Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu arada ankara'da ki kvk bayilerine telefonun dağıtımı başlamış. Demo modeller hemen hemen her teelfoncuya gelmiş. Telefonun kendisi de hafta sonuna kadar hemen hemen bütün telefoncularda olucakmış. Hatta bugün bir kaç kvk bayisinde ericsson yetkilileri tarafından tanıtımı yapılmış. Telefoncuların söylediğine göre cihaz oldukça iyiymiş. Bilginize
  • Bu arada ukalalık olarak görmeyin ama Symbian ın hiçbir sürümünde 16 milyon renk desteği yok.

yani nokia 16 milyon renk destekleyen bir ekran kullanmış olabilir telefonunda. ama cihazın ekran bağdaşlaştırıcısı 16milyon renk değil 262 bin renk desteklemekte. fakat bu duruma nokia tüketiciyi dolaylı yoldan kazıklıyor da diyemeyiz çünkü örneğin High Definition bir televizyon aldınız eve geldiniz. izleyeceğiniz yayın HD değil. bu durumda o tv nin HD çözünürlüğü pek bir işe yaramaz. ama alırken HD diye aldınız, unutmayın.

kaldı ki SE nin Symbian 9.1 UIQ3 kullanılan telefonlarına swiss manager veya java benchmark gibi programlar yükleyip ekran renk sayısına baktığınızda yine 16 milyon görürsünüz. bu SE nin de 16 milyon renk destekleyen ekranlar kullandığının ispatıdır. Fakat ''alçakgönüllü'' SE bunu tüketicilerine duyurmaz. o gerçek renk sayısını verir teknik kataloglarda, desteklediği renk sayısını değil.

• İlginç bir bakış açısı, bilgi için teşekkürler ilovemymobile. Biraz konu dışı olacak ama 16milyon rengin faydasını görecek bir uygulama yok mu acaba? Mesela gsm destekli TV de 16milyonun farkı olmaz mı?
  • Bu telefonun W610i ye oranla artısı nedir? Hangisi daha iyi özelliklere sahip?
  • valla hıc bılmem
  • zaten yedi sayfadır kimse birşey yazmamış...
  • bence w610i ye göre pek artısı yok.
    ışıklandırmalar,salla değiştir özelliği,spor özellikleri birde ekran kalitesi sanırım başka artısı yok !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stalker83

quote:

Orjinalden alıntı: OdeN

Tekonosa'da telefonu inceledim görüntü tasarım ve boyut olarak telefon çok şık ama kullanılan malzeme kalitesi beni hiç tatmin etmedi doğrusu. 100-200 milyonluk telefonlarda kullanılan plastik görünümü var. Ekran görüntü kalitesini de beğenmedim. Bir ara Nokia ile SE görüntü kaliteleri tartışılıyordu forumda. E65 kullanan biri olarak w580i ile karşılaştırdığımda maalesef aynı kaliteyi göremedim. Bana göre Nokia'nın ekran kalitesi daha iyi.

Dikkat edersen Senin dediğin nokia E65 16milyon renk tabiki farkı olacaktır...karşılaştırmak doğru olmaz zaten...ekran benim gördüğüm kadarıyla w850i ile aynı ikiside çok kaliteli yalnız şöyle anlatıyim..w810i k750i de ekran parlaklığı daha fazla... ama w850 ile w580i ye baktığımda ortak birkaç nokta gördüm...biri kamerası diğeri ekranı ve ekran kalitesi tıpatıp benziyor...inanmayan arkadaş olursa kendi baksın gün ışığında 2sinin de fotosu aynı...Sonuçta w580i nokianın diğer serilerindeki 256k ekranlardan daha kaliteli bir ekran...

quote:

Kullanan arkadaşlar ;

