Ön kapak Beyaz olarak satan yer neresi var bilen varsa söyleyebilirmi
kardeşim ön kapak bildiğim kadarıyla değişmiyor yani ön taraf ya gri ya beyaz sabit kutudan çıkmıyor şu an bildiğim kadarıyla türkiyede beyazı yok benimki arabistandan geldiği için beyaz
ön kapak 2 farklı renk seçeneği sunuyor gri ve beyaz .. her iki rengide bugün stoklarımıza girdi satışına başladık. kvk ve tabiki nokıa garantili olarak... yani her iki renginide bulmak mümkün...
bugüne kadar yoktu hiç bir yerde beyazı demekki bugün girmiş
quote:
Orjinalden alıntı: hsaid
6300 kullandım ve alıştıktan sonra en az onun kadar rahat
benim tek çekindiğim nokta tuşların tek bir sırada olması onda zorlanırmıyım diye çekiniyorum
kardeşim incelemedede yazdım parmakların böle çok tombik değilse max 2 günde alışıyorsın
film izlemek için müzik dinlemek fotograf çekmek gps, wireless için
n95 8gb mi, n 79 mu yarın bu iki cihazdan birini almayı düşünüyorumda
quote:
Orjinalden alıntı: ıspanak
film izlemek için müzik dinlemek fotograf çekmek gps, wireless için
n95 8gb mi, n 79 mu yarın bu iki cihazdan birini almayı düşünüyorumda
1. seçenek dışında birbirine yakın diyebiliriz, fakat 2.8" ekran da film izlemek daha keyifli olur..
film izlemek için tabikide n95 8gb n79un ekranı2.4inç n95 8gbnin 2.8 müzik olarak bi farkı yok gibi ama fm verici filan olduğu için n79 fotoğraf çekmek için versiyon gelene kadar n95 8gb versiyon geldikten sonra n79 gps incelememdede yazmıştım elbette n79 wifi yine incelememde var n79 ben bu telden önce n95 8gb kullanıyordum ve şu an bunu aldığıma pişman değilim karar senin ama ben n79u sonuna kadar tavsiye ediyorum
bu telefonda sevdiğim şeyler
1- navi tuşu yaldızlı parlak boyadan değil plastik malzemeye benzer birşeyden yapılmış buda ne yaldızlarda dökülme yapar nede joystick kırılması görülür 2- tuş takımı süper olmuş 3- kalınlık ve boyut ideal 3- ekran büyüklüğü 4- gps çok iyi
quote:
Orjinalden alıntı: @y@zéfé
bu telefonda sevdiğim şeyler
1- navi tuşu yaldızlı parlak boyadan değil plastik malzemeye benzer birşeyden yapılmış buda ne yaldızlarda dökülme yapar nede joystick kırılması görülür 2- tuş takımı süper olmuş 3- kalınlık ve boyut ideal 3- ekran büyüklüğü 4- gps çok iyi
navi tuşunun bi özelliğide düz olması diğer modellerde içten basık dıştan açık olduğundan verim alınamıyor ama bunun ki çok kullanışlı hele alışınca artık aşağı yukarı basmıyorsunuz direk döndürüyorsunuz
quote:
film izlemek için tabikide n95 8gb n79un ekranı2.4inç n95 8gbnin 2.8 müzik olarak bi farkı yok gibi ama fm verici filan olduğu için n79 fotoğraf çekmek için versiyon gelene kadar n95 8gb versiyon geldikten sonra n79 gps incelememdede yazmıştım elbette n79 wifi yine incelememde var n79 ben bu telden önce n95 8gb kullanıyordum ve şu an bunu aldığıma pişman değilim karar senin ama ben n79u sonuna kadar tavsiye ediyorum
kızaklı telefonların kızak sorunlarınıda belirtmekte fayda var ayrıca N95 8gb bu telefondan daha kalın
haklısın n95in kızağını bozmuştum ben
çok teşekkürler @the CRIMINAL ve @ hsaid, büyük ihtimalle yarın n95 8gb alacağım, sağolun
the_CRIMINAL kardeş stoklarımıza demişsin, tam olarak nerede satıldığını sorabilirmiyim, stoklarımız derken nereyi kastediyorsun.
nokia n91,6233,n82,8800 karışımı bir tel yapmazsa sony den şaşmam.
Cok güzel bi inceleme olmus eline saglik Arkadsim
Dostum Öncelikle Hayırlı Olsun..... Kamera Görüşlerimiz Aynı Anı O Kareyi Net Yakalasın Benim İçin Yeter....N78'le Arasında Pek Bir Fark Göremiyorum(Genel Anlamda) Tabiki Biraz Daha İyi Ama En Beğendiğim Özellik....Artık O Kadar Özellik Daha Küçük Cihazlarda...N82'den N78'e Bunun İçin Geçmiştim..İnşallah N78'dende Buna Geçicem..... Bide Acaba Siyahı Filan Düşünürmü Nokia....
