Şimdi Ara

N80 vs E65 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan...
    quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

N80 vs E65

N80 ile çekilmiş bir resim daha.Kafanızda bir fikir oluşması için koydum.Hangi telefonu daha iyi diye polemiğe girmeyeceğim.

Ben N80'i beğendim aldım.İsterse E65'in 50 tane artısı olsun benim için farketmez

• E65 kullaniorum. N80 de kullandim. cok fazla kullanmadan satmıştım. kamerasi cok iyi degil. zaten e65 işe yonelik bir telefon. foto icin alacaksan alma. ama tipi n80 e gore cok daha guzel ve ince. ben e65 tavsiye ederim. ama son karar senin tabiki.
  • n80 e kalın şarjı az gidiyor.
    e65 e kapağı çok hassas diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | SML | -- 14 Haziran 2007; 13:09:52 >
  • ben şahsen 6630'dan n80 veya e65 e terfi etmek istiyorum.Kafama takılan ikisindede wi-fi war ama e 65inkine sanki daha iyi deniyor ?

en kötü halde evdeki laptopdan kurar ağımı baba gibi girerim nete bunda sorun olmaması benim için yeterli ve sorun olmaz dimi ??

Bu arada 6630 kullanan birisi olarak n80 o kdar da kalın olmaz heralde diye düşünüyorum :D
  • n80 kullandım ekranı küçük çözünürlük yüksek n73 aldım ekran geniş daha güzel yeah gimifightpro!
  • yukarda bi arkadaş E65'in malzeme kalitesini övmüş, gerçekten nasıl olduğunu bide bana anlatsın, ben hayatımda bu kadar narin, bu kadar kolay hasar gören, el izi gösteren, arka derisi kalkan bir başka telefon görmedim, arkadaşımda var, günden güne mahvoluyor adeta.

Kesinlikle dolu dolu kullananlara tavsiye etmem bu cihazı
  • Ben olsam N80 alırdım.Boyut dışında eksiği yok N80'in galiba.Bir de wifi bağlantı gücü daha düşük sanırsam.
  • arkadaşlar bişi daha sorucam mesela bu wifi ile nete girdiğimizde programla aynı zamanda msne de girebilir miyiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Simasher

arkadaşlar bişi daha sorucam mesela bu wifi ile nete girdiğimizde programla aynı zamanda msne de girebilir miyiz ?

Menü tuşuna basılı tutarak Web Tarayacısını arka planda bekletebilir ve bu arada msn'e girebilirsiniz.
  • n80 e kalın şarjı az gidiyor.
    e65 e kapağı çok hassas diyorlar.
    sizler ne diyorsunuz.

peki bu telefonların özelliklerine benzer başka bi model varmı?farklı markada olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | SML | -- 14 Haziran 2007; 13:11:46 >
  • özellik olarak bilemem ama wifili olarak n91,n95,n93,n93i ve e60 war .
    n91 ve e60 fiyat olarak daha ucuz görünüyordu bana göre

e60 bya bi şekilde ucuz htta ama kamerası yok.

sanrm n80 daha iyi.Ama bnce herkes gidip ikisinide elne almalı bi kullanmalı 5 dk filan kendisi karar verir sora
  • e65 gerçekten dayanıksız
    n80 sarj dayanmıyor
  • kesinlikle R65 aldım ve kullanıyorum.. Bir telefon bu kadar mı kibar olur... Süper bir model. bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.