Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sercankaf

şarkıları sallayarak değiştirme özelliği nasıl çalışıyor acaba ? Bende olmadı da.

üst kapakta sol altta bulunan walkman tuşuna basılı tutarak sallaman gerekiyor
  • Beyazı eylül sonu gibi piyasada olur. piyasaya çıktığı gün buradan size bilgisini verebilirim.
  • Bir kere iki tel arasında ki tek fark tip değil. En önemli fark ekranda yatıyor. Size şu kadarını söyleyim kuzenime dün n95 aldık. Maksimum parlaklık seviyesinde bile w580i ye göre daha cansız ve sönük kalıyor. n95 ekranı kötü demiyorum sadece w580'nin ekranı çok daha parlak ve canlı renkler veriyo. Bununla beraber w810 ve w580 arasında ki farklardan biri de gene ekranla ilgili. Ekran çözünürlüğü w580i de 320x240. w810'da bu daha düşük tam hatırlamıyorum ama 220x176 gibi bişey sanırsam. Bu da görüntü kalitesinde önemli bir fark bence.

Diğer farklar w580i daha ince, kayar kapağa sahip, video görünütlerini yatay izleyebiliyoruz (w810 da var mı bilmiyorum), içinden 1gb m2 kart çıkıyor. Işık efektleri falan var. Bunlar ufak tefek farklar ama maliyeti arttıran şeyler. Tabi bunların dışında telefon yeni çıktığı için bu kadar fiyat farkı var. Belki 2-3 ay sonra aradaki fiyat farkı daha da az olabilir onu bilemiycem tabi.

• quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Bir kere iki tel arasında ki tek fark tip değil. En önemli fark ekranda yatıyor. Size şu kadarını söyleyim kuzenime dün n95 aldık. Maksimum parlaklık seviyesinde bile w580i ye göre daha cansız ve sönük kalıyor. n95 ekranı kötü demiyorum sadece w580'nin ekranı çok daha parlak ve canlı renkler veriyo. Bununla beraber w810 ve w580 arasında ki farklardan biri de gene ekranla ilgili. Ekran çözünürlüğü w580i de 320x240. w810'da bu daha düşük tam hatırlamıyorum ama 220x176 gibi bişey sanırsam. Bu da görüntü kalitesinde önemli bir fark bence.

w580i nin en beğendiğim yanı ekranı. Hiç bu kadar parlak bir ekran görmemiştim daha önce. Bence mükemmel.
  • aldım, kullanıyorum, tavsiye ediyorum...
    harikaa
  • Arkadaslar,

Sarj suresi hakkinda ne diyorsunuz, ben dun aksam doldurdum, tel durdugu yerde 1-2 saat icinde %1 azaliyor. Bu normal mi ? Mesela dun bayaa bi kurcaladim, muzik-radyo-adim sayar, usb den sarki aktarimi yaptim. Simdi %70 de. Acaba aksam yatarken kapatsam mi ? Sizin durumlar nasil ?
  • arkadaşlar bende bukadar bekledım w610 mu w810 mu w580u 600 mu derken cebımde olmasını isteğim telefonu aldım
    w580

çok fazla dusunmeyın yoksa insan içinden çıkamıyor.

tamam kabul w810un kameraıs felen daha guzel ama sonuçta ceple cekılen fotolar anı içindir zaten.
    çıkalı 2 sene olmuş bı telefonu cook basarılı olmasına ragmen almak ıstemedım .artık w810 gorevını layıgıyla yapmışve bayrağı teslim zamanı gelmiştir.
    nacizane fikrim
  • mrb arkadaşlar.
    bi sorum olcaktı.
    wap ayarlarını yapan var mı?sonyericsson un sitesinden yaptım ama çalışmıo.yardımcı olursanız sevnirim.şimdiden teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar bende 3 gun once bu telefondan aldım. menusunden özelliklerinden çok memnunum. Fakat kızaklı kapakla ilgili bir sorunum var. kasanın sağ alt köşesinde (kısayol tuşunun hemen alt kısmı) ufak bir boşluk var. uzerine bastırdığım zaman kolaylıkla farkedebiliyorum. bu boşluk beni rahatsız etmedi fakat bu kısma bastırdığım zaman kısa yol tuşunun faaliyete geçtiğini gördüm. yani ha tuşa basmışsın ha kasaya bastırmışsın. Merak ettiğim konu acaba sadece benim şanssızlığım mı yoksa diğerlerinde de benzer sorun var mı ? Kullanan arkadaşlar deneyip cevap yazabilirlerse çok sevinirim. Aldığım yere göturmeyi düşünüyorum. umarım bi sorun çıkarmadan ayıbı kabul ederler...
  • Bu sorun mu bilmiyorum ama bende de ayni olay oluyor. Hatta sol alta bastirirsan walkman kismina bile giriyor :)
    Benim merakim sarjinin ne kadar gittigi ?
  • quote:

