1) Telefonumdan sonradan yüklediğim temaları silemiyorum. Bu temaları nasıl silebilirim? 2) Hafıza Kartına format atmak istiyorum ancak Kilit Kodu`nu unuttum. Bu Kilit Kodu`nu nasıl bulabilir veya kırabilirim?
Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.
format için araçlar-hafıza-seçenekler-hafıza kartını biçimlendir....
Bu siteden Nemesis Servic Suite Zipli dosyayı indirin(6.3 mb) Sonra bunu kurun...
Sonra Telefonunuzu PC Suite ile birlikte bilgisayara bağlayın... Telefonunuz bağlandıktan sonra Nemesis isimli programı çalıştırın. Program açıldığında Sağ üst köşede büyüteç resmi çıkacak ona bir kez tıklayın. Sonra gelen ekrandan TOOLS yazan yere tıklatın. FACTORY SETTİNG kısmından FULL FACTORY' i işaretleyin ve RESET tuşuna basın. Birkaç saniye sonra telefonununuz güvenlik kodu eskisi gibi, yani 12345 olacaktır.Bundan sonra 12345 olur ve değiştirebilirsiniz.Ben denedim oldu.
NOT:Arkadaşlar proğramı kurduktan sonra açın ve telefonunuzu bağlayın.... Proğramın telefonunuzu görmezi lazım
Alıntıdır... işine yarayacak herkeze Önemli değil
arkadaşlar tel kilidi değil hafıza kartı kilit şifresi gerekli.format bile atılamıyor n73lerde bu yüzden.
"Hafıza kartı" ibaresini kullanmadınız öyle zannettim doğal olaraktan ..Belki vardır ama ben göremedim bunun için yöntem.Ben koymam şifreyi.Çalınma anında bari kullanmasın diyorsanız,boş yere bi şekilde hallederler onlar
C:\sys\data\mmcstore - Bu dosya Hafıza Kartı Şifresini içerir. Hex editör ile açarak hafıza kartı şifresini öğrenebilirsiniz.
DiPNot : Sistem hack mevzusunu(RomPatcher) Buradan öğrenebilirsiniz
bunu deneyeceğim , başka bir önerisi olan?
Kart okuyucuya hafıza kartını tak.N73 klasörünü aç ve üstten "Araçlar/Klasör Seçenekleri/Gizli Dosyaları Göster" seçeneğini aktifleştir.Ondan sonra "Private/10207114/import klasörüne gireceksin.Karmaşık bir şekilde dosyalar var.Bunların her biri bir temayı teşkil ediyor.Örneğin dc60815d47351ce2 dosyası göreceksin bunu sildiğin takdirde o tema silinmiş oluyor.(Network Killerden Alıntıdır , Saygılar...)
@gkhnzn dostum tema silme ile ilgili bir problemim yok yine de sağol. hafıza kartı şifre kilidi ile ilgili bir önerisi olan?
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme