2 gün önce aldığımdan beri 8-10 kez kendiliginden kapanıp açıldı servise vermeden önce biraz daha beklemek istiyorum pil kutuplarında temas kaybı olabilir mi? bu konuda düşünceniz nedir arkadaslar? yoksa N serisinin normal sıradan sorunu mu?
Öncelikle hayırlı olsun. Telefonunu iyi günlerde sorunsuzca kullanmanı (gerçi bu dilek için geç kaldık ama) ve hep iyi haberler alıp vermeni dilerim. N73 kullanıyorum. Bende değil ama forumdaki birçok arkadaşta ilk alındığında takılma kilitlenme olmuştu. Ben de tel.i aldıktan 1 ay sonra kapandı ve açılmadı . Yeni yazılım yüklediler serviste ve düzelmişti. Muhtemelen 4-5 yazılım güncellemeden sonra epeyce stabl bir telefon haline gelecektir. Cihaz yeni olduğundan servis de en fazla hard format atacaktır zannederim. İster ilk yeni yazılımı bekle , ya da cihaza çok fazla ısınamadıysan erkenden servise ver. Onlar da yeni yazılım olmadığından büyük olasılıkla düzeltemeyecekler ve formatlayıp geri verecekler.Elinde ne kadar çok servis fişi olursa o kadar kısa sürede para iadesi veya ürün değişimi için talepte bulunabilirsin.
Bu telefonu merak eden çok arkadaş vadı. İncelemeni detaylandırman onlar için çok faydalı olacaktır. Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: lenyo
quote:
Orjinalden alıntı: megaturk
3.5 kulaklık olduğunu bilmiyorum ama insanı gerçekten özgür kılan bir özellik
N91 de de var o özellik istiyorsan uygun fiyata satarım
Dostum benim rokr e2'de de var.
Daha özellikli bir telefon gelene kadar Rokr ile yola devam
inceleme fena diil,tel saten hoşellerine sağlık
bende bu telefonu almayı düşünüyorum. foto koyarsan sevinirim forumda birisinin daha vardı yeşil tonlarda çekiyor diyordu doğrumu?
Telefon iyide 700mah pil olması çok kötü. Nokia zaten adam gibi bi telefon çıkartmaz, illa bikaç eksiklik olacak.
Bu telefonun pil ömrü o zaman 1 gün falan.
Yarın N76 alacagım fakat sende ki aç kapa sorununu duyunca içim karardı birden.
asclepius telefon ıncelemesını ılk mesajını duzelterek yapsaydın daha guzel olurdu telın hayırlı olsun
bende 2 gun once aldim vatan bilgisyardan ama satsam mi diyede dusunuyorum aklimda u-600 vardi yoktu bunu aldim gusel telefon zarif ama u600 daha zarif:)
Nokia N76'yı hem tasarım açısından hemde özellik açısından daha başarılı buluyorum...
o kulaklık girişi biraz garip bir yerde değil mi?
kulaklık takılıyken kapak doğru düzgün açılabiliyor mu?
bu telefon gerçeten en şık telefon bana göre
yok acilmiyor tam olarak kapak jack takili iken lakin kulllanilabilcek seviyede aciliyor tabii bunu telin icinde resim bakmak falan olrak algilrsak yoksa foto kamera mp3 sms gibi bir cok ozelligi kapagini acmadan yapabiliyorsun
sms kapağı açmadan nasıl oluyor?
Teşekkürler güzel bir inceleme olmuş. Telefon çok zarif duruyor ancak kamera özellikleri insanı düşündürüyor böyle birtelefona en az n73 kamerası konulmalıymış bence...
dostum makineden cekilme 3-5 foto eklermisin ..
Bu telefondan bu gun alcaktım ama forumlarda dolaşan haberler dogrultusunda almadım
Bu telefonu sırf şekli için alıyodum ama kapagındaki metal renkli yerlerde 1 hafta-1 ay içerinde soyulmalar meydana geliyomuş.Yani o şeklinden eser fln kalmıyomuş
Nokia nın nadir şık telefonlarından ama fotoğraf konusunda şüpheler var gibi yazmışlar.