Şimdi Ara

n9005 sehiplerine soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n9005 almayı düşünüyorum ancak goruntulu gorusme konusu net degil.3g uzerinden goruntulu gorusme yapmak mumkun mu? Lutfen üçüncü parti uygulamalarla (skype, viber ) karıştırmayın. Deneyip kullanmış olanlardan öncelikli olarak cevap bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: n.emre

n9005 almayı düşünüyorum ancak goruntulu gorusme konusu net degil.3g uzerinden goruntulu gorusme yapmak mumkun mu? Lutfen üçüncü parti uygulamalarla (skype, viber ) karıştırmayın. Deneyip kullanmış olanlardan öncelikli olarak cevap bekliyorum.

her türlü görüntülü görüşme mümkün...kullanıyorum bizzat...şebeke üzerinden görüntülü görüşmeden bahsediyorum...n9005 olması fark etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurti1905

quote:

Orijinalden alıntı: n.emre

n9005 almayı düşünüyorum ancak goruntulu gorusme konusu net degil.3g uzerinden goruntulu gorusme yapmak mumkun mu? Lutfen üçüncü parti uygulamalarla (skype, viber ) karıştırmayın. Deneyip kullanmış olanlardan öncelikli olarak cevap bekliyorum.

her türlü görüntülü görüşme mümkün...kullanıyorum bizzat...şebeke üzerinden görüntülü görüşmeden bahsediyorum...n9005 olması fark etmiyor.

Teşekkür ederim hocam. Biliyorsunuz samsung ve eski nokia harici çoğu telefonda yok bunlara amiral gemileri de dahil bu yüzden sorgulamak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.