Şimdi Ara

N78 ve Wirofon - N78 i Olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nokie N78 almayı planlıyorum, alma sebebimse wirofon u kullanmak. WIROFON' un resmi sitesinde destekleyen telefonlar kısmında N78 yok. Destekleyen telefonlarla N78 i karşılaştırdığımda, N78 in desteklememesi için hiçbir sebep göremiyorum. N78 i olan arkadaşlar WIROFON'u deneyip buraya yazabilirler mi ? Kampanya vari bir an önce almam gerekiyor telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyece -- 16 Ağustos 2009; 22:34:24 >

• n79 al hem n78 göre biraz daha gelişmiş hemde n78 göre biraz ucuz ayrıca n79 Wirofonu destekliyor

ha dikkat et işin içinde türk telekom var zararlı çıkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutup ayısı -- 16 Ağustos 2009; 22:54:12 >
  • n78 n79dan daha ucuz :D
  • Kendi soruma kendim cevap veriyorum, keşke N78 i olan bir arkadaş yardım etseydi

N78, sip ayarlarını destekliyor. Yani türk telekomun gönderdiği sip ayarlarını yapabiliyorsunuz fakat iş arama yapmaya gelince SIP ayarlarını kullanarak arama yapamıyorsunuz. Nokia belli bir modelden sonra VoIp desteğini keseceğini açıklamış, işte o modellerden ilki N78. Fakat bu sorun "Fring" ile aşılabiliyor. Telefonunuza Fring i yükledikten sonra sip ayarlarını yaparak türk telekomun wirofonunu kulanabilirsiniz, tabi türk telekom un sip ayarlarını bulabilirseniz. Ben şuan için "Voipwise" ı kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.