ya zaten bu telefon için bunlar aranan özllikler degil sanırım.Çünkü 960 ytl verip te 2mp kameralı telefon almak saçma zaten. Bu telefon sadece ŞEKLİ için var. Ama büyük sorunda orda kapakta çok çabuk soyulmalar varmış ?
Kesinlikle almaktan vazgeçiğim telefondur! Evet çok şık,evet çok zarif ve ince ama almak için yeterli değil. Sadece 2mp kameralı ve ince telefon almak isteyenlere de motorola'nın çıkacak yeni telleri olan V8 ve V9'u öneririm ;)
ince zarif ama 2 mp olmamış.......
inceleme için sağol çok şık bir telefon
kamera kotu, foto kalitesi gece berbat gunduz iyi, gunes isigi haric isiklarda kotu ,ince ,zarif ,islemcisi guclu bir telefon ben 700 e aldim o an icin u600 yoktu sonra soyulm,a kamera falan derken eehhh dedim kullaniyorum simdi sik telfon walla ne diyim nikon digital makinem var ani fotorafi ceken birisi degilim bu dogrultuda sanirim cok fark yapmaz bana babam sagolsun:)
bu telefon heryeri metal değilmi plastik tarafı yok sanırım. ekranı da cam mı acep?
arkadaşlar bu makineyi kullanan arkadaşlar dış mekanda ve iç mekanda ki fotoları göndere bilirmi acaba
bence çok güzel orta sınıf ve bayan telefonu
Soyulmuşunun berbatlığını gördükten sonra bu telefonu almayı düşünenlere şaşıyorum.2 ay sonra elinizde patlayacak,kesinlikle tercih etmeyin
dış ekranda hiç bir koruma yok cebinde kullananlar 2 ay sonra hasat ederler telefonu
arkadaşlar bu topiği ben açmiştim ama N76'yı aldıktan bir hafta sonra iade ettim sürekli kendiliğinden kapanması ve teknik inceleme sonrasında sağlam raporu verilmesi beni Nokia 6300'a yöneltti. artik kafam rahat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme