Şimdi Ara

n73 ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın n73 alıcam merak ediorm.sizce nasıl ses verio..çift hopoörlör die duydum..sizce ses sitme nası??

• piyasadaki pek çok yoshimi tokisi tomogoci yumatu vs mp3 playerlardan güzel sesi var...

gayet tatminkar...
  • hoparlör sesi iyi. ses üst seviyede olunca biraz tizler baskın oluyor iyi bir durum değil ama yeni versiyonda düzeltilmiş olabilir. kulaklık sesi iyi. yeni versiyon ile daha da iyi olmmuş dediler.
  • şimdi abi.bn yarın alcam ya.yeni versiyon oluo dmi??
  • sanmam. ilk gelen partiden ise telefon versiyon da yükletmen gerekecektir sanıyorum. versiyona *#06# yaparak bak dükkanda. 2.0628.0.0.1 ise ilk sürümdür. olmadı versiyon da yükletip alırsın adamlarla anlaş. bedavaya getir işi. ok?

Edit: *#0000# olacaktı. Özür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 19 Kasım 2006; 0:40:45 >
  • saol abi büyüksün.ama tel.i ilk aldığında şarj olmuo nası bakcam anlamadım..
  • estağfirullah. içinde az biraz vardır şarj. olmadı şarj aletini tak orada 5dk bekle aç telefonu bak. sorun olmaz.
  • saol abi.bişi daha sorcam..bu yeni versiyon adamların elinde vardır dmi(yuklemek içn prog.)hade olmadı dielim bşka bi yerde yukletsek olrmu?
  • Nokia Software Updater (NSU) ile yükleyebilirsin. Ama işlem sırasında sorun çıkarsa telefonun servise düşer. O zaman da hevesin kursağında kalır. Yani onlar bozarlarsa sorumluluk onların. Anlaştık mı? NSU netten indirilen bir uygulamadır. Nokia'nın kendi programı. Forumda arama yap bulursun. Haa bir de phoenix var ama o seni aşar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 19 Kasım 2006; 0:29:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

sanmam. ilk gelen partiden ise telefon versiyon da yükletmen gerekecektir sanıyorum. versiyona *#06# yaparak bak dükkanda. 2.0628.0.0.1 ise ilk sürümdür. olmadı versiyon da yükletip alırsın adamlarla anlaş. bedavaya getir işi. ok?

*#0000#
  • haklısın ya pardon valla kafa kalmadı. versiyon için *#0000# olacaktı. Düzelttik en çabukundan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vip_ibo

arkadaşlar yarın n73 alıcam merak ediorm.sizce nasıl ses verio..çift hopoörlör die duydum..sizce ses sitme nası??

Çift hoparlör ancak çok kaliteli olduğunu düşünme... Özellikle son ses kadar açınca ses cırtlak bir hal alıyor + bass yok ... 6233'ün semtinden dahi geçemez ama yine de yeterli zaten yarın alınca kendin göreceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

haklısın ya pardon valla kafa kalmadı. versiyon için *#0000# olacaktı. Düzelttik en çabukundan.

peki *#0000# yapınca eski model oldunuuu nerden anlicaz abicim
  • 2.0628.0.0.1 ise ilk sürümdür. ekranda görürsün zaten. Herkese iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 19 Kasım 2006; 0:53:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.