Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Bir de daha önce beyaz sonyericsson kullanan oldu mu? Özellikle sürekli cepte taşınması halince kirlenme durumu (kalıcı olarak tabi. silinibiliyorsa çok dert değil) nedir acaba? Bir telefoncu beyaz da getirtebilceğini ama benden kesin bişey söylememi istedi. O yüzen soruyorum.

Ben Beyaz W850i kullanıyorum... Telefonun üzerinde öyle bariz lekeler oluşmuyor... Yani sandığınız gibi ''Kir tutmuyor''... Veya renginde bir boğulma olmuyor... Heralde sürekli cepe girip çıkarken sürtündüğü içindir... Fakat en önemli sorun ''telefonun üzerinde bulunan yazıların ve parçaların bağlantı yerlerindeki minik girintilerde kir birikiyor''... Bunuda aylık bir temizlikle halledebiliyorsunuz... Forumda çok kişiden duydum ''beyaz telefon kir tutar'' diye... Kesinlikle öyle bişey yok, içiniz rahat olsun... Neki bu T-short'mü... Ayrıca beyaz telefon kullanmanın en hoş tarafı her girdiği ortamda kendini bariz belli etmesi... Gerçektende çok dikkat topluyor...

• cevap için teşekkürler dostum. Beyaz olandan albilirsiem almaya çalışayım. Yoksa mecburen gri alcaz artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dest

Merhaba,

Telefonda karttaki mp3 leri zil sesi yapabiliyormuyuz? Bir yerde sadece hafızadakiler yapılaibliyor diye okudum da..

Evet hafıza kartındaki mp3ler zil sesi yapılabiliyor.
  • ben çok sıkı bi takipçisi değilim se nin.önceden nokia kullanıodum zaten.ama bu teli almaya karar verdim ilk çıktığında.yani o zamandan beri takipçisiyim.:)
    fiyatı ilk çıktığında hepsiburada.com da 275 euro+kdv ydi.yaklaşık 1 ay sonra fiyatı 269 euro+kdv ye düştü.yanii 2 gün önce.ama ilerde fiyatı daha düşer mi bilmem?
    quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

arkadaşlar bu se telfonlarında fiyat düşüşleri piyasaya çıktıktan ortalama ne kadar zaman sonra oluyor ? 1 ay kadar beklemeye değer mi acaba ? yoksa fiyatta 3-5 aydan önce oynama olma durumu olmuyor mu? telefonların sıkı takipçilerinden cevap bekliyorum
  • ileride mutlaka düşer fiyatı ama ne kadar zaman alır bunu kestirmek zor, telefonun ne kadar tuttuğu ile de alakalı , baktığımda tutacak gibi bir izlenim var ama belli olmuyor umarım ben aldıktan kısa bir süre sonra 80-100liralık ciddi bir düşüş olmaz.
  • arkadaslar ben daha once hiç se kullanmadım 688 den sonra :))

e840 almayı planlıyordum veya n 72
    ama s500 ve w580 ı gorunce kafam allakbullak oldu şimdi hiçbirini alamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dest

Merhaba,

Telefonda karttaki mp3 leri zil sesi yapabiliyormuyuz? Bir yerde sadece hafızadakiler yapılaibliyor diye okudum da..

yok öyle birşey... hiçbir SE telefonunda öyle birşey yok. yeri gelmişken hiçbir SE telefonu, bluetoothla müzik resim vs. gönderdiğinizde telefon belleğine kaydetmez. direkt hafıza kartına kaydeder. böylece istediğini boyutta veri alabilirsiniz.

yine yeri gelmişken bir müzik parçasını dinlerken aynı zamanda onu başka bir telefona gönderebilirsiniz. yada telefonda müzik dinlerken biri size bluetooth vasıtasıyla başka bir parça gönderebilir.

bunları yazıyorum çünkü 2wicky ye katılıyorum sayfalarca özelliklerinden bahsedildi hala inceleme bekleniyor. tekrar tekrar sorulacağına tek ricam yazıları baştan okumaya başlamanız, sondan değil.

diğer anlamadığım konu 40 kişi malzeme kalitesinin, sürgü mekanizmasının sorunsuz olduğunu yazıyor, bir kişi 'dandik' diyor, tüm forum buraya kayıyor. sayfalarca telefon sorunluymuş, malzeme soyulmuş, tuşlar göçmüşçesine telefonu yerici sorular sorulup cevaplar veriliyor.

niye kimse 2wicky ye inanmıyor? mekanizmanın ve malzemenin kalitesi aldığınız gün değil birkaç ay sonra belli olur. hala bozulmamışsa, takılmıyorsa sorun yoktur.

samsungun mekanizmasını da bu kadar övmeyin derim. bir çok arkadaşımın E250 sinin üst kısmı zangır zangır sallanmakta. yada U600 ün pil kapağını çıkarıp arkasını çevirip yukarı itin, incecik bir mandal yayı göreceksiniz. telefonun tüm hayatı o kılcal yaya bağlı. çoğu samsung mekanizması aynı. samsung slider da üstün tabi, çünkü tüm üretim ve ar-ge tarafını o tarafa yatırıyor. ama kalkıp 2. sliderini çıkaran SE ye haksızlık etmeyin derim.

• Telefonu dün aldım. Bir iki bir şey yazayım çok vaktim yok. Telefon çok güzel çok beğendim. Yanlız kayar kapakta samsunga göre fark bu da bir gerçek. Kapak açıldığında çok hafif sallanıyor. Ama sorun yaratcak veya insanı rahatsız edicek bişey değil (bundan önce samsung e900 kullandığım için karşılaştırma yapabiliyorum). Telefonun ışıkları ve titpi çok güzel. Temalar oldukça güzel telefona renk katıyor. Ekran mükemmel diyebilirim. e900'ün ekranını çok beğeniyordum. Ama se'ninki e900'den de üstün. Hoporlör çıkışı oldukça yüksek ve kaliteli. Tuş takımı güzel gözüküyor. Ve kesinlikle malzemesi kalitesiz gibi bir durum yok. Telefonu eline aldığınızda farkediyorsunuz zaten. Bu malzeme kalitesiz olayı nerden çıktı zaten tam anlamadım ben.

Kulaklığı pek beğenmedim. Gerçi ben kulak içine giren kulaklıklardan hoşlanmam pek o yüzden pek içim ısınmadı. Anladığım kadarıyla herhangi bir jaklı kulaklık alarak, içinden çıkan kulaklığın ara mekanizması saysinde kullanabiliyoruz. O yüzden kulak arkası kullaklardan bir tane alıp o şekilde kullanmayı düşünüyorum. Bu arada kullaklıpın ara mekanizmasındaki kumanda da bir tuş var fakat basıncca bir şey olomuyor. Bu tuş ne işe yarıyor acaba? Benimki bozuk mu?

• İyi günlerde kullan, hayırlı olsun tigger_agc...
  • ilovemymobile teşekkürler, hislerime tercüman olmuşsun. Telefon çok yeni olduğu için malzemesi süper gibi şeyler söyleyerek yanıltmak istemem kimseyi, 3 ay sonra pörtleyedebilir şimdiden kimse bilemez. Ama bence hiç bir sorun yok malzemede.

tigger_agc hayırlı osun, uzun bir inceleme yaparsın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 30 Ağustos 2007; 11:07:19 >
  • quote:

Kulaklığı pek beğenmedim. Gerçi ben kulak içine giren kulaklıklardan hoşlanmam pek o yüzden pek içim ısınmadı. Anladığım kadarıyla herhangi bir jaklı kulaklık alarak, içinden çıkan kulaklığın ara mekanizması saysinde kullanabiliyoruz. O yüzden kulak arkası kullaklardan bir tane alıp o şekilde kullanmayı düşünüyorum. Bu arada kullaklıpın ara mekanizmasındaki kumanda da bir tuş var fakat basıncca bir şey olomuyor. Bu tuş ne işe yarıyor acaba? Benimki bozuk mu?

