Bildirim
N73 mesajları niye geç gönderiyo?
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yokmu:( -
Sorun, cihaz ayarlarıdan da olabilir: tercih edilen bağlantı:gsm, aynı merkez yolu ile yanıtla:hayır, mesaj tipi:kısa mesaj veya metin, iletim raporları:evet,geçerlilik süresi:maximum, karakter desteği:indirgenmiş veya kısıtlı destek ve birden çok mesaj merkezi varsa kullanılan mesaj merkezi doğru olarak seçilmelidir) -
Dostum versiyonu bi kontrol et. Arkadaştada aynı problem vardı. Versiyonunu güncelleştirdim sorun kalmadı -
kardeşim mesaj hafızasını telefon yap düzelir -
mesaj hafızası telefonda ama diğerlerini bi kontrol edeyim önerileriniz için teşekkür ederim -
Yazılımdandır, bazıları öyle yapıyor, huyu o.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- ınsert sım ne demek
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- şeffaf kılıf beyazlatma
- cep telefonu kim icat etti
- silinen fotoğrafları geri getirme
- asker telefonu
- snapdragon 8 gen 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X