Şimdi Ara

<<N79 FAN CLUB>>RESİMLİ İNCELEME (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.683
Cevap
9
Favori
335.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Dün akşam itibari ile benimde artk Beyaz bir N79 var, Ankara Ankamall da Nokia Shop tan 900 ytl 12 taksitle aldım, peşinde 875 YTL idi, ilgililere duyurulur.
  • arkadaşlar bu telefon için hack yada sertifika olayları nasıl oluyor,

bende dün n85 aldım galiba yazılım olarak aynı aletler

derdim film izlemek için program

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rubruquis

Daha önce telefonumu satmak üzere anlaştığımı söylemiştim. Ancak satıştan bir gün önce satmaktan vazgeçtim
    Şimdi benim telefonla ilgili merak ettiğim bir şey var. Benim eski Sony Ericsson K750'de ben fotoğraf çekme tuşuna bir kere basınca ya da tuşa basılı tutunca kendi kendine otomatik focus yapıp fotoğrafı çekiyordu. N79'da ise önce tuşa yarısına kadar basıp focus yapmasını beklemek sonra sonuna kadar basıp fotoğrafı çekmek gerekiyor. Bu esnada insanın eli biraz oynayabiliyor ve fotoğraf istenildiği gibi çıkmayabiliyor. N79'da bir tuşa basıp telefonun kendisinin focus yapıp fotoğrafı çekmesini sağlamak mümkün mü?

tuşa beklemeden tamamiyle bas kendisi oto focus yapıp çekiyor resmi
    quote:

hsaid hala Dvd içeriğini istiyorsan Cuma günü rapide upload edebilirim. Bu arada bence telefonun artıları; GPS gücünün çok iyi olması (cam kenarından çok rahat uyduya bağlanıyor.) wi-fi çekim gücünün çok iyi olması , fm verici (ankarada boş frekans bulamıyorum ama) ve ilk kurulumda eski telefonum olan 6630dan kartvizit, mesajlar tüm bilgileri aktarım yapabilmesi, tepedeki tuş kildinin kolay kullanım sağlaması. Eksileri; seçim tuşları ve yeşil, kırmızı tuş çok minik henüz alışamadım.

dvd pek işe yaramıyormuş gerek kalmadı yinede teşekkürler o tuşlara bende alışamamıştım ama şimdi çok rahat merak etme alışılıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: nejaterol

Mesaj okuyucumuzu AYLİN nin güzel sesiyle dinlemek istermiydiniz.?

Telefona pro kurulduktan sonra Msj.Okuyucuyu açıyoruz
    bu arada mutlaka Mesajlarda size gelen bir metin olsun ki okuyucuyu açıp ayarlarını yapabilelim.Ayarlar resimdeki gibi olursa sonuç alırsınız.

NOT: Okuyucu hemen tepki vermiyor biraz beklemeniz lazım.

<<N79 FAN CLUB>>RESİMLİ İNCELEME

http://www.4shared.com/file/72788503/bba35a82/Sesl_SMS_Aylin.html

biraz paylaşım yapalım dimi biraz n96 nın sayfasından çarptım ama neyse

• quote:

Orjinalden alıntı: ozzy-tr

Enhanced Calculator v1.11

Telefonunuzun yanında gelen hesap makinesine alternatif arayanlara birebir.. Ek olarak bilimsel hesaplama seçenekleri ve kredi hesaplama diye seçenekler geliyor. Örneğin belli bir zaman, tutar, faiz oranı girip otomatik hesaplamasını sağlayabiliyorsunuz. Birde telefonun ortadaki tuşlarını otomatik olarak resimdeki gibi fonksiyon tuşları haline getiriyor ve kullanımı kolaylaştırıyor. N95 ve N96 üzerinde test ettim sorunsuz.Link aşağıdadır.. Aradaki - işaretini kaldırınız.

http://rapidsh-are.com/files/176138906/Enhanced_Calculator_v1.11.rar

quote:

Cahoona Games Marble Maze v1.70.2 S60v3 SymbianOS9.3

Arkadaşlar accelerometer ( ivme ölçer ) ile çalışan güzel bir oyun. Sanırım Microsoft Plus! ile birlikte yüklenen oyunlardan biriydi. Bilmeyenler için açıklama oyunda telefon tuşlarınızı kullanmıyorsunuz telefonunu sağa sola yukarı aşağı oynatarak oynuyorsunuz... Tam sürüm (!) olup gerekli açıklamaları ben ekledim. Link temizdir kendi upload um.

