Şimdi Ara

N91 Hakkında Herşey (lütfen bu topici istemeyenler mesaj atmasın) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
0
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni n91 fotosu isteyenler nseries in sitesine gidip stories bölümünden n91 i seçerek yeni fotoları görebilirler
  • Saol dostum.Hemen bakıyorum.Bu arada gökhan kardeşim sözlerine dikkat.Salak malak.Ayıp oluyo
    quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

yeni n91 fotosu isteyenler nseries in sitesine gidip stories bölümünden n91 i seçerek yeni fotoları görebilirler
  • Dostum şu adresi link olarak atabilirsen iyi olur.
    quote:

yeni n91 fotosu isteyenler nseries in sitesine gidip stories bölümünden n91 i seçerek yeni fotoları görebilirler
  • dostumwww.n-series.com a gir ve bölgeyi değiştir herhangi bir avrupa ülkeis yap
  • Ok dostum anladım..

Kardeşim senin yabancı sitelerde yazılarını gördüm ordan yola çıkaracak ingilizce bildiğini varsayıyorum ve senden bi yazıyı tercüme etmeni rica ediyorum.N91 çıkış tarihiyle ilgili

yazı:

Q1 2006 shipping for N91 confirmed

The confusion and speculation over the release date of the N91 continues. Moconews have reported that the N91 has been pushed back until the third quarter of 2006. Gizmodo have picked up this information and included it in their article on the reason for the delay. You can read the UK version or the US version.

Nokia have recently confirmed to wordontheblog that the N91 will definitely ship during the first quarter of 2006. CoolTechZone has reported some insider information that the N91 will be released on the 2nd March in Taiwan. This has also been picked up by Engadget and SMS Text News.

Read relevant articles on the release date here.

link:http://n91.wordontheblog.com/?ca_clickid=0239B3AD-83AC-46E5-8C75-4C39059546F0
    quote:

dostumwww.n-series.com a gir ve bölgeyi değiştir herhangi bir avrupa ülkeis yap

• o kadar ii diil ingilizcem denedim ama çeviremedim bunu kusura bakma
  • cruxcım yani n91 2006 nın 1. çeyreğinde mi gelcek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Free_Wolf

cruxcım yani n91 2006 nın 1. çeyreğinde mi gelcek ?

orda 3. çeyreği yazıyordu third quarter 2006 mı ne yazıyordu ama?(gerçi tam okumadım..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 24 Şubat 2006 21:05:30 >
  • dostum Q1 2006 shipping for N91 confirmed yazıyor ya ben ondan dedim 1. çeyrek mi diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Free_Wolf

dostum Q1 2006 shipping for N91 confirmed yazıyor ya ben ondan dedim 1. çeyrek mi diye

tamamını okuyup,çevirmek gerek..ama en geç olan tarihtir %70
  • Abi ne telefonmuş ya.Yılan hikayesine döndü ya.Bekle anam bekle.Mübarek padişah telefonu ya.Çıkmak bilmiyo.Amma problem çıkıyo ya.Anlamıyorum neden bu kadar geç çıkıyo bu telefon.Wallahi billahi taa yazdan beridir bekliyorum.Antalyadaydım orda gördüm dergide o gün bu gündür kafama koydum.Kış oldu kış geçiyo halen bizim n91 çıkacak.Gezmediğim site kalmadı.
  • Ya bu nokia adamı çileden çıkartıyor çıkaramadı gitti bu telefonu
  • Dostum bu teli alana kadar nirvana ya ulaşıcaz yaw
  • bu N91 topiklerini bir topicte toplama şansı yokmu?
  • var ancak dier topictekiler gelmeyebilir dostum
  •  N91 Hakkında Herşey (lütfen bu topici istemeyenler mesaj atmasın)

N91 Hakkında Herşey (lütfen bu topici istemeyenler mesaj atmasın)

• çok saol nazgulcum
    fotolar dehşet
  • bencede baksana n90 kızları gozluklu gosterıo bıde erkekge donusruruo hıhıhıh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazgUL_vB -- 28 Şubat 2006; 19:47:55 >
  • dostum sen n90 alcaktın nooldu o iş ?
  • fotolar icin saol
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.