Bugün telefonu ilk kez elime aldım yanlız bana kayan kapakta bir aksaklık var gibi geldi.. kayan kapağın kayma mekanizması felan süper ama açılınca sanki al ünite ile ralarında boşluk oluşuyor özellikle açıkken c tuşunun olduğu tafataki tuşlara basınca sadece tuş esnemiyor kayan kapakla at taraftaki ana gövde arasındada esneeme oluyor tıkır tıkır ses çıkartıyor ayrıca telefonun alt kısmındaki eğimli bölüm kapak açıkken esniyor plastiği çok sağlam değil. Acaba benim baktığımda bir sorunmu vardı veya çok ellendiğinden bir olumsuzlukmu oluşmuştu anlamadım ama malzeme kalitesi beni üzdü... (Antalya 5M Migros Teknosa da baktım)

sana şöyle söyliyim...Kayan kapakla alt taraftaki gövde arasında w850i dede boşluk var... kapak açıkken tuşlara başınca ses gelebiliyor ama rahatsız edecek kadarda değil...ama biraz pay olması lazım diye düşünüyorum.. yapılmasında bir amacı vardır... w580i yi elime aldım biraz kurcaladım bugün.. abartılacak kadar kötü malzeme kalitesi yok...yalnız daha sportif olmuş...sonuçta fiyatına göre mükemmel bir alet...ışık efektleride süper..sonuçta bu malzemeyle dayanıklı bir telefon esneyebilmesi daha dayanıklı olduğunu gösterir düşmelere karşı...sonuçta elinle bükmedikçe zorlamadıkça bir sorun olcağını sanmıyorum... Saygılar...

W850i dede varsa daha kötü bence o tıklamaları yapmaması lazım mesela samsung E250 D900 de felan o eseneme felan yok ben hala baktığım modelde bir kusur olduğunu sanıyorum kullanna arkadaşlarda yazmıaış bunun hakkında bişe telefonun kayan kapağı açıkken tuşlara bastığınınız click sesi dışında üst kasanın alt kasaya değmesiyle oluşan click sesi duyuluyormu?

• quote:

W850i dede varsa daha kötü bence o tıklamaları yapmaması lazım mesela samsung E250 D900 de felan o eseneme felan yok ben hala baktığım modelde bir kusur olduğunu sanıyorum kullanna arkadaşlarda yazmıaış bunun hakkında bişe telefonun kayan kapağı açıkken tuşlara bastığınınız click sesi dışında üst kasanın alt kasaya değmesiyle oluşan click sesi duyuluyormu?

Samsung'un, kızak makenizmalı telefon üretiminde lider bir firma olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Arda Türkmen

quote:

Tekonosa'da telefonu inceledim görüntü tasarım ve boyut olarak telefon çok şık ama kullanılan malzeme kalitesi beni hiç tatmin etmedi doğrusu. 100-200 milyonluk telefonlarda kullanılan plastik görünümü var. Ekran görüntü kalitesini de beğenmedim. Bir ara Nokia ile SE görüntü kaliteleri tartışılıyordu forumda. E65 kullanan biri olarak w580i ile karşılaştırdığımda maalesef aynı kaliteyi göremedim. Bana göre Nokia'nın ekran kalitesi daha iyi.

karşılaştırdığın telefonların arasındaki fiyat farkına ve katagorilerine bakar mısın e65 ne alak w580i ne alaka?

Yazdığım şeyi nasıl anlıyorsun şaşıyorum!! Anlaması kıt olanlar için ayrıca açıklama yapmam gerekiyor sanırım. Nokia E65 de kullandığı ekranı 6300 da da kullanıyor, ben şimdi 6300 yazmış olsam o zaman tatmin olacakmıydın bu karşılaştırmadan. E65 kullandığım için ondan bahsettim 6300 kullansaydım ne farkedecekdi peki? Onun fiyatı w580i den daha düşük ve ekranı 16milyon renk. Şimdi tatmin oldun mu çok bilmiş arkadaşım!!

Üstte dikkat edersen fiyat ve kategorilerini karşılaştırmıyorum, ekran özelliğinden bahsediyorum. Yazılan şeylere dikkat edersin bundan sonra umarım.

o dediğin tellere müzikte de w580i üstün şimdi nasıl olacak kibar forum karakteri arkadaş?

• Arkadaşlar telefonu kullanan arkadaşlar biraz daha aktif olsa bu başlıkda çok daha iyi olcak. Java uygulamalarıyla ilgili soru sormuştum hala cevap alamadım. Kullanan arkadaşlardan yanıt bekliyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

karşılaştırdığın telefonların arasındaki fiyat farkına ve katagorilerine bakar mısın e65 ne alak w580i ne alaka?

