Şimdi Ara

<<N79 FAN CLUB>>RESİMLİ İNCELEME (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.683
Cevap
9
Favori
335.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar şu anda n78 kullanıyorum fakat fark ettimki telefonda SIP ayarları olmasına karşılık Bağlantılarda internet telefonu yok :( Merak ettiğim N79 da Bağlantılar altında Internet Telefonunun bulunup bulunmadığını öğrenmek eğer varsa muhtemelen N79 a gecicem şimdiden herkese teşekkürler...
  • ARKADAŞLAR BU YAZIMI LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUN!!!
    telefonuma 1 saat önce phoenix programı ile v11.049 u yükledim ve telefonun başta kamera olmak üzere bütün sorunları halledilmiş kamera çekimlerinde gece gündüz ayrımı olmadan mükkemmel olmuş kamera nedeniyle almayan arkadaşlar yeni versiyonda kamera mükemmel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. telefon yeni versiyonla acayip derecede hızlanmış gps ve wifi performansları artmış ve bütün özelliklerinde gözle görülebilir bi gelişme var haberiniz olsun
    NOT: v11.049 şimdilik NSU dan yüklenemiyor bilginize...

• Bendende iki resim.

<<N79 FAN CLUB>>RESİMLİ İNCELEME

• quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

ARKADAŞLAR BU YAZIMI LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUN!!!
    telefonuma 1 saat önce phoenix programı ile v11.049 u yükledim ve telefonun başta kamera olmak üzere bütün sorunları halledilmiş kamera çekimlerinde gece gündüz ayrımı olmadan mükkemmel olmuş kamera nedeniyle almayan arkadaşlar yeni versiyonda kamera mükemmel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. telefon yeni versiyonla acayip derecede hızlanmış gps ve wifi performansları artmış ve bütün özelliklerinde gözle görülebilir bi gelişme var haberiniz olsun
    NOT: v11.049 şimdilik NSU dan yüklenemiyor bilginize...

Artık N79 ile çektiğin bir kaç fotografı eklersin.

• said acele yeni resimleri bekliyoruzzz.
  • v11.049 NSU dan nezaman yükleyebiliriz bi gelişme varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armageddonav -- 1 Ocak 2009; 19:21:45 >
  • Hsaid
    Tuşa tamamiyle basınca focus yapmadan direk çekiyor resmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rubruquis

Hsaid
    Tuşa tamamiyle basınca focus yapmadan direk çekiyor resmi.

evet haklısın ben denememiştim bunu n95 te öyleydi
  • nasıl yapıyoruz ama sorun o
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN_

nasıl yapıyoruz ama sorun o

neyi nasıl yapıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: v_rider

Selamlar arkadaşlar şu anda n78 kullanıyorum fakat fark ettimki telefonda SIP ayarları olmasına karşılık Bağlantılarda internet telefonu yok :( Merak ettiğim N79 da Bağlantılar altında Internet Telefonunun bulunup bulunmadığını öğrenmek eğer varsa muhtemelen N79 a gecicem şimdiden herkese teşekkürler...

Bağlantılar klasöründe veya başka bir yerde internet telefonu yok.
  • hsaid kardeş kolay oldumu firmware yüklemek bende düşünüyorum ama cesaret edemedim açıkçası daha ve nasıl tam olarakk yükleneceğinde bilmiorum urda paylaşırsan çok sevinirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: yengeçf

quote:

Selamlar arkadaşlar şu anda n78 kullanıyorum fakat fark ettimki telefonda SIP ayarları olmasına karşılık Bağlantılarda internet telefonu yok :( Merak ettiğim N79 da Bağlantılar altında Internet Telefonunun bulunup bulunmadığını öğrenmek eğer varsa muhtemelen N79 a gecicem şimdiden herkese teşekkürler...

İlgin için teşekkürler...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yengeçf

quote:

İlgin için teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Kenpachi Zaraki

hsaid kardeş kolay oldumu firmware yüklemek bende düşünüyorum ama cesaret edemedim açıkçası daha ve nasıl tam olarakk yükleneceğinde bilmiorum urda paylaşırsan çok sevinirm

şunu söyleyebilirim ki nsu dan daha kolay yükleniyor phoenixten nokia konusunun 1 veya 2. sayfasında firmware yükleme merkezi diye bi başlık var ordan phoenix i indir kur daha sonra n79un yeni versiyonunu indir kur phoenixin ingilizce klavuzunda nasıl yapılacağını adım adım göstermiş ingilizce bilmene gerek yok ordan adımları takip et n79 için product code:0549405(euro2 için)
  • Said kardeş foto örneklerini bekliyoruz.şöyle 3-5 tane oda ışığında çekilmiş.makro falan zipleyip rapide atarsam çok memnun oluruz.yarın akşam bende yüklüycem yeni yazılımı.yarın vizem var.ona çalışıyom şimdi.
  • Said arkadaştan fotoğraf istenmiş,şu anda forumda değil herhalde o gelene kadar benden bir fotoğraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 1 Ocak 2009; 21:44:15 >
  • sağol @h@t kardeş.tam bu saatlerde floresan altında çekilmiş içinde insanların falan bulunduğu bi fotoğraf eklenirse güzel olursa yeni versiyonla çekilmiş tabi.
    Teşekkürler şimdiden
  • yaw yapmayın yaw etmeyin aldıracaksınız en sonunda bu telefonu

bu telefonun kasası oynuyor mu 6220c gibi?
  • al kardeşim zarar etmezsin nokianin en sağlam kasası bu telefonda diyoruz sen oynama varmı diye soruyorsun
    foto örneklerini yarın akşama doğru ekliyebilirim kusura bakmayın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.