Şimdi Ara

N91 İÇİN TEKNOSAYI BEKLEYEN ARKADAŞLAR BUYURUN FİYATINI GÖRÜN???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 GÜNDÜR N91 İÇİN 1299 YTL FİYAT YAZIP PİYASAYI KARIŞTIRAN TEKNOSA; BUGUN N91 İÇİN 1799 YTL YAZMIŞLAR,BU NASIL BİR MANTIK!!!
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm? CS_ProductID=145010536&CS_Category=_NOKIA220&CS_Catalog=_TELEKOM

• Gelmeye yakın fiyatı yükseltmeye başlamışlar adamların mantık anlayısı..
  • demiştmmm
  • zaten N91 in 1299 ytl ye çıkması imkansız birşeydi.. Böyle olacağı belliydi.
  • 1700 1800 diyodum ilk cıkısı bazı arkadaslar teknosa teknosa diyorlardı bende soylemistim o fiyat yukselecek o fiyata yurtdısı bile satmıyo diye 1550 1600 arası piyasaya girisi olacak ama
  • TABİ İŞİ BİLMEYEN TEKNOSANIN ADINA GÜVENEN BAZI ARKADAŞLAR ATIP TUTUYORDU,NERDE ŞİMDİ ONLAR???
  • BENDE DEMİŞTİM FİYATI YÜKSELTİR BUNLAR DİYE!!!! DEMEKKİ DOGRU TAHMİNDE BULUNMUŞUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NE OLDU ARKADAŞLAR N91 DE SON FİYAT NE ALEMDE? VARMI HALAA 1299 YTL YE SATAN
  • vaay bee 1750 demiştim gökhana 1799 çıktı
  • Selam arkadaşlar ben dün gece teknosadan internet üzerinden 1299 ytl'ye aldım nokia n91'i . Bu öğlen bir arkadaşımada almak istedik ancak fiyatın 1799 ytl olduğunu gördük. Nokia sahoplarda 1450 ytl hala hem n91 hemde n80. Bilginize .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 6 Mayıs 2006; 17:07:53 >
  • simdi almayın bnce 1-2 ay bekleyin en az 150 200 milyon düşer fiyatı
  • şerefsiz adamlar ya nokia shoplar fln en fazla 1500 yani arasan 1250 1300 arası bulursun (bn çok buldum)...bu teknosanın işinde bi b.kluk olduğu belliydi...
  • ya ben öğlen teknosaya baktım inceledim,hatta kaba olduğunu düşünüyordum o kadar kabada değil ve malzeme kalitesi harika ve fiyatıda 1299 ytl yazıyordu üstünde,bilginize
  • bu telefonu k790la flan kıyaslayanlar oluo,arkadaslar bu telefon müzik telefonu we bnce müzik konusunda hiç bi se teli n91den daha ii deil(su anda piayasada,ilerde cıkar elbet:))
  • İşte böyle cahil cahil konuşuyolar feyk misin nesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _jackal_ -- 6 Mayıs 2006; 22:22:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _jackal_

İşte böyle cahil cahil konuşuyolar feyk misin nesin

Telefonun yok galba
  • işte görün nokya nın sırtınızdan ne kadar kar elde ettiğini.. belki gerçek değeri 1250 bile değil..
    1250 ye sattıkları zaman zarar etmediler, aksine onda bile belli bir kar oranları vardı. kaliteye , sağlamlığa para vermiyorsunuz, kafanızdan bu izlenmi çıkarın.. verdiğiniz fazla paralar yüksek kar oranı yüzünden.. son bir hafta içinde fiyatın 1250 daha sonra 1750 lere fırlaması bunun en güzel örneği..

nokya kötü, iğrenç demiyorum.. nokya dünya pazarında telefon konusunda lider firmalardan biri. ben nokya türkiyenin uyguladığı fiyat politikasına diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: yolg3z3r

quote:

Orjinalden alıntı: _jackal_

İşte böyle cahil cahil konuşuyolar feyk misin nesin

Telefonun yok galba

Gör bunları sonra git N91 al

• bnce büyük samalık, 1200 den 1800!!! 1200ken alanlar yasadı
  • 1250 den N91 aldım diyenler faturalarını ibraz etsinler. İnandırıcı gelmiyor.
    Bugün Nautilus Teknosa da sordum:
    1790 YTL dedi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.