Şimdi Ara

n73me alıcam deneyimli arakdaşlar yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar baya bi okudu mforumu ama sonucta 1 milyar para verıcem az değil içim rahat etmiyor.

güzel bir kamerası mp3 çalması ve şarjının hemen bitmemesi simbian sistemli ve wi fi li bi telefon istiyodum n95 bekeldı mama çok pahalı geldi ve şarjı o aleti kesmiyomuş diye duydum.

ve okudugm yorumlarda n73 ün güzel resim ve video çektiğini ses kalitesininde fena olmadığını duydum.

arkadaşlar son olarak bu fiyatta n73ME ün rakibi olabilicek bi telefon varmı aradığım özellikleri belirttim.

• arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum bu arada n95 ne zamana makul(1500<) bir fiyata iner

birde n80 wlan ıyla cazip duruyuor ama diper özellikelriyle n73 den kötüymüş çok kararsız kaldım wi fi geleceğin teknolojisi olarak çok işe yarar diye düşünüyorum acep n95imi beklesem
  • walla arkadaşım ben n73 kullandım arkadaşta ME var arada tek vark ME nin 3.5 mm jack girişi var ama süper gerçekten 5+1 e bile bağlarsın bide ME nin kulaklık daha bi iyi.Denedim bassalr daha ii ME'de nede olsa muzik telefonu..bence 1 ay daha bekle 700 olur o tel
  • arkadaşım n73 me nin 700 e kadar düşeceğini zannetmiyorum ama n73 alırsın birde ad-41 kulaklık seti alırsın n73 ü de kendin me ye çevirirsin 10 lira kar edersin
  • wi-fi önemli değilse n73 işini görür.
  • saolun. hala tereddütler içindeyim bu wi fi yi kullanırmıyım diye uni de wireless netle işime yarar diye düşünüyorum n95i beklesem alet 2000ytl o düşmes herhalde uzu nbi süre dimi
  • Önemli bi işin yoksa napcan wifiyi o kücücük ekrandan zevk mi alıcan ?
  • herhangi bir durum olur internet gerekir diye düşünmüştüm hala tereddutler içindeyim beklesemmi diye n73 beni 2 yıl götürür diyebilirisiniz
    ha bu arada söylemedim bu n95 deki gpsi dağda yol bulmak için kullanabilirmiyim dağcıyımda sırf bu yuzden kasıp n95 alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ylo -- 21 Nisan 2007; 22:43:36 >
  • Dağcıysan ben 6110 navigator u bekle derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trio -- 21 Nisan 2007; 22:58:44 >
  • biraz özelliklerine baktım gps olayı baya iyi onda sanırım ama diğer özellikleriyle pek ön plana çıkamıyor tuzak bu piyasa yaf.
    n73 mu alsam dıyorum hala
  • 6110 un dışarıya verdiği sesin n73 den eksik kalcağını sanmıyorum çünkü ikiside stero ses çıkışına sahip. Ben n73 den eksik kalır yanını göremedim dorusu.
  • ipodum var onu satıcam sevmıyoru amrtık tek alette birleşsin isityorum herşey. güzel zevkle muzik dinleyebileceğim güzel foto çekebileceğim gps i olan .. n73me alıp navigator yuklesem dedim oda çok pahalı oluyor. 6110da ses nasıldır acaba neyse artık yorumlarınıza açığım arkadaşlar
  • bu 2 telefon hakkında yorum yapabilicek arkadaşlara hala ihtiyacım var karar aşamasındayım bu meret 2milyar yurtdışında 1milyar sanırım burdada bir kaç aya biraz düşer değilmi? değerse 1.5 verip n95 alırım wi fi gps inden dolayı..
  • Ben hp rw6815+rotaltek marka bluetooht gps al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.