Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu beyaz rengi satılacak mı ki.Bence biran önce girse çok süper olacak ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet_1234 -- 31 Ağustos 2007; 14:24:57 >

• arkadaşlar sizden ricam birazdaha w580 le cekılen foto koyabılırmısınız aydınlatıcı olması için w810 la karsılastırmak için
    tamam bılıyoruz w810 daha basarılı fakat cok bariz bi ustunluk varmı

zaten bende foto içi kodakv610 var ama hepyanında tasınmıyo f.makınesı
  • www.flickr.com adresinde telefonla çekilmiş fotoğraf örneklerine ulaşabilirsin.
  • Hakketten ya bu aletin beyazı yokmu hiçbiryerde? Ben bu hafta içi 2 tane almayı düşünüyorum ama beyazı olmazsa almam.
  • Arkadaşlar ben telefonu bir kvk bayisinden aldım. Beyazı ile ilgili soru sorduğumda ana depolarda bile olmadığını, bir ihitmal ikinci parti cihazlar ile birlikte gelebilceğini, ikinci partinin de bir kaç aydan önce gelmeyeceğini ve ve ikinci partiyle bile diğer renklerin gelmesinin zor olduğunu söylediler.

Bu sıralarda beyaz olanını bulursanız kvk olmadığından emin olabilirsiniz dediler birde. Ben onların yalacısıyım walla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Arkadaşlar ben telefonu bir kvk bayisinden aldım. Beyazı ile ilgili soru sorduğumda ana depolarda bile olmadığını, bir ihitmal ikinci parti cihazlar ile birlikte gelebilceğini, ikinci partinin de bir kaç aydan önce gelmeyeceğini ve ve ikinci partiyle bile diğer renklerin gelmesinin zor olduğunu söylediler.

Bu sıralarda beyaz olanını bulursanız kvk olmadığından emin olabilirsiniz dediler birde. Ben onların yalacısıyım walla.

Hep böyle yapıyorlar can alıcı renkleri son parti getiriyorlar...yalnız kullananlar bilir kapak değişimi olabilirmi w850deki gibi gerçi servis değiştiriyor ama olsun kapak geldiği zaman taktırılabilir...
  • beyazı bulabilen varsa yerini söylerse çok sevinirim. siteleri kontrol ediyorum sürekli ama...
  • Dostum yukarda da yazmıştım. Hem kvk hem genpa henüz beyaz olanları getirtmedi. Yani beyazı bulursan muhtemelen kaçak veya yurt dışı bir cihaz olacaktır. Ben belirteyim de gene karar senin tabi ki.

Bu arada daha önceden dikkatimi çekmemişti. Telefonun beyazına ööyle bir kaptırmışım ki demek ki hiç fark etmedim . Beyaz olanın kayar kapağında yan aydınlatmalar ve kapaktaki tuşların aydınlatması için kullananılan ledler kapağın açık renk olmasından dolayı, ışıkları yanınca kapağın altından gözüküyor. Bir kaç karanlıkta çekilmiş beyaz olanın görüntülerine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Bence hiç hoş bir görüntü değil.
  • Telefonu ben de yarın almayı düşünüyorum.
    Ama merak ettiğim bir konu var. Konuşurken karşıdaki insanın sesi az mı geliyor ? W810i kullanırken çok az geliyordu, kafayı yiyordum. Bu da W serisi olduğu için böyle bir sorun var mı acaba ?
  • Ben bugün aldım telefnu ilk şarjı düzgün olsun diye sabaha kadar şarjda bırakıcam bu nedenle yorum yapamıyorum ancak sercankaf ın söylediği tarzda bi durum varsa cidden çok kötü olur ama sanmıyorum böyle bir şey olacağnı zira olsa sayfalarca yazılan yorumlarda buna değinilirdi.
  • Furkan,

Şimdi deneme imkanın olabilir mi acaba bu ses konusunu ? Benim için çok önemli, yarın almak istiyorum çünkü.
  • beyaz rengi için sonyericsson a mail attım. turkiyeye gelen telefonların sadece gri renk oldugunu belirttiler. eylulun ortalarına dogru d,ger renklerin gelebbilecegini belirttiler..
    w580i hakınnda bi sorum olacak. 1haftadır kullanıyorum ama telin sarjı 1.5 gunu gecmiyor. cok muzik dinlediğim gunler(30dk gunde) 1gun. normal kullanımda 1.5 gun(1-2 sarkı gunde ve 30dk tel gorusmesi) sizce bu sureler normal mi?? degilse garantiye gondermeyi dusunuyorum.
    Diğer kullanıcı arkadaslar telin pil süreleri yazarlarsa sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercankaf

Telefonu ben de yarın almayı düşünüyorum.
    Ama merak ettiğim bir konu var. Konuşurken karşıdaki insanın sesi az mı geliyor ? W810i kullanırken çok az geliyordu, kafayı yiyordum. Bu da W serisi olduğu için böyle bir sorun var mı acaba ?

Öyle bir durum yok. Konuşma sesini gayet net ve yüksek duyuyorum ben.
  • Peki çok teşekkür ederim ilgine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hknhakan

beyaz rengi için sonyericsson a mail attım. turkiyeye gelen telefonların sadece gri renk oldugunu belirttiler. eylulun ortalarına dogru d,ger renklerin gelebbilecegini belirttiler..
    w580i hakınnda bi sorum olacak. 1haftadır kullanıyorum ama telin sarjı 1.5 gunu gecmiyor. cok muzik dinlediğim gunler(30dk gunde) 1gun. normal kullanımda 1.5 gun(1-2 sarkı gunde ve 30dk tel gorusmesi) sizce bu sureler normal mi?? degilse garantiye gondermeyi dusunuyorum.
    Diğer kullanıcı arkadaslar telin pil süreleri yazarlarsa sevinirim...

bana ortalama 3 gün gidiyor pil. Çok fazla müzik dinlemiyorum ama çok fazla konuşuyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: sercankaf

Furkan,

Şimdi deneme imkanın olabilir mi acaba bu ses konusunu ? Benim için çok önemli, yarın almak istiyorum çünkü.

2wicky benim yerime cevaplamış sağolsun, malesef ben bu sefer batarya olayına temkinli yaklaştığım için sabaha kadar şarj etmeden kullanmayı düşün müyorum ama böyle bi şeyin olmasına da çok ihtimal vermiyorum açıkcası. walkman phone diye ses temalı cihazlar üretip ses sorunu yaşatmaları zor bi olasılık bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

Orjinalden alıntı: össer

bu telefonu incelediğimde bişey gözüme çarptı. video çekiminde zoom var ama fotot çekiminde zoom yapamıyosun. sadece klasik bir çekim var. videoya zoom koyuyoda fotoda niye zoom yok

Yüksek çözünürlükte zoom yapmıyor. Megapixeli düşürüsen zoom yapar.

sadece vga modunda zoom yapabiliyor...

bikaç örnek resim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 1 Eylül 2007; 22:32:13 >

• w580i

[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 1 Eylül 2007; 22:41:47 >

• 3 saat kadar önce aldım bu telefondan şarjı bitti şarja takayım dedim ancak hala arka kapağı açamadım insanın hevesi kursağında kalıyor valla :D Artık yarın aldığım yere götürüp orada açtıracam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

3 saat kadar önce aldım bu telefondan şarjı bitti şarja takayım dedim ancak hala arka kapağı açamadım insanın hevesi kursağında kalıyor valla :D Artık yarın aldığım yere götürüp orada açtıracam.

Evet kapağı açmak gerçekten zor, yerine takmak ayrı bir zor :) Her seferinde uğraşıyorum baya bir süre.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.