Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Stalker83

quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Bu durumda merak edilen bir yönü kalmadı W580i nin ve kesinlikle alıncak katagorisine girmeyi başardı. W810i den bazı fotoğraf fonksiyonları hariç eksiği yok fazlası çok W850i (bence berbat tasarımı var) den ise çok daha ucuz ve altta kalır yanı yok. Bazı sitelerde 450 lirayı bile göremeye başladık (www.alısveris.com ne kadar güvenilir?) demekki zamanla W810 nin satış bandına oturcak belkide bu yüzden çıkarmadı teli S.E Türkiye aynı fiyata kadar inerse W810i kimse almaz diye, bence hızlı bir inişle 400-450 bandına düşecek ki iyi fiyat zaten 1GB sağlam bir MP3 çalar ne kadarki :)

Renge gelince ben S.E de beyazı çok severdim ama bu sefer griyi sevdim beyazın rengi fena değil ama karanlıkta ön tuş takımının altındaki ledlerin görünmesi ÇOK KÖTÜ bu durumda gri turkuaz süper biraz bekleyeyim fiyat otursın yerine alacam karar verdim ha bu arada fotoğraf kalitesi fena değilmiş W810i den çok farklı gelmedi bana..

biraz uçmuşsun galiba!tek artısı ışıklar başka nesi var fitness kaç kişinin işine yarar?yada salla değiştir?hadi sarkıları sıradan ilerletse neyse diyecemde rasgele şarkı seçmesi olmadı bence..buda belli bir zaman sonra bıktırır... heleki w810la kıyaslama şu telefonu foto kalitesi farklı değilmişşş çok komik oldu ama...! sen w810 da kullanmamışsın ozaman belli!!KIYASLANAMAZ foto konusunda....ayrıca W850 berbat demişsin allahtan (bence demişsin) yoksa malzeme kalitesi ve tasarımı çok süper heleki o arka taraf mükemmel...
    ben yinede bu telefonu kötülemiyorum.. ama başka telefonlarada düzgün eleştiri yapmanı bekliyorum...W580i güzel ama!! insan daha teknik olarak yeni özellikler istiyor w810da olan macro AF bunlar bir kere bu telde neden yok..bunu söyleyeceğine üstüne birde fark yok diyorsun...sanki teknoloji geriye gidiyor...

İlk olarak biraz daha seviyeli yazıalr yazmanı önereyim. Fotoğraftan ne kadar anlarsın bilmiyorum ama ben 10 yılı aşkındır fotoğraf çekerim ve az buzda anlarım şu an da DSLR kullanıyorum ve bu 2. DSLR'im. W810i arkadaşlarımda var uzun süre kullanma ve inceleme şansım oldu ayrıca farksız demedim çokta farkı yok dedim bana ne farkı var bi anlatırmısın? W810i de manuel çekim modları felanmı varda ben bilmiyorum? Sakın o ışığa flash deme komik olur. Fotoğraf konusunda kıyaslanmayacak neyini gördün ben çok fark yok diyorum yakın buldum ama sen sanki ikisinide üretmişcesine kocaman harflerle KIYASLANAMAZ demişsin senden ricam kanıtlarmısın? İkisininde çektiği fotoğraflara bakıyorum ben çok fark göremiyorum buyur farkı anlat lütfen... (Ayrıca W810i çok beğendiğim bir telefondur herşeyiyle hatta almayı bile düşünüyorum)

W850i ye gelince tasarımın ne anlama geldiğini anlatmayacağım biliyorsundur heralde her ne kadara bazı temel tasar öğelerine dayansada yinede büyük çoğunluğu göreceli olan bir kavram bence W850i nin tasarımı berbat sana çok iyi gelebilir bu konuda senin yaptığın gibi seni yargılamam ama bence çok kötü. Ön tuş takımı çok kötü telefona bakınca hiç kayar kapağın zerafeti yok ayrıca telefon çokta kalın vede fiyatı hiç alıncak gibi değil bilemiyorum ama iyi bir satış grafiği çizdiğinide hiç sanmıorum en azından ben bu güne kadar hiç kimsenin elinde görmedim...

Teknoloji geri felan gitmiyor bunu anlamak zor değil artık S.E K serisine fotoğraf anlamında W serisine müzik çalar anlamında yenilikler koyuyor tabi sen beğenmemişsin ama önemlşi olan çoğunluğun beğenmesi fark ettiysen bu konuyaz yazı yazanların çoğu beğenmiş bu özelliği. Bundan sonra çıkacak W serisinin çoğunda (örnek W660i) otomatik netleme olmayabilir. Tekonolojik olarak geriye giden telefonda W580i ise daha bişe dememeye gerek yok...

