Merhaba ARkadaşlar Öncelikle Yardımlarınız Icın Sımdıden Tsk Ederm Geleyim Konuya... N85'imi ben 2008 aralıgında aldım 2 ay kullandm sonra konusurken ses gıtmıyordu Genpa'ya werdım Telefon Geldi Sonra Tekrr aynı sorun tekrr oldu , navigasyon tekerlegınnde bozuk olmasıyla bırlıkte, tekrr werdm Telefon geldı; sonrasında Telefonu Dusurmemle İç Dıs Ekran Catladı Kullanıcı Hatasıyla werdm Dha 2 hafta once elıme geldı ve yıne bır ton sorun.... Sımdıde Mp3 calarını acıyorm sarkıya tıklıorm kalıo hıcbır sarkıyı acmıyor, Galeriye gırıorum resımlere resımlerı acmıo yada hepsı puruzlu cıkıo netlestırmıyo telefon takılıo kalıo... Bırde vıdeo cekerken takılma sorunu war... Yanı kısaca artık bıkmıs durumdayım we ne yapayım bılmıyorm Tavsıyelerınz Nelerdır Ne Yapmalıyım ARtık ?
telefonun versiyonu güncel değilse güncelle öncelikle. video takılması sorunu için format at karta veya videoları telefon hafızasına kaydet. ayrıca müzik ve resimlerle ilgili sorunun kaynağını bulmak için kartı çıkar ve telefon hafızası ile işlem yap. aynı sorunlar devam ediyorsa telefonu da formatla. formattan sonra da hala sorunlar devam ediyorsa ve başka çözüm yolları da söyleyen yoksa telefonu yeniden servise göndermen lazım ne yazıkki
hafıza kartını "telefondan" formatlamalısın video takılması için.bilgisayardan formatlarsan sorun devam eder.
yeni versiyon firmware yüklemesi yapmadan önce telefonunu elle formatla.daha sonra yeni yazılımını yükle.son versiyon ise üzerine tekrar aynı versiyonunu tekrar yükle.
resimlerin geç gelmesi çok normal ve sanırım kolay çözülemeyecek bişey.hafıza kartına kaydettiği için resimleri oradan küçük resim halinde okuması zaman alıyor.kısaca kart kullanımı yavaş.bu yüzden seninde yaptığın gibi gir-çık yapmak yada resmi arka arkaya yakınlaştırıp uzaklaştırmak çözüm olabilir.