında gördüğüm yer yok Ankara'da. Daha çoğu telefoncuda listeye bile girmemiş.
Herkes temkinli yaklaşıyor heralde telefona... Alıpta satamamaktan korkuyorlardır... Biraz aykırı bi tipi vat ya, ondan heralde... Bu arada sadece mavisinin olmasıda çok kötü... Her seferindede yurtdışından BEYAZ'ını getirtipte Türkiye'de kayıt ettirmek için ''halden anlayan, yardımsever'' birini bulmakta imkansız yaw... Değilmi ''2wicky'' abi...?
quote:
Orjinalden alıntı: digitaldelisi
quote:
Herkes temkinli yaklaşıyor heralde telefona... Alıpta satamamaktan korkuyorlardır... Biraz aykırı bi tipi vat ya, ondan heralde... Bu arada sadece mavisinin olmasıda çok kötü... Her seferindede yurtdışından BEYAZ'ını getirtipte Türkiye'de kayıt ettirmek için ''halden anlayan, yardımsever'' birini bulmakta imkansız yaw... Değilmi ''2wicky'' abi...?
Benim hiç bir şikayetim yok telefondan, İstanbulda bütün telefoncu vitrinlerinde görüyorum cihazı. Digi telefonun mavisi yok zaten gri demek istedin herhalde :)
quote:
Orjinalden alıntı: 2wicky
quote:
Orjinalden alıntı: digitaldelisi
quote:
Benim hiç bir şikayetim yok telefondan, İstanbulda bütün telefoncu vitrinlerinde görüyorum cihazı. Digi telefonun mavisi yok zaten gri demek istedin herhalde :)
Evet abi, pardon... Gri demek istemiştim... Ama aslında belli etmeden sana teşekkür etmek istemiştim... Bu arada iyi günlerde kullan abi telefonunu... Gerçekten telefonun dizaynı süper... Eğer W850 almasaydım kesin alacağım tel buydu...
bu telefonu incelediğimde bişey gözüme çarptı. video çekiminde zoom var ama fotot çekiminde zoom yapamıyosun. sadece klasik bir çekim var. videoya zoom koyuyoda fotoda niye zoom yok
beyler bu telefon'u aldım çok güzel telefon ve sanırım ortadaki yuvarlak joistik in altında bass var? biraz basslarda zayıf kalıo tiz ve mid'e göre ama telefon için çok bile.. benim sorum sesi biraz artırmak için özel bi işlem varmı? arkadaşım dedi fabrika çıkışı 3 seviyede oluyormuş özel bişi yaparak 15 e kadar çıakrtabiliniyormuş fln.. bu telefonda öyle bişi yapabilirmiyiz?
quote:
Orjinalden alıntı: össer
bu telefonu incelediğimde bişey gözüme çarptı. video çekiminde zoom var ama fotot çekiminde zoom yapamıyosun. sadece klasik bir çekim var. videoya zoom koyuyoda fotoda niye zoom yok
Yüksek çözünürlükte zoom yapmıyor. Megapixeli düşürüsen zoom yapar.