Ben telefonun çok iyi konumlandırıldığı konusunda yine iddaalıyım fiyatıda 400-450 bandına çekildimi W810i nin satış grafiğini yakalayabilir tabiki otomatik netleme feln olsaydı daaha iyi olurdu ama çok sorun edilecek bir durum değil zaten neyi olursa olsun fotoğraf anlamında telefondan çok şey beklemek mantıksız olr mesela K790 bile benim 4 sene önce aldığım Kodak CX4230 (2.0MP) kaltesine yaklaşabilmiş değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: Arda Türkmen

quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

quote:

daha bugün aldım bende ama bi sorunum var.Orda bu sallayınca şarkı değiştirme özelliğni dükkanda denemiştim çalışıyordu ama şimdi iş yerindeyim ve o özellik çalışmıyor ne kadar sallasamda uğraşsamda değişmiyor parça.Tel.i o kadar karıştırdım bir ayarı da yok acaba telefon mu sorunlu çıktı diye düşünmeye başladım.

walkman tuşuna basılı tutuyor musun sallarken?

Allah ım yaa bu kadar cahillik olur mu yaa

cidden çok teşekkür ederim bilmiyordum ona basmam gerektiğini,bende diyorum salla salla neden değişmiyor bu meret yarın servise gidecektim valla.ALLAH razı olsun çok tşk. ederim.

Senin telefonla ilgili görüşlerin neler, nasıl buldun?

• 2wicky teşekkür ederim. w580i kullanan arkadaşlardan batarya ömrüne dair bilgiler rica ediyorum çıkış fiyatı uygun, tasarımı güzel ve SAR değeri de nispeten düşük olduğu için tercih edilesi bir telefon
  • Telefon bence şu anda bu fiyata alınabilecek en iyi telefonların başından geliyor.Ekranının büyüklüğü ve netliği ses kalitesi sürgülü kapağı yanında 1 gb lık kartın gelmesi telefonla konuşurken sesin kulağınıza gayet net ve yüksek gelmesi walkman 2 arayüzü traning programı ile günlük yürüme mesafenizi ve kaybettiğiniz kaloriyi görme shake it kontrol ile tarz farklılığı kapak ile cevaplayıp aramayı sonlandırabilme rds destekli radyo ve sayamadığım çok güzel birçok özelliği ile bu telefon şu an için yeterli seviyede bence.Eğer ben düğünlerde fotoğraf çekmek bu işten para kazanmak istiyorum diyorsanız bu telefonun kamerası size yetmeyebilir onun haricinde günlük anı çekmek için de kamerası yeterli seviyede bence

• quote:

quote:

quote:

daha bugün aldım bende ama bi sorunum var.Orda bu sallayınca şarkı değiştirme özelliğni dükkanda denemiştim çalışıyordu ama şimdi iş yerindeyim ve o özellik çalışmıyor ne kadar sallasamda uğraşsamda değişmiyor parça.Tel.i o kadar karıştırdım bir ayarı da yok acaba telefon mu sorunlu çıktı diye düşünmeye başladım.

cidden çok teşekkür ederim bilmiyordum ona basmam gerektiğini,bende diyorum salla salla neden değişmiyor bu meret yarın servise gidecektim valla.ALLAH razı olsun çok tşk. ederim.

Sende bi sorun yok zaten bende anlamadım bu olayı tuşa basmamız gerekiyorsa neden sallama olayını koymuşlar o zaman zaten tuşa basarak ta değiştirebilirim saçma olmuş biraz ama telefon genel anlamda güzel aklım kalmadı değil hani.

• ben daha fazla uzatmayacağım kirlilik olsun istemem..ama inanın bende kodak c310 var 4.0mp w810i kadar iyi net ve güzel çekemiyor...
    W580 ile ilgili görüşüm ise kamerada en azından Af ve macro olabilirdi...walkman 3.0 yazılımı olabilirdi...bu teli en çok ben almak istiyordum...çokda hoşuma gidiyo tasarımı...ancak son kararımı kendim verdim ve w850 aldım ilk çıktığından beri ilgimi çekyodu ve oldukça şık tasarımlı.... her konuda 3g için daha yok!! önemli değil!!! deniyor.. ama uygulama kullanıma açılınca ben görürüm sonra nasıl patlama olur...herkes bu sefer 3g için tutturacak.. ve ayrıca seviyeli bir forumcuyum sana hakaret etmedim..yanlış anlama...ayrıca şu telefona biraz daha güzel detaylı bir inceleme yapında(alanlar..)insanlar görsün..beğensin...ben eğer alsaydım şu an süper bir inceleme hazırlardım...diğer bütün telefonların incelemelerinin olduğu forumda üstelik her yönüyle ve bol resimli!!! burda hala web sitelerinden alınma var...bu konuda bi güzellik yapan olsun....