Yazdığım şeyi nasıl anlıyorsun şaşıyorum!! Anlaması kıt olanlar için ayrıca açıklama yapmam gerekiyor sanırım. Nokia E65 de kullandığı ekranı 6300 da da kullanıyor, ben şimdi 6300 yazmış olsam o zaman tatmin olacakmıydın bu karşılaştırmadan. E65 kullandığım için ondan bahsettim 6300 kullansaydım ne farkedecekdi peki? Onun fiyatı w580i den daha düşük ve ekranı 16milyon renk. Şimdi tatmin oldun mu çok bilmiş arkadaşım!!

Üstte dikkat edersen fiyat ve kategorilerini karşılaştırmıyorum, ekran özelliğinden bahsediyorum. Yazılan şeylere dikkat edersin bundan sonra umarım.

o dediğin tellere müzikte de w580i üstün şimdi nasıl olacak kibar forum karakteri arkadaş?

Yazıları sonuna kadar okuyor musun? Ben telefonları karşılaştırmıyorum diyorum, sen w580i de müzik daha iyi diyorsun. Üstteki mesajımda bold yazdığım yere bi daha bakarmısın! İnadına mı bu tür cevplar veriyorsun. İnsanları sinir etmek için kasten böyle yapıyorsan bunu başardığını bil!

Üstte bana tepki gösteren arkadaşların duyarlılığı için teşekkür ederim. Öyle bir mesaj yazmayı inanın kendime yakıştıramadım ama başka bir topicde yazım kuralları ile ilgili verdiğim bir tepkiye ilgili arkadaşın verdiği cevap hiç hoş değildi. O topicde sizin gibi duyarlı bir tek kişi göremedim tepkisini gösterecek. Keşke ordada başkaları aynı duyarlılığı gösterebilse idi!!

Tekrar ana konumuza dönersek bu telefon almayı düşündüğüm telefonların başında geliyor faka s500i modelini görmeden karar vermek istemiyorum. w580i çıkalı nerdeyse 2-3 hafta olmasına rağmen bir tane inceleme olmaması gerçekden şaşırtıcı.

• Evet ben de telefonu kullanan arkadaşlardan şöyle güzel bir inceleme bekliyorum hala. Ama inceleme gelene kadar ben telefonu almış olacağım büyük ihtimalle. Bu başlık altında en azından diğer başlıklarda olduğu gibi tema v.b. paylaşımlar (nasıl yüklendikleri falan) da yapılabilir artık bence yavaş yavaş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yazıları sonuna kadar okuyor musun? Ben telefonları karşılaştırmıyorum diyorum, sen w580i de müzik daha iyi diyorsun. Üstteki mesajımda bold yazdığım yere bi daha bakarmısın! İnadına mı bu tür cevplar veriyorsun. İnsanları sinir etmek için kasten böyle yapıyorsan bunu başardığını bil!

Üstte bana tepki gösteren arkadaşların duyarlılığı için teşekkür ederim. Öyle bir mesaj yazmayı inanın kendime yakıştıramadım ama başka bir topicde yazım kuralları ile ilgili verdiğim bir tepkiye ilgili arkadaşın verdiği cevap hiç hoş değildi. O topicde sizin gibi duyarlı bir tek kişi göremedim tepkisini gösterecek. Keşke ordada başkaları aynı duyarlılığı gösterebilse idi!!

Tekrar ana konumuza dönersek bu telefon almayı düşündüğüm telefonların başında geliyor faka s500i modelini görmeden karar vermek istemiyorum. w580i çıkalı nerdeyse 2-3 hafta olmasına rağmen bir tane inceleme olmaması gerçekden şaşırtıcı.

İncelemeden neyi kastediyorsunuz anlamadım, ben kullanıcısı olarak bir şeyler yazıp foto filanda koymuştum bu topicte. Mobile-review gibi inceleme yapmamızı beklemiyorsunuz herhalde. Ayrıca bütün detaylı inceleme linkleride verildi topicte. Zahmet olmazsa bir göz atınız :)

• quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Arkadaşlar telefonu kullanan arkadaşlar biraz daha aktif olsa bu başlıkda çok daha iyi olcak. Java uygulamalarıyla ilgili soru sormuştum hala cevap alamadım. Kullanan arkadaşlardan yanıt bekliyorum