Sana Senheiser cx300 kulaklık tavsiye ederim. Mükemmel sonuç veriyor. Ama onlarda kulak içi malesef.

O bahsettiğin tuş kulaklık kulağında iken gelen çağrıları cevapmaya yarıyor. Yani telefonun cevaplama tuşuna basmana gerek yok cihazı cebinden çıkarıp. O tuşa basıp konuşuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 30 Ağustos 2007; 11:45:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

samsungun mekanizmasını da bu kadar övmeyin derim. bir çok arkadaşımın E250 sinin üst kısmı zangır zangır sallanmakta. yada U600 ün pil kapağını çıkarıp arkasını çevirip yukarı itin, incecik bir mandal yayı göreceksiniz. telefonun tüm hayatı o kılcal yaya bağlı. çoğu samsung mekanizması aynı. samsung slider da üstün tabi, çünkü tüm üretim ve ar-ge tarafını o tarafa yatırıyor. ama kalkıp 2. sliderini çıkaran SE ye haksızlık etmeyin derim.

aynen sana kayılıyorum hocam. 2 aylık bir u600 ü elime aldım incelemek için kapağı kaydırıp açtım ve nevigasyon tuşlarını kullanmaya başladığım anda kapağın zangır zangır oynadığını gördüm. yani diyeceğim şuki bu işin erbabı samsungun şu an için en baba telefonu sayılabilecek telefonlarından biri olan u600 de bile bu sorun var yani

• alanlar tavsıye edermı bu makınayı walla bunu gordukten sonra u 600 bile gozumden dustu

ama şimdi daha paraya w810 mu alsam ya nıye bukadar benzer telefon cıkartıp adamın kafasını karıştırırlarki
    aynı özellikte 150 200 lıra daha az
    ama diyaznı yokmu çok değişik bi havası var
  • Hayırlı olsun dilekleriniz çok teşekkür ederim. İnceleme konusunda çok ümtilenmeyin derim . İşim dolayısıyla kendime çok az vakit ayırabildiğim için buna vakit ayırayabilirmiyim bilmiyorum.

Bu arada arkadaşlar daha telefona hiç bakamadım. Bütün gün şehir dışındaydım yeni geldim daha eve. Sormak istediğim mesala menüde rehberde v.b bir yerdeyken kapağı aşağı kapatıp ittiğimizde menüden çıkıp tuşları kilitlemiyor samsung gibi. Bunun bir çözümü var mı yara falan gibi? Yoksa herzaman telefonun ana ekranına dönüp ondan sonra mı kağaı kapatmamız lazım her seferinde tuş kilidi devreye girsin diye?

• Bugün w580 ile u600'ün kayar kapağını karşılaştırdık ofiste ve de w580'nin daha sağlam olduğuna karar verdik. Ben cihazı alalı yaklaşık 4 hafta, arkadaşım u600'ü alalı yaklaşık 2 hafta oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 31 Ağustos 2007; 0:33:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Bugün w580 ile u600'ün kayar kapağını karşılaştırdık ofiste ve de w850'nin daha sağlam olduğuna karar verdik. Ben cihazı alalı yaklaşık 4 hafta, arkadaşım u600'ü alalı yaklaşık 2 hafta oldu.

Biraz karıştırdın galiba W850nin yerine w580 diyecektin galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stalker83

quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Bugün w580 ile u600'ün kayar kapağını karşılaştırdık ofiste ve de w850'nin daha sağlam olduğuna karar verdik. Ben cihazı alalı yaklaşık 4 hafta, arkadaşım u600'ü alalı yaklaşık 2 hafta oldu.

Biraz karıştırdın galiba W850nin yerine w580 diyecektin galiba...

Kesinlikle
  • Bende telefonu alalı yaklaşık 3 hafta oldu...