• quote:

Orjinalden alıntı: geberit

quote:

quote:

quote:

Sende bi sorun yok zaten bende anlamadım bu olayı tuşa basmamız gerekiyorsa neden sallama olayını koymuşlar o zaman zaten tuşa basarak ta değiştirebilirim saçma olmuş biraz ama telefon genel anlamda güzel aklım kalmadı değil hani.

Tuşa basmadan sallanınca değişse koşarken felan durmadan değişirdi :) O değilde bence kulaklık üzerindeki tuaş basıncada değişim olsa süper olurdu düşünseniz ya sabah koşusundasınız bir yandan ne kadar koştuğunuzu veyaktığınız öğrenebiliyorsunuz ve biryandanda müzik dinliyorsunuz üstelik kulaklık üzerindeki bir tuşa basınca şarkı rasgele değişiyor :)

• arkadaşlar S500 ün eli kulağında... yakında sorular başlar S500 ü W580 yapabilir miyiz diye.
    farkları yazayım da, s500 de radyo yok (bu durumda sanırım kulaklık verilmez), shake control yok ve fitness uygulamarı yok.

doğal olarak walkman menüsünü yazmıyorum(yazdım bile!). S500 ün temaları daha doğayı anımsatıyor (çiçek, böcekli vs.) sürekli ekrana göre değişen ışık S500 de de var.

şu durumda S500 ünüz sadece menü olarak W580 olabilir. ama bence S500 menüleri daha çarpıcı.... ve tabi S500 daha uygun fiyatlı olacak... 450 bandına oturabilir.

%100 emin olmasamda 512 mb hafıza kartı ile piyasaya sürüleceğini tahmin ediyorum...

bu durumda; kulaklık yok, hafıza kartı 1 gb yerine 512 mb, fitness ve salla değişsin yok. 100 ytl gibi bir fark olacak arada. değer mi değmez mi forum sizindir...

edit: sayın Sarpuli, kulaklık takılıyken kulaklığın tuşuna basınca cihaz şarkı değiştirmiyor (yada ben beceremedim)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilovemymobile -- 12 Ağustos 2007; 21:23:49 >

• quote:

edit: sayın Sarpuli, kulaklık takılıyken kulaklığın tuşuna basınca cihaz şarkı değiştirmiyor (yada ben beceremedim)...

zaten böyle bişey yokki olsaydı çok iyi olurdu demiş...
  • quote:

arkadaşlar S500 ün eli kulağında... yakında sorular başlar S500 ü W580 yapabilir miyiz diye.
    farkları yazayım da, s500 de radyo yok (bu durumda sanırım kulaklık verilmez), shake control yok ve fitness uygulamarı yok.

doğal olarak walkman menüsünü yazmıyorum(yazdım bile!). S500 ün temaları daha doğayı anımsatıyor (çiçek, böcekli vs.) sürekli ekrana göre değişen ışık S500 de de var.

şu durumda S500 ünüz sadece menü olarak W580 olabilir. ama bence S500 menüleri daha çarpıcı.... ve tabi S500 daha uygun fiyatlı olacak... 450 bandına oturabilir.

%100 emin olmasamda 512 mb hafıza kartı ile piyasaya sürüleceğini tahmin ediyorum...

bu durumda; kulaklık yok, hafıza kartı 1 gb yerine 512 mb, fitness ve salla değişsin yok. 100 ytl gibi bir fark olacak arada. değer mi değmez mi forum sizindir...

Keyif, zevk ve bütçe meselesi tabi. Ben w580i çok keyif alarak kullanıyorum. Sırf mp3 ten çok radyo dinlediğim için bile tercih ederim. Ama dediğim gibi birazda bütçe meselesi.

