Şimdi Ara

N91 İÇİN TEKNOSAYI BEKLEYEN ARKADAŞLAR BUYURUN FİYATINI GÖRÜN??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım almadım ama yalan sölicek halim yok biriki yerde N91 e 1270 N80 e 1250 dediler hatta ankaradaysan sana direk adres wereyim...
    quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

1250 den N91 aldım diyenler faturalarını ibraz etsinler. İnandırıcı gelmiyor.
    Bugün Nautilus Teknosa da sordum:
    1790 YTL dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

1250 den N91 aldım diyenler faturalarını ibraz etsinler. İnandırıcı gelmiyor.
    Bugün Nautilus Teknosa da sordum:
    1790 YTL dedi

Salı günü veya en geç çarşamaba elimde olacak ben cuma gecesi saat 00.30'da aldım internet kanalıyla teknosadan gelince faturasını yayınlarım cumartesi öğlen 1799 ytl oldu ve şaşırdık kaldık çünkü bir tane daha alacaktık ama vazgeçtik onu nokia shop'dan alacağız artık 1450 ytl'ye
  • hocam yanlış olmasın bu verdiğiniz para telefona deil di mi .... diyorum başka bişe diyemiyorm.... 1450 olduğunu varsayalım creative zen vision m= 30 Gb, divx,xvid TV out = 450 YTL (amazon.com fiyatı) + wireless ve işletim sistemi mi istiyonuz dell axim v51 (624 mhz 640*480 falan) = 350 $ (450 ytl) fotoraf+telefon+radyo da K750 = 550 ytl ............hepsini topla 1450 ytl..... hepsi de kendi dalında 1 numara.... Ama nokia n91 bu dallardan hicbirinde birinci deil . Ayrıca nerde cokluk olursa orda b....k olacanı unutmayın... Ben Turkiye ortalamasında orta ust duzeyde aylık geliiri olan birisiyim, eve kira su elektrik vermiyorum henüz yeni mezunum,,, ama bir telefona bu miktarda yatırım yapmak bana hic akıllıca gelmiyor. Zor kazanılan para bu kadar kolay harcanmamalı,, 1450 lira bu cihazın parcaları tek tek dusunuldugunde inanılmaz bir rakam... 15,4 inc lcd ekrana 40 60 gb diske wireless karta 1,6 ve uzeri işlemcili bir laptop bile bu fiyata, hatta daha ucuza alınabilir..... Ama sonuçta tabi sizin kararınız, ben burda ne kadar anlatsam da az, keşke nokia yı zengin etmesek ama elimizde değil di mi ???

• quote:

Orjinalden alıntı: mace
    Ben Turkiye ortalamasında orta ust duzeyde aylık geliiri olan birisiyim, eve kira su elektrik vermiyorum henüz yeni mezunum,,,

Üst gelir grubunda olmak sana ne ifade ediyor bilmem ama benim için aylık net kazancı en az 2000 YTL olmaktır. Eğer böyleyse ve yeni mezunsan; arkadaşım seni tebrik ediyorum. Birçok kişinin başaramadığını başarmışsın.
  • quote:

hocam yanlış olmasın bu verdiğiniz para telefona deil di mi .... diyorum başka bişe diyemiyorm.... 1450 olduğunu varsayalım creative zen vision m= 30 Gb, divx,xvid TV out = 450 YTL (amazon.com fiyatı) + wireless ve işletim sistemi mi istiyonuz dell axim v51 (624 mhz 640*480 falan) = 350 $ (450 ytl) fotoraf+telefon+radyo da K750 = 550 ytl ............hepsini topla 1450 ytl..... hepsi de kendi dalında 1 numara.... Ama nokia n91 bu dallardan hicbirinde birinci deil . Ayrıca nerde cokluk olursa orda b....k olacanı unutmayın... Ben Turkiye ortalamasında orta ust duzeyde aylık geliiri olan birisiyim, eve kira su elektrik vermiyorum henüz yeni mezunum,,, ama bir telefona bu miktarda yatırım yapmak bana hic akıllıca gelmiyor. Zor kazanılan para bu kadar kolay harcanmamalı,, 1450 lira bu cihazın parcaları tek tek dusunuldugunde inanılmaz bir rakam... 15,4 inc lcd ekrana 40 60 gb diske wireless karta 1,6 ve uzeri işlemcili bir laptop bile bu fiyata, hatta daha ucuza alınabilir..... Ama sonuçta tabi sizin kararınız, ben burda ne kadar anlatsam da az, keşke nokia yı zengin etmesek ama elimizde değil di mi ???

