Şimdi Ara

n80 mi w810i mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • n80 yerine n93ü düşün çünkü n93 çıkınca n80de 3mp var demeye utanırsın üstelik ses kaliteside pek iyi değil n80in
    kesinlikle n80 alma n93ü bekle
  • en mantıklısı biraz daha bekleyip N93 yada K800i almak!
  • w810i nin tipi ikisinin tipini 100 e böler 1000 le çarpar 810 a böler...ikisi de tasarım yoksunu teller bence...
    quote:

Orjinalden alıntı: mussa

en mantıklısı biraz daha bekleyip N93 yada K800i almak!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTTaLLiCa

w810i nin tipi ikisinin tipini 100 e böler 1000 le çarpar 810 a böler...ikisi de tasarım yoksunu teller bence...
    quote:

Orjinalden alıntı: mussa

en mantıklısı biraz daha bekleyip N93 yada K800i almak!

k800 tamam berbat ama bence n93'ün tipi hiç fena değil ama tabi w810 daha güzel

• yaa ben 3 ay N90 kullandım hiç bi sorun yoktu başta çok iyi ama bi yerden sonra hayvan gibi alet sıkıyor yani...W810i tabii ki daha güzel...
  • W810i oldukça karizmatik bir telefon. Evde sık sık W810i'mi elime alıp bakıyorum. Ayrıca malzeme kalitesi de fena değil. Telefonun sağından solundan sesler gelmiyor. Ayrıca kullanması da zevkli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 21 Haziran 2006; 16:12:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

W810i oldukça karizmatik bir telefon. Evde sık sık W810i'mi elime alıp bakıyorum. Ayrıca malzeme kalitesi de fena değil. Telefonun sağından solundan sesler gelmiyor. Ayrıca kullanması da zevkli...

sen sık sık elime alıp bakıyorum diyorsun ben n80'i hiç elimden düşürmüyorumki o muhteşem ekranında çok net ve kaliteli filmler izliyorum, seside ekolayzer ayarlarını profesyonelce yaptıktan sonra gayet güzel çıkıyor.
    agile messengerin yeni sürümü ile cepten msn'ye bağlanıyorum hele birde wireless ağı yakalarsan beleş dadından yenmiyor,foto ve video ayarlarıyla gayet net ve kaliteli foto ve video çekiyorum,şarjı 3 günden az gitmiyor,uçakta-otobüste müzik ve film olayına girebiliyorsun,office dosyalarını okuyabiliyorum,gizli foto ve videolarıma şifre koyabiliyorum,hız derseniz gayet hızlı menüsü ,tipi ve karizmasıda tartışılmayacak kadar güzel eeeeeeeeeee geriye ne kalıyor fiyatı; onada katlanacağız artık canım

• quote:

Orjinalden alıntı: katibim

quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

W810i oldukça karizmatik bir telefon. Evde sık sık W810i'mi elime alıp bakıyorum. Ayrıca malzeme kalitesi de fena değil. Telefonun sağından solundan sesler gelmiyor. Ayrıca kullanması da zevkli...

sen sık sık elime alıp bakıyorum diyorsun ben n80'i hiç elimden düşürmüyorumki o muhteşem ekranında çok net ve kaliteli filmler izliyorum, seside ekolayzer ayarlarını profesyonelce yaptıktan sonra gayet güzel çıkıyor.
    agile messengerin yeni sürümü ile cepten msn'ye bağlanıyorum hele birde wireless ağı yakalarsan beleş dadından yenmiyor,foto ve video ayarlarıyla gayet net ve kaliteli foto ve video çekiyorum,şarjı 3 günden az gitmiyor,uçakta-otobüste müzik ve film olayına girebiliyorsun,office dosyalarını okuyabiliyorum,gizli foto ve videolarıma şifre koyabiliyorum,hız derseniz gayet hızlı menüsü ,tipi ve karizmasıda tartışılmayacak kadar güzel eeeeeeeeeee geriye ne kalıyor fiyatı; onada katlanacağız artık canım

illa insanın canını çektiriceksin beah

• sende al da cellat birde n80 kardeşliği kurarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: katibim

sende al da cellat birde n80 kardeşliği kurarız

kuramazsınız o bir kere olur onuda N93 kardeşliği olarak biz kurduk başka bir yol bulun arkadaşım lütfen kopya çekmeyelim sizde yaratıcı olun biraz canım hep hazıra konmayın ayıp yani..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.