Aşağıdaki linkte aradaki - işaretini silip öyle açın.

http://rapid-share.com/files/174774802/Cahoona.Games.Marble.Maze.v1.70.2.S60v3.SymbianOS9.3.rar

İyi eğlenceler...

quote:

Freeware bir programı paylaşmak istiyorum. Programın özellikleri ışıklandırmalarla oynamak.. İsterseniz arkadaki flashları açıp el feneri yerine telefonunuzu kullanabilirsiniz... Zaman ayarlı şekilde ekran parlaklığınızı ayarlayabilir ve pilden tasarrufu sağlayabilirsiniz.. Yada SOS yaparak ekranın ışığının yanıp sönmesini sağlayabilirsiniz... Diğer özelliklerinide incelemeniz üzere screenshotlar ile paylaşıyorum. Rar içeriği temizdir farklı bir yerden indirdim ben ra-pid'e upload ettim. Umarım resim eklemede sorunum olmaz. Bu arada n96 ile denedim ve çalıştırdım bilginize. Linkteki - işaretini kaldırınız.

http://rapid-share.com/files/171861969/LightCtrl.rar

quote:

Windows Live Messenger v5.002 S60v3 SymbianOS9.1 Signed Freeware [UpdatE 05 Dec'08]

http://www.4shared.com/file/74556334/3c30c7e3/WindowsLiveMessengerv5002.html

güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsaid -- 31 Aralık 2008; 17:37:38 >

• said n79 da video çekimi nasıl ....
  • hiç deneme fırsatım olmadı
  • dvd kalitesinde video çekiyor bence güzel
  • demin denedim gayet güzel hele çekim yaparken flaşının açılması çok güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasumut

Arkadaşlar Dün akşam itibari ile benimde artk Beyaz bir N79 var, Ankara Ankamall da Nokia Shop tan 900 ytl 12 taksitle aldım, peşinde 875 YTL idi, ilgililere duyurulur.

Hayırlı olsun... Gule gule kullan..
  • Arkadaslar meraba, beyaz veya kırmızı kapak satışını gören olursa haber verin n'olur.. gerçi çin malı bile piyasaya çıkmadı sanırım ama duyan olursa haber bekliyorum.. takas yapacak kimse çıkmadı maalesef:(
  • Arkadaslar sormayı unuttum, Gps konusunda bilgi verebilir misiniz? ben gpsi bir kez açtım 1-2 dakika baktım bulundugum yeri sokagı ile haritada gösterdi fakat ben herhangi program yüklemesi yapmadım. Acaba cihazı kullanmaya başlayınca 3 aylık ücretsiz kullanım başlıyo mu hemen? yoksa benim mi başlatmam gerekiyo? eger boyleyse uygulama ne şekilde başlatılıyo? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim, tesekkurler..
  • Kardeş haritaları açınca seçeneklerde lisansla ilgili biseler var.orada aktive et gibisine yazılar var.girince görürsün zaten.
  • çin malı kapak kulanmayın arkadaşlar yazık değilmi telefona
  • Bence video çekerken flaşın açık kalması kötü.Düşünsenize bir hatun geçti çekeceksin ama nerdeee.Flaş sizi engelliyor.BU arada şu siyah N79'a bayağı kanım ısındı çıksa hemen koşup alcam.Bi' bilgisi olan varsa lütfen paylaşşın

• flaş olayı isteğe bağlı isterseniz kapanıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

quote:

Mesaj okuyucumuzu AYLİN nin güzel sesiyle dinlemek istermiydiniz.?

Telefona pro kurulduktan sonra Msj.Okuyucuyu açıyoruz
    bu arada mutlaka Mesajlarda size gelen bir metin olsun ki okuyucuyu açıp ayarlarını yapabilelim.Ayarlar resimdeki gibi olursa sonuç alırsınız.

NOT: Okuyucu hemen tepki vermiyor biraz beklemeniz lazım.

http://www.4shared.com/file/72788503/bba35a82/Sesl_SMS_Aylin.html

biraz paylaşım yapalım dimi biraz n96 nın sayfasından çarptım ama neyse

Tarzanca konuşuyor nerdeyse, anlaması çok zor

• quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

flaş olayı isteğe bağlı isterseniz kapanıyo

O iyiymiş o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kayzerspy

Bence video çekerken flaşın açık kalması kötü.Düşünsenize bir hatun geçti çekeceksin ama nerdeee.Flaş sizi engelliyor.BU arada şu siyah N79'a bayağı kanım ısındı çıksa hemen koşup alcam.Bi' bilgisi olan varsa lütfen paylaşşın

evet bu siyah n79 konusunda yeni bilgiler edinen arkadaşlar olursa lütfen paylaşsın,ama nokia n82 de yaptıgı gibi teli piyasaya cıkardıktan 4-5 ay sonra siyahını çıkartırsa işimiz var demektir

• beyaz ön yüzlü n79 u inceledim..burada hiç değinilmemiş ama tuşlar beyaz,tuş takımı aydınlatması da beyaz olduğundan özellikle floresan altında ne rakamlar ne de harfler okunmuyor...görebildiğim tek olumsuz taraf bu..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.