Şimdi Ara

3 gün şeker standında çalıştım. Tecrübe dinlemek isteyen gelsin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
16.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün bu forumda birisi sucuk standında nasıl açlışırım tarzı bir konu açmıştı. Orada bir arkadaş da bazı ajansların isimlerini vermişti. O ajanslardan birini aradım ve telefona çıkan kadın 1 saat içinde son eğitim semineri verilicek , yetişebilirseniz buyrun dedi. Apar topar 1 saat içinde eğitime gittim ve adımı yazdırdım.

Pazartesi , salı ve çarşamba günü süpermarkette şeker standında müşterilere poşet ve kutularla şeker vereceğim. İş tecrübemi buradan paylaşacağım. Sizlerinde sorusu var ise buradan sorabilirsiniz.

+ Çalışma saatleri nedir ?
    - Çalıştığınız markete göre değişiyor. Benim çalışma saatlerim 11:00 - 20:00 arası ve 1 saat mola hakkım var.

+ Ücreti ne kadar ?
    - Günlük 50 TL ücret.

+ Sigorta var mı ?
    - Evet var.

+ Yemek kartı vs. veriyorlar mı ?
    - Çalıştığınız marketlerin genelde kendi mutfakları oluyor , oradan yiyorsunuz.

-------------------- Maceram ----------------------------

Markete gittim ve market müdürünü sordum.Geldiğim firmanın adın söyledim. Direkt yönlendirdiler. Merhabalaştık ve çalıştığıma dair karnemi imzalattım. Depoyu gezdim , ürünlerimi inceledim. Benden önce market içine hazırlanan şeker standına gittim ve eksik ürünleri depodan getirerek yerleştirdim. Müşterilerin isteğine göre şekerleri poşetleyip tartıp etiketi yapıştırıp işimi yaptım. Market çalışanları yardım severlerdi ve birçok konuda yardım ettiler sağolsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 19 Ağustos 2013; 17:23:16 >

• Ben stand açmayı düşünüyorum, bu konuda bilgi sahibi olanlar var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

Geçen gün bu forumda birisi sucuk standında nasıl açlışırım tarzı bir konu açmıştı. Orada bir arkadaş da bazı ajansların isimlerini vermişti. O ajanslardan birini aradım ve telefona çıkan kadın 1 saat içinde son eğitim semineri verilicek , yetişebilirseniz buyrun dedi. Apar topar 1 saat içinde eğitime gittim ve adımı yazdırdım.

Pazartesi , salı ve çarşamba günü süpermarkette şeker standında müşterilere poşet ve kutularla şeker vereceğim. İş tecrübemi buradan paylaşacağım. Sizlerinde sorusu var ise buradan sorabilirsiniz.

+ Çalışma saatleri nedir ?
    - Çalıştığınız markete göre değişiyor. Benim çalışma saatlerim 11:00 - 20:00 arası ve 1 saat mola hakkım var.

+ Ücreti ne kadar ?
    - Günlük 50 TL ücret.

+ Sigorta var mı ?
    - Evet var.

+ Yemek kartı vs. veriyorlar mı ?
    - Çalıştığınız marketlerin genelde kendi mutfakları oluyor , oradan yiyorsunuz.

Arkadaşımda çalışacak ülker demi ?

• Yaş sınırı nedir ? Yaz tatilleri için çalışılabiliyor mu ?
  • ben ülkerde çalıştım sigorta göstermelik 1 gün yapıyorlar. carrefor ve migrosta çalıştım bize yemekhaneden yemek vermiyorlardı cebimizden alıyorduk
  • Ben de yarın başlıyorum, 3 gün çalışacağım. Sanırım aynı firmada çalışacağız.
    @[F][r][k][a][n]
  • sadece bayram için mi var bu çalışma? eğer sonrasında da var ise ajansları ve numaralarını pm atabilir misin hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@man

Arkadaşımda çalışacak ülker demi ?

Kent

@KomsununOglu
    @KomsununOglu Büyük ihtimalle , kırmızı tişörtler..

@SamiBey
    @SamiBey liseyi yeni bitiren arkadaşlarda vardı eğitim seminerinde. Şeker standı olduğu için sadece bayramlardan önce çalışılıyor. Diğer stand işlerini başka ajanslardan yapılıyor büyük ihtimalle.
  • yaşlı teyzelere dedelere çalış , unutma öğrencisin ve paraya ihtiyacın var okumak için
  • Hangi ajans? Pm alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maceramı ekledim arkadaşlar
  • yere düşen

şaka şaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

yere düşen

şaka şaka

seni gidi seni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.