Şimdi Ara

N80 Mİ N91 Mİ??? TEK KELİMELİK CEVAPLAR İSTİYORUM!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N91 = takoz
    N80 = hayal kırıklığı
  • n80 tabiki n91 telefon değilki telsiz
  • müzik konusunda w 900 de iyidir
  • tabii ki N91 şekil olarak ta özellik olarak ta
  • herkez benim ne diyeceğimi biliyor tabi ki N91 yada N73.ama bu ikisi arasında kaldın N91 derim ben
  • N91
  • n80
  • n80
  • quote:

Orjinalden alıntı: nizarkan

n80

kanki sen zaten benim dediklerime aykırısın
    ben N91 den şaşmam
  • La ondan degil n91 kameresi 6630 ile ayni sayilir mp farki haric o yuzden dedim yani n80 fotolar yine idare eder ama n80 nin ses cikisi n91 in kine yakin olmasi lazim o yuzden dedim.yoksa sen n91 diyosan n91
  • quote:

Orjinalden alıntı: nizarkan

La ondan degil n91 kameresi 6630 ile ayni sayilir mp farki haric o yuzden dedim yani n80 fotolar yine idare eder ama n80 nin ses cikisi n91 in kine yakin olmasi lazim o yuzden dedim.yoksa sen n91 diyosan n91

• N80 görünüşü süper ve içeriğide
  • N80, tartışma götürmez bence.
  • N80
  • n80 iki kere kullandım güzeldi n91 ise hayallerimin telefonuydu taki gidip inceleyene kadar ekran çözünürlüğü iğrenç gerçektende n80 ve n73 kullandığım için banamı öyle geldi acaba
  • tabıkı N91
  • n80
  • daha dün aldm n91 gercektende süper bi telefon ayrıca buyuklugude srn yratmıyor cnku ince
    ama n80 cok kalın bi tel ve sürgü siistemide pek iyii değill..n91 e aşık oldm resmen cok karzma duruyo :)
  • ee bende bu ikisi arasında kaldım biri diyorki n80 al n91 beş para etmez ama biride diyorki n80 kızagı kötü iki günde elinde kalır ne yapacagımı şaştım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.