Genelde telefonla ilgili en büyük münasebetim sesi ve bana sağladığı müzik kalitesi oluyor Ondan dolayı telefon değiştirme sıklığım oldukça fazla.
    SE efsanesi bende T610 ile başladı. Ardından tarzın başladığı k700i. Ve sonrasında efsanevi şimdiki son modellere bile fark atan k750i..

Sonrasnda bi kaç tel değişikliğim oldu fakat k750 nin sesine o kadar alışmışimki tatmin olamadım. Nokia 6300 aldıktan 2 ay sonra w580i almaya karar vererek tekrar yuvaya döndüm

Biraz hayat hikayesi gibi oldu ama kısaca kullanımından bahsedim;
    Öncelikle tasarım için sanırım söylenecek fazla bişi yok! Gerçekten SE mükemmel bir tasarımla bu seriye başlamış. Dönemin hit tasarımı olan sürgü kapak ve ışıklı görsel efektler bu telefonda mükemmel bir uyum sağlamış.
    Menüsü ve kullanımı oldukça rahat. K750i deki en büyük dezavantaj olan joyistik kullanılmamış. 1gb nin tamamını doldurarak seriliğini kontrol ettim. Ve hiç bir takılmaya rastlamadım.
    Ses oldukça tatmin edici. Orta kısımdaki ses ünitesi hem enteresan hem kaliteli. Kulalıkla müzik dinlemek ise ayrı bir zevk. Gerçekten oldukça kaliteli bir ses alıyorsunuz. Fakat ses biraz daha yüksek çıkabilirdi diye düşünüyorum diğer modellere göre.
    Menüde değişik programlarda yer almakta. Spor menüsü, RSS okuyucu, TRACK ID gibi programlar telefona zenginlik katmış. Kimi arkadaşlar telefonda smbyan özelliği olması gerektiğini yazmış ama katılmıyorum. Sonuçta bu özelliğin telefonu yavaşlattığının hepimiz bilincindeyiz sanırım. En azından benim kullandıgım modellerde. hem ayrıca SE'nin de kendi tarzı olmalı değil mi?
    Telefondaki tek eksik kamerasında bulunuyor. A.focus ve flaş olmaması büyük bir eksiklik. Ben kamerayı her ne kadar çok kullanmasamda bu telefonda bu özelliklerin olması gerektiğini düşünüyorum.
    Fiyat olarak ise ben 550 YTL ye aldım.

Sonuç olarak fiyat performans ve görsel olarak bence oldukça başarılı bir iş ckarmış SE.

Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Bilgilendirebildiysem ne mutlu bana:) Saygılar

• Ben de telefonu dün aldım. Herşeyiyle mükemmel geldi bana. Kamerası ve video kaydı çok iyi olmayabilir gerçi hiç kullanmıyorum zaten de TRACK ID özelliği beni şu an şok etmiş durumda. İğreç 80lerin müziklerini bile tanıyor kim söylemiş hangi albümde var şarkı adı ne gibi özellikleri 10sn. dinlettikten sonra size söylemesi bitirdi beni şu an.
  • ya onun ayarı var.
    ayarlar>genel>güvenlik>otomatik tuş kilidi.açık konuma getirdiinde tuşalrı kitliyo.yanlız zamanını kendin ayarlayamıyosun.ama zaten kısa.10 sn falan.yetiyo yane.

quote:

Bu arada arkadaşlar daha telefona hiç bakamadım. Bütün gün şehir dışındaydım yeni geldim daha eve. Sormak istediğim mesala menüde rehberde v.b bir yerdeyken kapağı aşağı kapatıp ittiğimizde menüden çıkıp tuşları kilitlemiyor samsung gibi. Bunun bir çözümü var mı yara falan gibi? Yoksa herzaman telefonun ana ekranına dönüp ondan sonra mı kağaı kapatmamız lazım her seferinde tuş kilidi devreye girsin diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozer -- 31 Ağustos 2007; 10:31:10 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.