Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gün geçtikçe telefonun daha güzel videoları düşüyor yuotube'a... Türkiye'ye gelsede artık bizde dünya gözüyle bi görsek şunu... İnsana ''Beyaz W 850''sini sattıracak kadar güzel görünüyor... (Ama böyle bir delilik yapmam tabi...)
  • arkadaşlar SE walkman brand de AF yi kaldırdı söylemi doğru değil çünkü haftaya W610 çıkıyor piyasaya ve AF var.

bu telefonun fiyatını şu anda söylemem zor fakat W serisi olmayan bir versiyonunun da biraz daha uygun fiyata piyasada olacağını söyleyebilirim. (daha küçük hafıza kartı olacak, walkman menüsü olmayacak vs.)

farklılık olarak cihazda yaw sensörü bulunmakta. bu ise kullanıcıya sürekli bir adımsayar olarak hizmet vermesini sağlıyor telefonun. telefon cebinizde, elinizde veya çantanızda sürekli adım sayıyor. her gece 12 de sayacını sıfırlıyor. ayrıca koşarsanız hızınızı, toplam koştuğunuz metreyi (veya km), ortalama hızınızı ve toplam koşu süresini ölçüyor. bu verilerin ışığında kaç kalori yaktığınız hesaplıyor ve bunları günlük, haftalık, aylık olarak hafızasında tutuyor.

ki bunları w710 da yapıyor.

w710 ayrıca eğer bir gün öncesine göre daha çok adım atarsanız madalya veriyor (sanal olarak), harcadığınız kalori arttıkça size derece veriyor ve dilerseniz sizi olimpiyatlarla ilgili quiz yapıyor --ingilizce sadece :(--

bu özellikleri W580 de de göreceğiz muhtemelen fakat kullanmadan kafadan atmak istemiyorum...

1gb lık kartls gelmesi muhtemel w580 in

• Sony Ericsson yeni modelleri arasında en beğendiğim w580 oldu. İyi bir fiyatı olur umarım.
  • arkadaşlar gerçekten bir sonyericsson şaheseriyle karşı karşıyayız watana millete hayırlı olsun muhteşem bi alet tek sorunu ama tek sorunu auto focus yok başkada hiçbir sorunu yok bence...HERKES 2 MP DEN ŞİKAYET EDİYO NİYE ANLAYAMADIM SONUÇTA MUHTEŞEM SONUÇ WEREBİLECEK BİR KAMERA PİXELİ AYRICA 2MP E SAHİP OLAN ÖDÜL ALMIŞ BİR TELEFONUMUZ WAR K750İ DÜNYANIN EN İYİ KAMERALI TELEFONU SEÇİLDİ HALBUKİ O ZAMANLAR 3.2 P LERDE WARDI AMA O SEÇİLDİ...2MP İYİDİR MERAK ETMEYİN..!!!

• hayla ne diyhe walkman telefonların resim kalitesindne bahsediyoruz. hani, çıktı w810 lar felan ama onlar sadece bi kerelikti. 2wicky arkdaşın dediği gibi bencede kulaklık sesi önemli. eğer resime çok önem veriyorsanız cybershot telefon alın. yoksa w580 de neden af yok gibi şeylere takılmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

arkadaşlar gerçekten bir sonyericsson şaheseriyle karşı karşıyayız watana millete hayırlı olsun muhteşem bi alet tek sorunu ama tek sorunu auto focus yok başkada hiçbir sorunu yok bence...HERKES 2 MP DEN ŞİKAYET EDİYO NİYE ANLAYAMADIM SONUÇTA MUHTEŞEM SONUÇ WEREBİLECEK BİR KAMERA PİXELİ AYRICA 2MP E SAHİP OLAN ÖDÜL ALMIŞ BİR TELEFONUMUZ WAR K750İ DÜNYANIN EN İYİ KAMERALI TELEFONU SEÇİLDİ HALBUKİ O ZAMANLAR 3.2 P LERDE WARDI AMA O SEÇİLDİ...2MP İYİDİR MERAK ETMEYİN..!!!

