Şimdi Ara

n80 mi w810i mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tarafsız yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

• haydeeee yine döndük aynı olaya kardeş isteklerin doğrultusuna hareket et;
    ben kaliteli mp3,kaliteli kamera,hız,şıklık vs. istiyorum diyosan w810
    ben büyük ekran,symbian,şık tasarım,mükemmel video,w810 kadar olmasa da iyi bir kamera vs. istiyorum diyosan n80
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

haydeeee yine döndük aynı olaya kardeş isteklerin doğrultusuna hareket et;
    ben büyük ekran,symbian,şık tasarım,mükemmel video,w810 kadar olmasa da iyi bir kamera vs. istiyorum diyosan n80
    tabikide w810i çünkü n80 den daha şık ve daha küçük mp3 özellikleri ve kamerası daha kuvvetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: profuzman

tabikide w810i çünkü n80 den daha şık ve daha küçük mp3 özellikleri ve kamerası daha kuvvetli

Alıntıları Göster
    w810i cellat206 arkadaşım çok güzel anlatmış zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacer

w810i cellat206 arkadaşım çok güzel anlatmış zaten

Alıntıları Göster
    w810 kadar olmasa da iyi bir kamera

n80de 3 mpx kamera war he ne kadar w810 daha net de olsa adama gülerler ondan n80in kamerası daha iyi de sen yinede

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

n80de 3 mpx kamera war he ne kadar w810 daha net de olsa adama gülerler ondan n80in kamerası daha iyi de sen yinede

Alıntıları Göster
    se leri severm ama madem ikisini karsılaştıracaksın ama n80 daha iyi bence her yönüyle vede sybianlı omasıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

Ney, sana onlarca örnek verim:

K750 P850'yi nasıl yendi o zman
    K750 N80'i nasıl yendi
    Samsung kore için 10 megapiksel teleofn çıkardı, Canonun da S3 IS modeli var daha mı iyi Samsung telefon!?!
    Veya 5 megapiksel şu LG bir Canon S50'den daha mi iyi, A510'dan daha mı iyi, onları geçtik N93'den daha mı iyi?
    Ya da yine kore modeli samsung V770 7 megapiksel, bir FZ7'den daha mı iyi çekiyor, bir TZ1'den veya Lumix LZ5'den daha mı iyi, hayır!!

Bunu anlayın megapiksel resim kalitesi ile doğrudan alakalı değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: duman64

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben w810 derim...ama yine de sana bağlı yani ikisi de alınabilecek çok kailteli teller....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1959

ben w810 derim...ama yine de sana bağlı yani ikisi de alınabilecek çok kailteli teller....

Alıntıları Göster
    kısaca paran çoksa n80 yoksa w810i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

kısaca paran çoksa n80 yoksa w810i

Alıntıları Göster
    arkadaşım w800 var bende
    bu sene okulca yapılan istanbul ve kapadokya gezilerine katıldım ikisinde de yol 8 saatten fazla sürdü bütün yol boyunca yanımda sadece w800 vardı hem telefon hem mp3 çalar hem de kamera olarak üstelik bi an için olsun müziği kapamadım(arkadaşları da uyutmadım ayrı mesele)
    otele vardığımızda şarjı hala %20 ydi

senin ne özellik aradığını tam olarak bilmiorum ama bahsettiğin iki telefon da multimedya özellikleriyle öne çıkıyorlar ve multimedya demek pil ömrü demek

alacağın telefonun istedii kadar özelliği olsun eğer şarjı uzun dayanmıyorsa o telefonu tam verimli kullanamazsın

symbianlı telefonların pilinin çok dayanamadığı bi gerçek

ama son karar yine senin

• quote:

Orijinalden alıntı: brklcm

arkadaşım w800 var bende
    bu sene okulca yapılan istanbul ve kapadokya gezilerine katıldım ikisinde de yol 8 saatten fazla sürdü bütün yol boyunca yanımda sadece w800 vardı hem telefon hem mp3 çalar hem de kamera olarak üstelik bi an için olsun müziği kapamadım(arkadaşları da uyutmadım ayrı mesele)
    otele vardığımızda şarjı hala %20 ydi

senin ne özellik aradığını tam olarak bilmiorum ama bahsettiğin iki telefon da multimedya özellikleriyle öne çıkıyorlar ve multimedya demek pil ömrü demek

alacağın telefonun istedii kadar özelliği olsun eğer şarjı uzun dayanmıyorsa o telefonu tam verimli kullanamazsın

symbianlı telefonların pilinin çok dayanamadığı bi gerçek

ama son karar yine senin

Alıntıları Göster
    bütcen uygunsa n80
    yoksa w810..

