Resimde işaretli olan tuş mu? Tuş ise fonksiyonu ne?
Multimedia tuşu oluyor kendileri. Resim, vidyo, internet cart curt bir sürü multimedya içeriğe çabucak ulaşmayı sağlıyor.
Selamlar Dun Nokia Shop a sordum. N 79 daha satilmaya cikmadi dediler. Internetikileri sordum .Garantisiz urunler dedi. Nokia nin mi haberi yok yoksa internetdekilermi kazikliyorlar
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar, aranıza yeni katıldım ama n79 ana başlıgı açıldığından beri konuyu takip ediyorum, ve doğal olarak bende bu teli almayı düşünüyorum teli alan arkadaslara hayırlı olsun, onlardan bi ricam var telin product code ve type (rm-348, 349, 350 den hangisi) bilgilerini verebilirler mi, bu arada said kardeş sende bu bilgiyi verebilirsen fikir verici olabilir teli arabistandan getirttiğin için, teşekkürler..
kardeş yok öyle bir şey
quote:
Orjinalden alıntı: tr1u5148
Selamlar Dun Nokia Shop a sordum. N 79 daha satilmaya cikmadi dediler. Internetikileri sordum .Garantisiz urunler dedi. Nokia nin mi haberi yok yoksa internetdekilermi kazikliyorlar
N79 RM-348
Ürün kodları:
0565721: TURKEY Pewter and Seal Grey/Espresso Brown (Gri) 0565704: TURKEY Pewter and Canvas White/Light Sea Blue (Beyaz)
dortum suan piyasada rm 348i var sadece
Arkadaslar bugun bende Nokia shoptan aldım N79umu.. hem de beyaz olanından :)
Kutudan cıkan Mavi ve Kahverengi kapakları ben kullanmayacagım. Isteyen olursa kırmızı veya beyaz kapaklar ile takas yaparım hemen gonderebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: solid.snake.
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar, aranıza yeni katıldım ama n79 ana başlıgı açıldığından beri konuyu takip ediyorum, ve doğal olarak bende bu teli almayı düşünüyorum teli alan arkadaslara hayırlı olsun, onlardan bi ricam var telin product code ve type (rm-348, 349, 350 den hangisi) bilgilerini verebilirler mi, bu arada said kardeş sende bu bilgiyi verebilirsen fikir verici olabilir teli arabistandan getirttiğin için, teşekkürler..
Benimki Finlandiya malı değil. Nokia shoptan aldım Macaristan malı ve kodu RM-348 ve Canvas White
benimkide Rm-348 dora garantili seal grey
pati hayırlı olsun nerden aldın, ve fiyat nedir... XaPox senn telde macaristan mı..
Macaristan malı ama bunun ne önemi var sonuçta aynı malzeme aynı marka aynı üretim.
Süper Fotoğraf Çekiyormuş Gerçekten
quote:
Orjinalden alıntı: solid.snake.
pati hayırlı olsun nerden aldın, ve fiyat nedir... XaPox senn telde macaristan mı..
Tesekkur ederim solid . Bakırkoy nokia shopdan aldım 900 biraz pahalı oldu ama nokia blutooth kulaklık hediye ettiler ufak çok şık birşey. Birde world karta 8e böldüler sagolsunlar. bu forumdaki bi arkadas sayesinde aldım (the criminal) burdan tekrar tesekkur ediyorum kendisine. Aslinda bimekste ve vatan bilgisayar da cok güzel kamapanyalar vardı fakat beyaz rengi hiçbir yerde bulamadım uzun süredir de arıyordum kısmet boyleymiş.
Macaristan malı olmasıni bilgi olarak yazdım, neyi değiştiriyo onu da bilmiyorum bilen varsa açıklarsa sevinirim
N96 yı sorduğum bir nokia shopda internette satılan telefonların hepsi garantisiz! demişti. Bugün bende aldım n79 u. Vatanın kampanyasından. Beyaz olanı bekleyemedim. Kutudan tv out kablosu çıkan oldu mu?
quote:
Orjinalden alıntı: tr1u5148
tv out yok kutuda
arkadaslar cevaplar için sağolun, almadan önce fikir vermesi için sordum, genpatech te bugün satışa başlanmış her iki renktede ensonunda (924 ytl, havale ile 887 ytl) ama kvk nın sitesinde henüz bi hareket yok, haftasonuna kadar piyasanın genelinde satısa cıkartılmış olmasını umuyorum, suan için dövizin durumunuda fırsat bilen sevgili distribütörlerin ekmeğine yağ sürmemek için telin piyasaya tam olarak girip fiyatın ve cihaz sürümünün oturmasını bekleyeceğim, verdiğiniz bilgiler için tekrar tesekkürler...
vatanda 789 5 taksit ama vord veya vakıf olması lazım saygılar
arkadaşlar yarın bende gidip vatandan n79 veya n95 8gb veya n85 alacağım bakalım, Sizce hangisidir
nasi ya benim kutudan cikti tv out kablosu
quote:
Orjinalden alıntı: joker_1905
vatanda 789 5 taksit ama vord veya vakıf olması lazım saygılar
evet vatanın kampanya baya güzel ayrıca nakitte kabul ediyolar... ve 31 aralıkta bitiyor, ama renk secenegi olmaması sorunu var...