Sonuçta bu zevk meselesidir. Elinde parası olan adam onu istediği yere harcamakta serbesttir. N91'de alır, ferraride alır. Adam ferrari almış ulan ne salaklık hiç para o arabaya verilir mi demekle aynı şey bence. Sonuçta zevk ve renkler tartışılmaz. İnsan sahip olduğu kadarını harcar. Senin imkanın yeterli olsa 20 milyon ytl verip yat alıp dünya turu yapmaz mısın ??? Bu yatı alıp gezenler akılsızlık mı yapmış oluyor ??? Tabi ki değil.... Sende aynı imkan olsa sende umursamazsın. Bu nedenle şu telefon muhabbetlerinde fakirlik edebiyatı yapmayın arkadaşlar...

Sonuçta asgari ücretle çalışan çoğu arkadaşın cebinde de 800 ytl ve üzeri telefonlar var ... O zaman zengin adamlar nokia vertu alınca aptallık mı oluyor ???

Yok artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 7 Mayıs 2006; 12:42:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

hocam yanlış olmasın bu verdiğiniz para telefona deil di mi .... diyorum başka bişe diyemiyorm.... 1450 olduğunu varsayalım creative zen vision m= 30 Gb, divx,xvid TV out = 450 YTL (amazon.com fiyatı) + wireless ve işletim sistemi mi istiyonuz dell axim v51 (624 mhz 640*480 falan) = 350 $ (450 ytl) fotoraf+telefon+radyo da K750 = 550 ytl ............hepsini topla 1450 ytl..... hepsi de kendi dalında 1 numara.... Ama nokia n91 bu dallardan hicbirinde birinci deil . Ayrıca nerde cokluk olursa orda b....k olacanı unutmayın... Ben Turkiye ortalamasında orta ust duzeyde aylık geliiri olan birisiyim, eve kira su elektrik vermiyorum henüz yeni mezunum,,, ama bir telefona bu miktarda yatırım yapmak bana hic akıllıca gelmiyor. Zor kazanılan para bu kadar kolay harcanmamalı,, 1450 lira bu cihazın parcaları tek tek dusunuldugunde inanılmaz bir rakam... 15,4 inc lcd ekrana 40 60 gb diske wireless karta 1,6 ve uzeri işlemcili bir laptop bile bu fiyata, hatta daha ucuza alınabilir..... Ama sonuçta tabi sizin kararınız, ben burda ne kadar anlatsam da az, keşke nokia yı zengin etmesek ama elimizde değil di mi ???

Sonuçta bu zevk meselesidir. Elinde parası olan adam onu istediği yere harcamakta serbesttir. N91'de alır, ferraride alır. Adam ferrari almış ulan ne salaklık hiç para o arabaya verilir mi demekle aynı şey bence. Sonuçta zevk ve renkler tartışılmaz. İnsan sahip olduğu kadarını harcar. Senin imkanın yeterli olsa 20 milyon ytl verip yat alıp dünya turu yapmaz mısın ??? Bu yatı alıp gezenler akılsızlık mı yapmış oluyor ??? Tabi ki değil.... Sende aynı imkan olsa sende umursamazsın. Bu nedenle şu telefon muhabbetlerinde fakirlik edebiyatı yapmayın arkadaşlar...

Sonuçta asgari ücretle çalışan çoğu arkadaşın cebinde de 800 ytl ve üzeri telefonlar var ... O zaman zengin adamlar nokia vertu alınca aptallık mı oluyor ???

Yok artık

• Hiçbir üründe bu kadar fiyat farklılığı olamaz.Nokia shopta 1250 ytl Teknosa da 1790 ytl.Ne oluyoruz ya.
    Bence 1800 ytl'lerden N80 ve N91 alanlar çok fena kazıklanacaklar.Ayrıca Nokia yı da kınıyorum.Bu kadar global bir firma Türkiye'deki fırsat düşkünlerinin bu çabalarına seyirci kalmamalıydı.
  • BEYLER FİYATLAR HAKKINDA SİZE BİLGİ VERMİŞTİM AMA HERKEZ TİYE ALDI
    OYUN OYNADILAR
    ŞİMDİ 500 YTL BİRDEN FİYAT YÜKSELTİYORLAR
    BİDE TEKNOSA GİBİ Bİ FİRMA YAZIKLAR OLSUN
    YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHH

• Ben senden önce demiştim
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

demiştmmm
  • arkadaşlar birazdan nokiashop a gidip 1600 ytl nin altında ise n91 alacağım teknosayada uğrarım son fiyatları size söylerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Yok artık