Bu sorun mu bilmiyorum ama bende de ayni olay oluyor. Hatta sol alta bastirirsan walkman kismina bile giriyor :)
    Benim merakim sarjinin ne kadar gittigi ?

bende sadece sağ tarafta sol tarafta aynı problem yok... şarjı şimdilik 2 gun gidiyo ortalama 1,5 saat walkman kullandım... batarya henüz yeni olduğu için normal bence ilerleyen zamanlarda daha yuksek performans bekliyorum tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abbet -- 3 Eylül 2007; 15:45:55 >
  • Ben de o bajsettiğiniz problemlerden yok arkadaşlar. Baya bir bastırdım kasaya hiç bişey olmadı

Aldığınız yere bir gösterin isterseniz.
  • Kapağı yukarı kaydırıp bastın köşelerine değil mi ? :)
    Kapalıyken benimkine de birşey olmuyor yoksa...
  • Meraba arkadaşlar. Bu hafta içinde alıyorum telefonu. Merak ettiğim bir kaç nokta var.

Beyaz ya da siyah çeşitlerinin Türkiye'de bulunmadığı söyleniyor. Doğruluk payı var mıdır acaba?

Bir de ben 570 Ytl civarı bi ücret karşılığında alacağım. Sizce bu fiyat iyi mi? Yoksa başka noktalarda araştırmaya devam edeyim mi? Şimdiden çok teşekkürler.
  • arkadaşlar eğer almak isteyen olursa 3 hafta önce sıfır aldığım 2 yıl genpa kvk garantili adıma faturalı ekran jelatini üzerinde w580 im var.telefoncudan sıfır nasıl alıyorsunuz işte aynen o şekilde alacaksınız ve hatta yanında da kırılmaya ıslanmaya çalınmaya karşıda cepkasktan kaskosu var.almak isteyen olursa pm atabilir.(0544 227 25 70).420 ytl ye veriyorum.neden satıyorsun diye sormayın boşa arkadaşlar bu 150. telefonumdur belkide o yüzden telefon dğiştirmek için hiçbir sebebim olmadı kullanıyorum ve sıkıldıkça değiştiriyorum.son fiyatım 420 ytl dir
  • arkadaşlar benim bir problemim var. telefona bluetooth la dosya gönderebiliyorum ama disc2 phone yazılımıyla aynı şeyi deneğimde telefonu görmüyor program. cihazı bağlayın yada memory stick yerleştirin diyor anlamadım gerçekten. daha önce böyle bir problem yaşayan varmı aranızsda?
  • Ben kapak kapalıyken bakmıştım. Kapağı kaydırıp yapınca bende de oluyor ama çok sıkı basmak lazım. Birde basmayı bıraktığınız anda menüye dönüyor tekrar. Demek ki tam basılmış olmuyor. Yaw çok da dert edilcek bir problem değil

Bu arada bence daha büyük bir sorun var. 5 dk dan fazla video izleyemiyorsunuz. 5. dakkaya oynatıyor odnan sonra kesiyor. Bunu aşmanın bir yolu var mı? Çok acil yardım lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

quote:

şarkıları sallayarak değiştirme özelliği nasıl çalışıyor acaba ? Bende olmadı da.

Bence salladığınız için değil tuşa bastığınız için değişiyor şarkı...

ayrıca tuşa basacaksam sallamanın ne anlamı var?

• quote:

Orjinalden alıntı: okitoxxx

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

quote:

Bence salladığınız için değil tuşa bastığınız için değişiyor şarkı...

ayrıca tuşa basacaksam sallamanın ne anlamı var?

tuşa basmadan o işlem gerçekleşmiş olsa yolda yururken paso değişir şarkı. düşünsene her adım atışında şarkının değiştiğini. bir defa denersen tuşa basıp şarkı değiştirmeyi mantığını anlayacaksın zaten...

kızak sorununa gelince aldığım yere götürdüm telefonu. başka bir tanesini çıkardılar bana baktım onda da aynı problem var fakat bendeki kadar belirgin değil bendeki kolay bir bastırmayla (tuşa basar gibi bi güç uygulamak yeterli oluyo) düğme faaliyete geciyo. husrana uğrayıp döndüm geri evime. Sonyericsson a dün durumu bildiren nitelikte bir mail attım. onlarda mailimi cevapladılar. en kısa sürede faturamla birlikte kvk teknik servisine gitmemi söylediler. telefonu alalı 1 hafta olmadı daha umarım bunun üzerine sorunsuz bir telefonla değiştirirler cihazımı çünkü çok hoşuma gitti ve çok begendim telefonu. yarın servise gidecem bakalım olan biteni tekrardan yazarım buraya...

• Gelismeleri buraya yazarsan sahsen cok sevinirim. Bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.