Bildirim
N8 & N82 Fotoğraf Çekimi Karşılaştırması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Aynı fotoğrafları yanyana koyarsak daha güzel olur diye düşünüyorum. Soldaki N8 sağdaki N82 olabilir mesela. Hem de sayfadan tasarruf etmiş oluruz. -
vay anasını bu kadar fark ediyo mu ya üff :) -
Süper ya n8 <3 -
bana n82 daha iyi çekmiş gibi geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: slayerxp
bana n82 daha iyi çekmiş gibi geldi
1. resimlere bakıp hala bunu mu söylüyosun n82 nin çektiğine baktığımda siyah-beyaz çekmiş sandım resmen -
n8 fotoğraflarındaki renklerin gerçekçiliği şu anda piyasadaki bir iki cihazla karşılaştırılabilir onlardan biri de satio sanırım (bir arkadaşımız başka bir başlıkta eklemişti), gerisi la fontaine. hele ayarları düzgün yaptığınızda n8 gerçekten çok iyi sonuç veriyor.
bu da renklerle ilgili bir video karşılaştırması (n8 vs ip4)
http://www.youtube.com/watch?v=dk_9xRZXU94 -
-
ya millet nasıl foto çekiyor biraz taktik verin.Forumda bir başlık vardı 6300 ile adam gözünü çekmişti.Resmen derideki gözenekler gözüküyodu o kadar net ve parlak.Ben 5mp telefon ile deniyorum resmen bulanık çıkıyor makro modunda çekiyorum otomatik modda çekiyorum farketmiyo elimi de sallamıyorm sorun nerde -
-
n8 çok daha gerçekci resimler çekmiş gördüğüm kadarı ile n82 beyazı fazla veriyor resimlerde n8 alınca resim makinesine gerek yok resmen bence.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sim kart depolama alanı dolu
- telefon ekranı neden yanıp söner
- çin nokia imei değiştirme kodu
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- ınsert sım ne demek
- telefon hoparlör temizleme
- teşhir telefon ne demek
- device health services nedir
- bimcell numara taşıma
- vodafone ödemeli arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X