Şimdi Ara

N73 MÜ E65 Mİ ? ACİL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bildiginiz gibi bir anket acmıstım ama telefoncuda telefon incelerken bugün e65 i gördüm hosuma gitti sizce arkadaslar n73 mi yoksa e65 mi almalıyım kamera dısında n73 ün üstünlükleri varmı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: günaltı

Arkadaslar bildiginiz gibi bir anket acmıstım ama telefoncuda telefon incelerken bugün e65 i gördüm hosuma gitti sizce arkadaslar n73 mi yoksa e65 mi almalıyım kamera dısında n73 ün üstünlükleri varmı ?

kardeş bende aynı sıkıntıdaydım gittim e65 aldım memnunum n73 te radyo var foto kaliteli e 65 te wireless var cok kullanıslı karizmatik e 65 tercih sebebidir yani
  • aslında bir telefondan ne beklediğinize bağlı nokia'nın e serisi daha çok iş hayatına yönelik n73 ise daha multimedya ağırlıklı . ancak ben ikisi arasından bi tercih yapmak zorunda kalsaydım hiç düşünmeden e65 derdim müthiş kaliteli bir telefon
  • e65 daha şık kullanışlı ve hemde wifisi mevcut n73 ün e65 den tek üstün yanı kamera kalitesidir bence sırf kamera için değmez derim e65 daha iyi bir seçim olur bence ama yinede karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 24 Ağustos 2007; 23:06:32 >
  • Selamlar,

ben de ayni sekilde N73 ve E65 arasinda kaldim. E65 ozellik olarak cok guzel duruyor. Kamera benim icin cok cok onemli degil N73u dusununce, ancak kullanim olarak N73 daha derli toplu ve saglam gibi geliyor. E65 ile ilgili okudugum bazi yorumlar aklimi karsitiriyor aslinda(ozellikle kaplamanin soyulmasi) diger yandan da kayar kapak ile ilgili tereddudum yok degil. Bir turlu karar veremedim ne zamandir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.