Maalesef son cümlemi okumamıssın, tabiki karar durumu olanın. Bu arada benim durumum gayet müsait(Bunu açıklamak istemiyorum ukalalık olacak belki ama Türkiyenin önemli savunma sanayi firmalarından birisinde çalıyorum) ama bi mal alırken cidden harcadığım paranın aslında nereye gittiğini düşünerek harcıyorum. Dünyanın zengin ülkelerini incelersenin cidden insanlar harcamalarını yaparken çok bilinçliler. Mesela Fransa (araçların renault vs vs...), İngiltere (Kendi uçakları, bankaları vs vs) Unutulmamalıdır ki merhum Sabancı makam arabası olarak Türkiye de üretilen Toyotalardan birini kullanırdı. Bu bilince sahip olduğumuz zaman Türk markalarına sahip dünyada satılan arabalar, telefonlar, uçaklar yapabileceğiz cidden.Benim yaklaşımım belki çok ütopik ama tüm Türkiye' nin bu zihniyette olduğunu ve bunu fazla deil 15 yıl sürdürdüğünü düşün... O uzaktan küçümseyerek baktığımız yobaz dediğimiz İran çok üzülerek belirteyim kendi balistik füzesine, kendi araçlarına, medical ürünlerine ve nükleer güce sahip ve İran' da çevrenizde çok az yabancı mal görebilirsiniz kendileri üretip kendileri tüketiyorlar. Türkiye de bi zamanlar, hani coğrafya/sosyal bilgiler kitaplarında yazardı kendi kendine yeten ülke diye; işte öyleydi ama şu an çok acınacak durumlara düşmeye başladık ama kimse bununla ilgilenmiyor hatta oralı bile değil. Tabiki para sizin savurun harcayın asla ihtiyaç duymayacağınız özelliklere sahip cihazlar satın alın kullanmayın. Böyle rahat harcayanlar maalesef parayı çok kolay yoldan elde edebilenler. Bu arada asgari ücretle çalışıp da 800 ytllik telefon kullanan arkadaşlara uygun çok güzel bi atasözü var "ayranı yoktur içmeye tahtirevanla gider s.........." Tartışma burada kapansın çünkü yeri bu topik değil. N91 ci arkadaşları daha fazla sinirlendirmeyelim Ayrıca 20 Milyon ytl m olsa inan yat alıp dünya turu yapmam, o parayı Türkiye' nin başına geçmek için kullanırdım, maalesef zeki insanların Türkiye politikasında hiç söz sahibi yok.

• mace kesınlıkle sana katılıyorum. Ama ote yandan da ınsan her ne kadar zor para da kazansa kendini bu cihazları almaktan alı koyamıyo diye dusunuyorum. Ben de gercekten cok meraklıyım bu telefon ısıne ama cokda rahatsız oluyorum. Belkı de bı nevı hastalık gıbı bı sey. Keske bı hapı olsada ıcınce kurtulsak bu telefon merakından

Sevgilerle..
  • Dejavu20 daha önce sendeki gibi bende de bir hastalikti bu telefon isi. ama simdilerde hic eski merakim kalmadi. Bence her ne kadar özelligi olsada olsun sonucta telefon telefon iste; görüsme icin kullanilan bir alet.
    Bu arada bu nokia n91 in Tr deki satis fiyatlarini duyunca agzim acik kaldi desem yeridir. Su an Almanya satis fiyati 550-700 euro civarinda degisiyor. Türk parasina siz cevirin artik. E pes yane
    Arkadaslar forumlar bu telefonlari o kadar övüyorsunuz ki, orada satis yapan firmalar telefonlarin ne kadar bir kitle üzerinde merak uyandirdigini bilip ona göre fiyat uygulamasi yapiyorlar.
    Lütfen biraz daha dikkat...
  • Kusura bakma ama cok saçma bişey. Adam az para kazanıosa ztn almaz insan bu telefonu. Almayı düşünenlerde geliri orta weya üzerinde bi düzeydedir.Adam n91den hoşlanmışsa sen ona k750 al dersen cok saçma olur.Bi cebimde mp3 bi cebimde telefon olcaına hepsi aynı yerde olsun istio millet.Hem sonuca bakıcak olursak giden para yine 1450 ytl.N91'i almayı düşünen kişiler war burda. Zannetmiorum yani bu teli alıp 2 ay aç kalcakalrını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Narrator -- 7 Mayıs 2006; 21:04:01 >
  • Bugün Nautilus Nokia Shp da sordum:
    N91 ve N80 vadeli 1422 YTL
    Peşin 1350 YTL

Hala pahalı.
  • artık ne kadar düşer bilmemde dediğin gibi hala pahalı.
  • arkadaşlar ben de sizlere yarın kısmetse kıbrıs fiyatını vericem. burası ucuzsa para yollarsınız ben size yollarım. faturalı bir şekilde.
  • kıbrısta herşey daha pahalı oluo genelde ama saol, orda ucuzsa bn sana yollim faturalı halde :D
  • ankara karumda 1500 fiyatı var n91rin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.