Evet java uygulamalrı sorunsuz yükleyip çalıştırabilirsin. En azınden benim yüklediklerim hiç sorun çıkarmadı
  • Arkadaşlar daha çok senin biraz daha detaylandırmanı istiyorlar...örn telefonu kullanırken menüleri filan şöyle dıştan görünümü tuşlara basımı,müzik shake control gibi v.s bunları bir videoya çekip buraya koysan daha iyi olurdu.tabi imkanın varsa! yani bu anlamda olsa daha iyi olur diye düşünüyorum...sonuçta yabancı siteler (adı üstünde)... senin ve bizim gibi forumcuların yaptığı daha doğal incelemeler bizim için daha yararlı olur kanısındayım...
  • quote:

Arkadaşlar daha çok senin biraz daha detaylandırmanı istiyorlar...örn telefonu kullanırken menüleri filan şöyle dıştan görünümü tuşlara basımı,müzik shake control gibi v.s bunları bir videoya çekip buraya koysan daha iyi olurdu.tabi imkanın varsa! yani bu anlamda olsa daha iyi olur diye düşünüyorum...sonuçta yabancı siteler (adı üstünde)... senin ve bizim gibi forumcuların yaptığı daha doğal incelemeler bizim için daha yararlı olur kanısındayım...

+1

Demek istediğim buydu. Yoksa yabancı sitelerdeki incelemelere bizde baktık. Aslında incelemeden çok telefonun hemen hemen her yönüyle ilgili kullanıcı görüşleri almak dı amacım. Bir şey daha sormak sitiyorum kullanan kişilere. Aldıkları günden bugün kadar malzeme kalitesi konuunda bir şikayetleri oldu mu?

Bir de daha önce beyaz sonyericsson kullanan oldu mu? Özellikle sürekli cepte taşınması halince kirlenme durumu (kalıcı olarak tabi. silinibiliyorsa çok dert değil) nedir acaba? Bir telefoncu beyaz da getirtebilceğini ama benden kesin bişey söylememi istedi. O yüzen soruyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

quote:

Arkadaşlar daha çok senin biraz daha detaylandırmanı istiyorlar...örn telefonu kullanırken menüleri filan şöyle dıştan görünümü tuşlara basımı,müzik shake control gibi v.s bunları bir videoya çekip buraya koysan daha iyi olurdu.tabi imkanın varsa! yani bu anlamda olsa daha iyi olur diye düşünüyorum...sonuçta yabancı siteler (adı üstünde)... senin ve bizim gibi forumcuların yaptığı daha doğal incelemeler bizim için daha yararlı olur kanısındayım...

+1

Demek istediğim buydu. Yoksa yabancı sitelerdeki incelemelere bizde baktık. Aslında incelemeden çok telefonun hemen hemen her yönüyle ilgili kullanıcı görüşleri almak dı amacım. Bir şey daha sormak sitiyorum kullanan kişilere. Aldıkları günden bugün kadar malzeme kalitesi konuunda bir şikayetleri oldu mu?

Bir de daha önce beyaz sonyericsson kullanan oldu mu? Özellikle sürekli cepte taşınması halince kirlenme durumu (kalıcı olarak tabi. silinibiliyorsa çok dert değil) nedir acaba? Bir telefoncu beyaz da getirtebilceğini ama benden kesin bişey söylememi istedi. O yüzen soruyorum.

Malzeme kalitesi ile ilgili bir sorun yaşamıyorum ben. Gıcırtı, tangırtı, gevşeme filan yok henüz, ama bir kaç ay sonra ortaya çıkar asıl kalitesi. Bu arada pil gerçek performanısına ulaştıkça kullanma sürem yaklaşık 4 gün oldu.

Bu arada video çekecek kadar zamanım pek olmuyor, özür.

• Merhaba,

Telefonda karttaki mp3 leri zil sesi yapabiliyormuyuz? Bir yerde sadece hafızadakiler yapılaibliyor diye okudum da..
  • arkadaşlar bu se telfonlarında fiyat düşüşleri piyasaya çıktıktan ortalama ne kadar zaman sonra oluyor ? 1 ay kadar beklemeye değer mi acaba ? yoksa fiyatta 3-5 aydan önce oynama olma durumu olmuyor mu? telefonların sıkı takipçilerinden cevap bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.