Şimdi Ara

N8 için Oviden neleri indirmeliyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N8 aldım ve de iphone4 ün yerini tutar dendi . Fakat ben bu konuda fazlasıyla karamsarım. En azından oviden indirilebilenlerle bir adım yaklaşmak istiyorum. Neleri indirirsem kullanışlılığımı arttırabilirim ?

• Herkesin ihtiyaclari ve begenileri farklidir, bu cihazlar da oyle, birbirlerine gore ustun ve dusuk olan ozellikleri var.

Soruna gelince ovi'deki faydali uygulama ve oyunlari "symbian 3 oyun uygulama" adli baslikta fazlasiyla bulup indirebilirsin. Cihaza aktarmak kolay zaten. Baska soru sormak istersen n8 ana basligina yazabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netteonline
    N8 aldım ve de iphone4 ün yerini tutar dendi . Fakat ben bu konuda fazlasıyla karamsarım. En azından oviden indirilebilenlerle bir adım yaklaşmak istiyorum. Neleri indirirsem kullanışlılığımı arttırabilirim ?

Kandırmışlar seni iPhone 4'ün yerini tutmaz...
  • tutar mı hiç :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

quote:

N8 aldım ve de iphone4 ün yerini tutar dendi . Fakat ben bu konuda fazlasıyla karamsarım. En azından oviden indirilebilenlerle bir adım yaklaşmak istiyorum. Neleri indirirsem kullanışlılığımı arttırabilirim ?

niye tutmuyo kardes bı acıklarmısın herkes ıphone 4mu kullansın nedır yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamaker

quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

quote:

niye tutmuyo kardes bı acıklarmısın herkes ıphone 4mu kullansın nedır yani

2sinin de birbirine üstün oldukları noktaları var.. çok da önemli değil zaten.. önemli olan sizin telefondan ne beklediğiniz.. eminim alırken "şu telefona birşeyler indireyim de iphone 4 e benzesin" dememişsinizdir.. onun yerine almadan önce belli başlı ihtiyaçlarınız vardır, ona göre bu telefonu almışsınızdır, üstüne de birkaç tane daha telefonda olup sizin aklınıza gelmeyen, hayatınıza bir kaç kolaylık daha ekleyecek uygulama ya da özellik bulursunuz, mutlu mesut kullanırsınız telefonunuzu..

ancak başlangıç olarak sizin ne istediğinizi öğrenmemiz lazım, önce temel ihtiyaçlarınızı karşılatalım ki telefon takdirinizi ve güveninizi kazansın..

• Oyun konusunda ios android rekabetine dahil bile olamaz ama tabiki uygulama konusunda tatmin edici seviyelerde uygulamalar bulabilirsiniz. Ovi suite girip temalardan baslayin biraz kisisellessin alet ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayarlar var ilk girişte telefon modelini belirt , ne yüklebilirsin filan herşeyi önüne sunuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.