Fotoğraf kalitesini daha çok lens, sensör ve fotoğrafı işleme yazılımı belirler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

arkadaşlar gerçekten bir sonyericsson şaheseriyle karşı karşıyayız watana millete hayırlı olsun muhteşem bi alet tek sorunu ama tek sorunu auto focus yok başkada hiçbir sorunu yok bence...HERKES 2 MP DEN ŞİKAYET EDİYO NİYE ANLAYAMADIM SONUÇTA MUHTEŞEM SONUÇ WEREBİLECEK BİR KAMERA PİXELİ AYRICA 2MP E SAHİP OLAN ÖDÜL ALMIŞ BİR TELEFONUMUZ WAR K750İ DÜNYANIN EN İYİ KAMERALI TELEFONU SEÇİLDİ HALBUKİ O ZAMANLAR 3.2 P LERDE WARDI AMA O SEÇİLDİ...2MP İYİDİR MERAK ETMEYİN..!!!

Fotoğraf kalitesini daha çok lens, sensör ve fotoğrafı işleme yazılımı belirler.

Evet, kesinlikle... ''Megapiksel'' fotoğraf kalitesinde belirleyici değildir... Sadece reklam amaçlı, bilinçsiz tüketiciyi kandırmak için öne çıkarılan bir özelliktir... ''..Knight..''da söylediği gibi; ''Fotoğraf kalitesini daha çok lens, sensör ve fotoğrafı işleme yazılımı'' teknik detaylar belirler...

• sonyericsson
  • s500 çok benziyor bu arasındaki fark ne ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onguryıl

quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Tasarımı Güzel Telefon Ama Yine Symbian Yok ve Özellikleri Pek İç Açıcı Değil
    SE Walkman"le Telefonu Buluşturdu Ama Tasarımla Symbian"ı Buluşturamadı.

+1

symbian konusunda doğru ama şekil yinede çok güzel değil birde adı pek hoşuma gitmedi w850i den sonra çıkan bir model neden daha düşük bir siimle çıkıyor birde mesela w810i den ne farkı war acaba?

w810 dan farkı otofokusunun olmamasıdır adamlar yeni kasalar yapıyor özellik eksiltip piyasaya veriyor

• beyaz rengi gelin gibi maaşallah

alacaklara alanlara hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardrockmania

sonyericsson

Bu "ban" ne için anlayamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

sonyericsson

ya usta boşver önüne gelen diyor zaten...her zaman herşey özellik demek değildir..bazı arkadaşlarda demiş 'kimi insanlar görünüşü özelliğin üstünde tutabilir' die ki bu telefonda tam onlar için. peki ne zman çıkacak bu telefon piyasaya ve türkiyeye ne zaman gelir?

• quote:

Orjinalden alıntı: htrd

quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

sonyericsson

ya usta boşver önüne gelen diyor zaten...her zaman herşey özellik demek değildir..bazı arkadaşlarda demiş 'kimi insanlar görünüşü özelliğin üstünde tutabilir' die ki bu telefonda tam onlar için. peki ne zman çıkacak bu telefon piyasaya ve türkiyeye ne zaman gelir?

İnsan banların sebebini merak ediyor ister istemez :)
    Bu arada 2007 3. Çeyreğinde piyasada cihaz.

• şaka yapmıyorum dorum kafayı yedi alıntı yapmıyor

neyse; daha çok yahu...3. çeyrekte çıkacak fiyatı 500 dolaylarına düşene kadar bir 6 ay geçecek..yani tahminen seneye nisan-mayıs gibi alabilirim çok hoşuma gitti meret
  • bu telefon süpermiş yaa
  • deli bişi yaw bu
  • İŞTE SONY NİN YENİ ŞAHESERLERİNDEN BİRİ arkadaşlar gerçekten bir sanat eseri eee sony ye de bu yakışır ama bişey soracam...bunun konuşma aizesi ile mp3 çalma yeri aynı mı???ayrı bi hoperlör göremedim ben ama süpperrr tasarım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.