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina
quote:
Orjinalden alıntı: @y@zéfé
sayın pininfarina ;
dedikleriniz doğru ama bende 2 mp kameralı bir telefon var ne varki hala görüntüsünden memnun değilim sanırım lensi iyi olan bir kamera olması gerekiyor
bana lensi en kaliteli olan symbianlı nokia telefonu söylermisiniz?
not: amaç tartışma çıkarmak değil sadece bilgi almaktır.
En başta hemen şunu söyleyim, kaliteli bir lens arıyorsan cep telefonu degil gidip "adam-akıllı bir digital foto makinesi alacaksın" üstadım. Lensi çok kaliteli diye bir kavram henüz cep telefonlarında yok en azından şimdilik yok. Hepsi üç aşağı, beş yukarı birbirine benzer cmos sensörler kullanıyorlar. Aralarında sadece diğerlerinden "sadece biraz daha öne çıkan kimi" modeller var o kadar (Sonyericsson K ve C serisi ile Samnsung InnoV8 gibi modeller)
Burada problem bir cep telefonundan çok fazla beklentiye girmenizden kaynaklanıyor. Bazıları, "3310'da telefonla görüşturuyor madem bu kadar para veriyoruz tabiki cameradan en iyi kaliteyi beklemek hakkımız" vs bilmem ne diyorlar. Bunu diyen zihniyet maalesef çok fazla yanılıyor degirmenin suyu öyle akmıyor çünkü.
Sorarım size nokia'nın en pahalı modeli şuan hangisi? Söyleyim 8800 scirocco edition'mudur nedir ortalama 1200, 1300ytl deger biçiliyor. Peki ne özelligi var HİÇ BİR ŞEY! Pixel-pixel görünen beş para etmez bir ekran, bir gün bile gitmeyen dandik ötesi bir batarya, bir hafta sonra soyulan metal yüzey, bir kg agırlık ve daha birçok yetersiz özellik. Ama satıyormu satıyor "lümpen" ve k..riz çok bu alemde
Uzun lafın kısası;
1- Teknolojide "Çok Para = Her zaman en iyi kaite" anlamına gelmez.
2- Bir Cep telefonundan çok fazla beklentiye girmemek gerekir (şimdilik)...
hocam evet haklısın zaten benimde telefondan bir fot. makinesi performansı beklediğim yok ancak anlık görüntüler için iyi bişey olsun isterim yanımda.sanırım buna nokiada en çok yaklaşan model N82.bende canon fot. makinesi kullanıyorum ancak sürekli yanımda taşımıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: the_CRIMINAL
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hasumut
Ön kapak Beyaz olarak satan yer neresi var bilen varsa söyleyebilirmi
kardeşim ön kapak bildiğim kadarıyla değişmiyor yani ön taraf ya gri ya beyaz sabit kutudan çıkmıyor şu an bildiğim kadarıyla türkiyede beyazı yok benimki arabistandan geldiği için beyaz
ön kapak 2 farklı renk seçeneği sunuyor gri ve beyaz .. her iki rengide bugün stoklarımıza girdi satışına başladık. kvk ve tabiki nokıa garantili olarak... yani her iki renginide bulmak mümkün...
THE CRIMINAL ben de 1 aydır beyaz rengini arıyorum, arka kapakları yeşil-mavi-kahverengi olandan. Bugun nokia ile görüştüm henüz beyaz renginin satışı görünmüyor dediler ve form oluşturdular haftaya tekrar arayıp bilgi almamı söylediler. Satışına başladık demişsiniz. Nerede satıldığı konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
THE CRIMINAL ben de 1 aydır beyaz rengini arıyorum, arka kapakları yeşil-mavi-kahverengi olandan. Bugun nokia ile görüştüm henüz beyaz renginin satışı görünmüyor dediler ve form oluşturdular haftaya tekrar arayıp bilgi almamı söylediler. Satışına başladık demişsiniz. Nerede satıldığı konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
hsaid Telefonun hayırlı olsun güle güle kullan! ben de beyaz rengini almak istiyorum ama henüz hiçbi yerde bulamadım. Incelemen de çok güzel olmuş ellerine saglık. Sormak istedğim bir şey var; telin ön yüzünde küçük kameranın yanında ufak bir şey gorunuyor.. bu bi tür led ışık gibi bir şey mi? msg gelince veya cvpsz aramalarda uyarı ışığımı gibi bişeymi ?
said öncelikle yaptığın inceleme çok güzel olmuş kamera performansını gece çekimlerinde çekip paylaşırsan memnun olurum. bu arada kot pantolonda nasıl duruyor