• evet bütçe meselesi...
  • Arkadaşlar w580i ve s500i yi 2 hafta kadar önce yurtdışından tanıdık vesilesi ile getirtim. İkisinin de boyutları aynı kameralarıda aynı fakat w580i nin sesi çok net anlaşılıyor ve s500i ye göre daha fazla çıkıyor. w580 deki walkman tuşu shake kontrol gerçekten kullanışlı. w580i yi 1gb kartla kullanıyorum 100mb boş yer kaldı ama telefon da herhangi bir kasılma yok. İkisindede otofokus ve flaş yok ama buna rağmen bu kadar şık ve müzik ağırlıklı bir telefona göre beklentilerimin çok üzerinde. w580i yi s500i den ayıran bir diğer özellik s500i de radyonun olmaması. Bunun dışında kayar kapak çok kullanışlı ve telefon çalarken çıkan ışığı değiştirebiliyorsunuz. w580i deki fitness da fena olmamış günlük ne kadar mesafe yürüdüğünüzü yada koştuğunuzu gösteri aynı zamanda attığınız adım sayısınıda gösteriyor. Konuşma esnasında ses çok net kulaklarıma inanamadım. w580i 250 euro s500i yi 200 euro ya getirttim. Geçen internette gördüm 574 ytl den satışa sunulmuş w580i. s500i ne kadardan çıkar bilemem ama daha ucuz olacağı kesin.

• wifi ve 3g olsaydı bu telefonu değiştirmeyi düşünmeyebilirdim ama bu fiyata kaçırılmayacak bir telefon alanlar pişman olmayacaktır.
  • arladaşlar unutmadan şunuda belirteyim almayı düşünen arkadaşlar varsa çıktığı zaman alsınlar çünkü ilk gelen partiler malezya yapımı yani daha sağlam sonraki partilerde çin yapımı oluyor ve çin malının adilini k700i ile yaşamış biri olarak bu sefer yaşamıyacağım için şanslıyım. en kısa zamanda s500i ve w580i resimlerini ve videolarını eklerim.
  • az ewel siparişini werdim netten . SONYERICSSON bambaşka yaaaa. tabiii W960i çıakana kadar beni iade etsin yeter :D W960i yı dört gözle bekliyorum süper bi telefonn.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zuzu49

az ewel siparişini werdim netten . SONYERICSSON bambaşka yaaaa. tabiii W960i çıakana kadar beni iade etsin yeter :D W960i yı dört gözle bekliyorum süper bi telefonn.

Ben de w960i yi bekliyorum aslen. Çıkar çıkmaz w580i yeğene hediye gider herhalde :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zuzu49

az ewel siparişini werdim netten . SONYERICSSON bambaşka yaaaa. tabiii W960i çıakana kadar beni iade etsin yeter :D W960i yı dört gözle bekliyorum süper bi telefonn.

W960i süper olmasına süperde bir telefona 1300-1500 lira ben vermem.. Max 450-500 :)
  • Öldürmeyelim konuyu arkadaşlar bulanlar nerelerde bulduklarını yazsınlar ve ne kadar bulduklarını ve hangi renklerden buldukalrını yazsınlar...
  • yani kısaca w850i yerine w580i daha iyi olur diyorsunuz bencede öyle ama şu 3g nin olmaması kafayı karıştırıyor ..ayrıca arkadaşlar w850i nin beyazı yok diyip duruyorda bizim bu arka sokaktaki türkcell bayisinde var ayrıca ben alırsamda beyaz kapağını isterim onun gelmesi uzun sürer mi acaba...bide şu bekleme sırasında yukarda bi arkadaşın söylediği chına-malezya olayı varya malezya malları ne zaman biter acaba hiç bitmesin yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: muffliato

arladaşlar unutmadan şunuda belirteyim almayı düşünen arkadaşlar varsa çıktığı zaman alsınlar çünkü ilk gelen partiler malezya yapımı yani daha sağlam sonraki partilerde çin yapımı oluyor ve çin malının adilini k700i ile yaşamış biri olarak bu sefer yaşamıyacağım için şanslıyım. en kısa zamanda s500i ve w580i resimlerini ve videolarını eklerim.

s500i'yi sevmediysen bana ver canım yazık olmasın bekle bekle öldüm.

W580i'yi bugün bir arkadaş için aldık. Gerçekten piyasadaki en iyi slider tasarımı olduğunu söylemek mümkün. Biz farkında olmadan kaç adım attığımızı falan saymış telefon gösteriyor şu kadar adım attın şu kadar km yürüdün toplamda şu kadar kalori yaktın diye.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.