• quote:

Orijinalden alıntı: soylu

bütcen uygunsa n80
    yoksa w810..

Alıntıları Göster
    paran çoksa n80 alma n93ü bekle, azsa[900lu rakama az denmezde neyse] w810u al
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren

paran çoksa n80 alma n93ü bekle, azsa[900lu rakama az denmezde neyse] w810u al

Alıntıları Göster
    İkisi arasından W810 ama W810 K750'nin tip dışında aynısı.O yüzden git 650 YTL'ye bir K750 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agle Ewing

İkisi arasından W810 ama W810 K750'nin tip dışında aynısı.O yüzden git 650 YTL'ye bir K750 al

Alıntıları Göster
    Eğer fotoğraf kalitesi,ses kalitesi,boyut ve telefonda hıza önem veriyorsan W810i,
    Symbian,WI-FI,büyük ekran,3G vs. önem veriyorsan N80'i düşünebilirsin.

N80'i almayı kafana koyduysan iki kez düşün çünkü Nokia N93'ü piyasaya sürecek. Şu an için N93 piyasadaki tüm telefonlardan daha iyi teknik özelliklere sahip. (3.2 MP AF kamera,640x480@30FPS video)

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Eğer fotoğraf kalitesi,ses kalitesi,boyut ve telefonda hıza önem veriyorsan W810i,
    Symbian,WI-FI,büyük ekran,3G vs. önem veriyorsan N80'i düşünebilirsin.

N80'i almayı kafana koyduysan iki kez düşün çünkü Nokia N93'ü piyasaya sürecek. Şu an için N93 piyasadaki tüm telefonlardan daha iyi teknik özelliklere sahip. (3.2 MP AF kamera,640x480@30FPS video)

Alıntıları Göster
    N80 i bence kesinlikle alma,alanların çoğu memnun değil. bi dünya parayı boşuna vermiş olacan.ben olsam W810i de almam,çünkü o telefonun K750i den hemen hemen hiç bi farkı yok ve arada 300ytl gibi bi fark var.ben olsam biraz daha beklerim ve K800i yada N93 den birini alırdım!

• quote:

Orijinalden alıntı: Agle Ewing

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bomber

beep yanlış cevap..

Bir kere W810 K790 ve k800 ile aynı nesil.. sadece ticari kaygılardan ötürü aynı zamanda piyasaya sürülmedi.. K750 ile W810un renk dışında farkı yok diyen birine tek tavsiyem... Hemen bir göz doktoruna görün.. Sap ile samanı karıştırmayalım lütfen..

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 17 Haziran 2006; 12:44:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

beep yanlış cevap..

Bir kere W810 K790 ve k800 ile aynı nesil.. sadece ticari kaygılardan ötürü aynı zamanda piyasaya sürülmedi.. K750 ile W810un renk dışında farkı yok diyen birine tek tavsiyem... Hemen bir göz doktoruna görün.. Sap ile samanı karıştırmayalım lütfen..

Saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: asparuh

quote:

beep yanlış cevap..

Saygılar

doğru haklısın w810'la k750 aynı değil k750'de lens koruyucu kapak var,hafızası 32 mb ve 350 milyon ucuz k790 ve k800'le aynı nesilmiş bıraak bu işleri bilmiyosan öğretiriz
    bu arada sen bi göz doktoruna görünsen iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

e bu cevap yeter herhalde...

• quote:

Orijinalden alıntı: _bertuğ_

quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

e bu cevap yeter herhalde...

Alıntıları Göster
    symbian ve wi-fi işine yarayacaksa n80, diğer türlü w810i al. ya da bekle n93 al, nokia bu sefer oldu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: dispersoid

symbian ve wi-fi işine yarayacaksa n80, diğer türlü w810i al. ya da bekle n93 al, nokia bu sefer oldu gibi

Alıntıları Göster
    tabi ki W810i ayrıca N80'in kamerasının bir megapixel daha büyük olması onun daha iyi foto çekmesini gerektirmiyor zaten pratikde de böyle. Lens vs daha bir sürü faktör var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.