al kardeşim zarar etmezsin nokianin en sağlam kasası bu telefonda diyoruz sen oynama varmı diye soruyorsun foto örneklerini yarın akşama doğru ekliyebilirim kusura bakmayın
senimi kıracağım ama kız arkadaşım izin vermiyor o alacakmış benimde gönlüm el vermiyor malum 1 milyara yakın bir telefon
Ya said kardeş phonix i buldum ama yeni versiyonu nerden indircez.linki verebilir misin
dostum nokia ana başlığında 1. Veya 2. Sayfada nokia firmware yükleme merkezi diye bi başlık var ona girince bi site ismi var sitede son versiyon mevcut
phoenixin ingilizce klavuzu nerededir arkadaşlar ya yukarıdaki HELP kısmından mı bahsediyosunuz
Arkadaşlar ankarada fm verici için boş frekans bulabilen var mı? Ancak garajda fm verici kullanabiliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: XaPoX
phoenixin ingilizce klavuzu nerededir arkadaşlar ya yukarıdaki HELP kısmından mı bahsediyosunuz
HA HA HA HA yarın daha doğrusu bugün önemli bir vizem var fakat merak ettim şu yeni yazlım Phoenix i indirdim attım yeni yazılmı şimdi Fotoğraf düzelmiş ama noise var yine. geri kalan artıları eksileri zaman içinde yazarız
quote:
Orjinalden alıntı: @h@t
Said arkadaştan fotoğraf istenmiş,şu anda forumda değil herhalde o gelene kadar benden bir fotoğraf.
net bir obje yok çekilen fotolar yakından çekilirse daha iyi olur.bu şekilde renkleri tamamen görebiliriz ayrıca gece çekimleri çok önemli bence birde o çekimleri görürsek iyi olur
gündüz çekimleri çok güzel olmuş gün içinde foto eklenir inşalllah
quote:
Orjinalden alıntı: djnone
siyahlık n78 e özgü birşey n79 da siyah hiç yakışmaz bence
bu konu başlığının promosyonu... sana n78inle mutluluklar ve emin ol bu konu başlığını okuyan kimse senin telefonuna olan aşkınla ilgilenmiyor.., lütfen başlığı okuyup yazı yaz, bize N79 hakkında yardımcı olacak bilgiler vermeyeceksen lütfen sayfayı işgal etme... Bu arada gayet hoşuma giden siyah N79 hakkında yeni bi bilgi edinen arkadaşlar var mı
Valla ya ölüyoz burda
said kardeş senden ricam ilk defa versiyon yüklemesi yapacam n79 a gerekli programları indirdim ikisinide kurdum pc ye phoenix kullanma dosyasınıda indirdim ama çekindim güzelbi anlatırmısın nasıl yükleyecez saygılar kardeşim
quote:
Orjinalden alıntı: joker_1905
said kardeş senden ricam ilk defa versiyon yüklemesi yapacam n79 a gerekli programları indirdim ikisinide kurdum pc ye phoenix kullanma dosyasınıda indirdim ama çekindim güzelbi anlatırmısın nasıl yükleyecez saygılar kardeşim
arkadaşım o rehberde zaten herşey resimlerle anlatılıyo telefonu bağlayın PC suite modunda bağlayın ama yoksa bulmuyo telefonu uğraşıyosunuz bir sürü-başıma geldi de- sonra resimleri takip edin 3-5 dakka da bitiyo ama rehberiniz falan siliniyo ona göre
tşk ederim ilgine
quote:
Orjinalden alıntı: joker_1905
kardeş kusura bakma cevap yazmaya yeni vakit bulabildim hallettinmi yoksa detaylı anlatayimmi
dostum bende şuan indiriyorum son sürümünü detaylı anlatırsan benimgibi yüklicek arkadaslara büyük faydası olur birde prodackt codu phonexte nereye gircez resimli anlatımda onu göremedim ben :(
quote:
Orjinalden alıntı: Kenpachi Zaraki
dostum bende şuan indiriyorum son sürümünü detaylı anlatırsan benimgibi yüklicek arkadaslara büyük faydası olur birde prodackt codu phonexte nereye gircez resimli anlatımda onu göremedim ben :(
anlatımda var 10.sayfada var nereye yazacağın
telefonu bağladım phoenix programını çalıştırdım ama şu hatayı verdi install a nokia dongle and try to start application again arkadaşlar nasıl yapacaz bu işi bi anlatsanız saygılar