Şimdi Ara

<<N79 FAN CLUB>>RESİMLİ İNCELEME (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.683
Cevap
9
Favori
335.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hsaid

al kardeşim zarar etmezsin nokianin en sağlam kasası bu telefonda diyoruz sen oynama varmı diye soruyorsun
    foto örneklerini yarın akşama doğru ekliyebilirim kusura bakmayın

senimi kıracağım ama kız arkadaşım izin vermiyor o alacakmış benimde gönlüm el vermiyor malum 1 milyara yakın bir telefon
  • Ya said kardeş phonix i buldum ama yeni versiyonu nerden indircez.linki verebilir misin
  • dostum nokia ana başlığında 1. Veya 2. Sayfada nokia firmware yükleme merkezi diye bi başlık var ona girince bi site ismi var sitede son versiyon mevcut
  • phoenixin ingilizce klavuzu nerededir arkadaşlar ya
    yukarıdaki HELP kısmından mı bahsediyosunuz
  • Arkadaşlar ankarada fm verici için boş frekans bulabilen var mı? Ancak garajda fm verici kullanabiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

phoenixin ingilizce klavuzu nerededir arkadaşlar ya
    yukarıdaki HELP kısmından mı bahsediyosunuz

http://resim.donanimhaber.com/m_28396707/mpage_1/key_//tm.htm#28396707
    http://nokia-firmware.blogspot.com
    firmware yükleme merkezi burdan aradıklarını bulabilirsin...

• HA HA HA HA
    yarın daha doğrusu bugün önemli bir vizem var fakat
    merak ettim şu yeni yazlım
    Phoenix i indirdim attım yeni yazılmı şimdi
    Fotoğraf düzelmiş ama noise var yine.
    geri kalan artıları eksileri
    zaman içinde yazarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

Said arkadaştan fotoğraf istenmiş,şu anda forumda değil herhalde o gelene kadar benden bir fotoğraf.

<<N79 FAN CLUB>>RESİMLİ İNCELEME

net bir obje yok çekilen fotolar yakından çekilirse daha iyi olur.bu şekilde renkleri tamamen görebiliriz ayrıca gece çekimleri çok önemli bence birde o çekimleri görürsek iyi olur

• gündüz çekimleri çok güzel olmuş
    gün içinde foto eklenir inşalllah
  • quote:

Orjinalden alıntı: djnone

siyahlık n78 e özgü birşey n79 da siyah hiç yakışmaz bence

bu konu başlığının promosyonu... sana n78inle mutluluklar ve emin ol bu konu başlığını okuyan kimse senin telefonuna olan aşkınla ilgilenmiyor.., lütfen başlığı okuyup yazı yaz, bize N79 hakkında yardımcı olacak bilgiler vermeyeceksen lütfen sayfayı işgal etme...
    Bu arada gayet hoşuma giden siyah N79 hakkında yeni bi bilgi edinen arkadaşlar var mı

• Valla ya ölüyoz burda
  • said kardeş senden ricam ilk defa versiyon yüklemesi yapacam n79 a gerekli programları indirdim ikisinide kurdum pc ye phoenix kullanma dosyasınıda indirdim ama çekindim güzelbi anlatırmısın nasıl yükleyecez saygılar kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: joker_1905

said kardeş senden ricam ilk defa versiyon yüklemesi yapacam n79 a gerekli programları indirdim ikisinide kurdum pc ye phoenix kullanma dosyasınıda indirdim ama çekindim güzelbi anlatırmısın nasıl yükleyecez saygılar kardeşim

arkadaşım o rehberde zaten herşey resimlerle anlatılıyo
    telefonu bağlayın PC suite modunda bağlayın ama
    yoksa bulmuyo telefonu uğraşıyosunuz bir sürü-başıma geldi de-
    sonra resimleri takip edin
    3-5 dakka da bitiyo
    ama rehberiniz falan siliniyo ona göre
  • tşk ederim ilgine
  • quote:

said kardeş senden ricam ilk defa versiyon yüklemesi yapacam n79 a gerekli programları indirdim ikisinide kurdum pc ye phoenix kullanma dosyasınıda indirdim ama çekindim güzelbi anlatırmısın nasıl yükleyecez saygılar kardeşim

kardeş kusura bakma cevap yazmaya yeni vakit bulabildim hallettinmi yoksa detaylı anlatayimmi
  • dostum bende şuan indiriyorum son sürümünü detaylı anlatırsan benimgibi yüklicek arkadaslara büyük faydası olur birde prodackt codu phonexte nereye gircez resimli anlatımda onu göremedim ben :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenpachi Zaraki

dostum bende şuan indiriyorum son sürümünü detaylı anlatırsan benimgibi yüklicek arkadaslara büyük faydası olur birde prodackt codu phonexte nereye gircez resimli anlatımda onu göremedim ben :(

anlatımda var 10.sayfada var nereye yazacağın
  • telefonu bağladım phoenix programını çalıştırdım
    ama şu hatayı verdi
    install a nokia dongle and try to start application again
    arkadaşlar nasıl yapacaz bu işi bi anlatsanız saygılar
  • arkadaşlar hallettim yükledim yanlız kullanma talimatında 15 sayfadan sorakileride yapacammı çok tşk ederim
  • quote:

arkadaşlar hallettim yükledim yanlız kullanma talimatında 15 sayfadan sorakileride yapacammı çok tşk ederim

yok kardeş yapmıyosun orayı
    orası yazılım çökmüş
    beyaz ışık yanıp sönen telefonlar içinmiş
    baksana telefonun yazılımına 11.049 olmuştur
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.