Şimdi Ara

N73 te hatsız mode sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N73 kullanıyorum. Hatsız modda kaldı ve normal modlara geçmiyor.club nokia ya götürdüm ama cihazın içini açmamız lazım dediler benimde içim elvermedi.bildiğiniz bi yöntem varsa lütfen yardımcı olun.ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

• enteresan b'r sorun, geçmiş olsun. sim kartın yerinden oynamış olması gibi bir olay sözkonusu olabilir mi, farklı simkartlarla denemişsinizdir eminim ama.
    kullanıcı olarak yapılabilecek işlemler zaten fazla yok, belki format atmayı deneyebilirsiniz, telefon hatsızken (simkart yokken) firmware güncellemesi yapılabiliyor mu bilemiyorum, aslında o yapılabiliyorsa bir çözüm olabilirdi.

not: gözüm korktu doğrusu, artık hatsız moda geçerken 2 defa düşünürüm.
  • aynı sorun gecen benim n73dede oldu. flash yuklet duzelior. benimki duzeldi suanda sorun yok..

ok

kendinde manuel format cektinmi??

buarada???

quote:

Orjinalden alıntı: ugurozkan

N73 kullanıyorum. Hatsız modda kaldı ve normal modlara geçmiyor.club nokia ya götürdüm ama cihazın içini açmamız lazım dediler benimde içim elvermedi.bildiğiniz bi yöntem varsa lütfen yardımcı olun.ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
  • ah su n73 sırf problem yaw alah yardımcınız olsun
  • N73 problemleri topic'i var. Oraya yazarsanız daha iyi olur. Buradan ulaşabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_9597862/tm.htm
  • walla sim kart değiştirdim, sim kartsız denedim. soft format attım ama nafile. olmuo bi türlü
  • format için *#7370# ve *#7780# denediniz mi? Telefon kapalı iken nasıl format atılıyor bulamamıştım ben.

Bir de şunu dener misin. Yeşil tuş(call) 3 ve yıldıza basılı tut biraz. bakalım olacak mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 17 Aralık 2006; 14:33:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YETER YA ANA TOPIC ARKADASLAR
  • bu kaçıncı topic yaaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.