beyler w900i hangi video formatlarını destekliyor ?
costnun free tel gelmeden kart felam yıhyıhyh
N91 in video çözünürlüğü kesinleşti.EVVET ARKADAŞLAR N91 İ BEKLEYENLER VİDEO ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNÜ MERAK EDENLER.kAÇ ZAMANDIR 176*144 VE 352*288 ARASINDA GİDİP GELİYODUK.AZ ÖNCE GÖRDÜĞÜM TEK BİR RESİM HERŞEYİ AÇIKÇA ORTAYA KOYDU.N91 İN VİDEO ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 352*288......
wayy bak bu ıyı oldu desene free wolf gene fıkrını degışecek
am ona bakarsan lg kg920 vga çekıo
Banane ne ya lg vga çekiyomuş beni n91 ilgilendiriyor.Ama sonunda kesinleşti ya nasıl sevindim anlatamam.Son zamanlarda böyle sevindiğimi hatırlamıyorum ya.Şu N91 nelere kadir.
Video Capture Mpeg4 352*288
quote:
Orjinalden alıntı: nazgUL_vB
heralde canım ozellık bakımından n91 lg ye 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000baasar
quote:
ne alaka??
bncde cok ii olmuş su video işi ama telde flaş yok ya sizce bu sorun diilmi?
Ya gökhans şu keyfimize limon sıkmasan diyorum hani.Ben mutlu haber veriyorum sevincimiz paylaşacağına kalkmışsın nokia nın insanlara yaptığı eziyetten bahsediyosun.Flaş önemli ancak yok diyede sinirlenmem.Video çözünürlüğü mpeg4 çıkmış ya ölsemde gam yemem.
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan s.
quote:
ne alaka??
quote:
Orjinalden alıntı: crux2005
Ya gökhans şu keyfimize limon sıkmasan diyorum hani.Ben mutlu haber veriyorum sevincimiz paylaşacağına kalkmışsın nokia nın insanlara yaptığı eziyetten bahsediyosun.Flaş önemli ancak yok diyede sinirlenmem.Video çözünürlüğü mpeg4 çıkmış ya ölsemde gam yemem.
quote:
quote:
ne alaka??
he unutmadan konusma süreside 4 saatmiş ya sizce az diilmi?..
ya napim dostm bn bu tele uyuz oldm bnde cok bekledm ama bekledkçe kusurlarını gordm bnce en onemliside sarj suresi sonucta bn mp3 dinlemeye kalksam en az 2 saat sürcek e oyun moyun derken gün içnde bikaç kere sarj etmk zorunda kalcas
bn bu teli kotulemek için demiorm ama almak isteenler bunu bilsinler bnce bu onemli bi sorun,ama sana koymas bunuda bliom umarım bu teli alırsın dostm
İnş alırım dostum.ya o kadarda kısa değil şarj süresi abartmasan.Öyle iki üç saat kadar değil.Seni bir gün sabahtan akşama kadar rahat rahat idare edecek kadar bi pil ömrü var.Telefonla gün içinde çok haşır neşir olursan bir gün gider şarj her akşam şarja takarsın.O kadar.En fazla olacağı o yani her akşam şarja takmak.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: crux2005
quote:
quote:
ne alaka??
he unutmadan konusma süreside 4 saatmiş ya sizce az diilmi?..
ya napim dostm bn bu tele uyuz oldm bnde cok bekledm ama bekledkçe kusurlarını gordm bnce en onemliside sarj suresi sonucta bn mp3 dinlemeye kalksam en az 2 saat sürcek e oyun moyun derken gün içnde bikaç kere sarj etmk zorunda kalcas
bn bu teli kotulemek için demiorm ama almak isteenler bunu bilsinler bnce bu onemli bi sorun,ama sana koymas bunuda bliom umarım bu teli alırsın dostm
peki beyler sizce w900i mi daha ii video çeker n91 mi ?
not:cevabınızı verirken her ortamı düşünün,yani ışıksız ortamda video çekim gibi
şu kalıteye bakın
ewet kardeşim tam bi şaheser
kalıte
devamını istiyoruz nazgulcum
ama şımdı yatım yarın okuldan sonra devamını getırırım tamam mı
tamam kardeşim yarın ben 12.30 dan 22.00 a kadar forumdayım