hafıza kartına programın dosyasını at dosya yöneticisine gir orada attığın dosyayı bul ve çalıştır gelen sorulara evet ya da devam de yükleme yeri olarak hafıza kartını seç işlem bitince uygulamalar kısmında programı görebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: anildogru
Sevgili arkadaşlar Öncelikle heyecanımdan ötürü başlığı yanlış bir yere açtıysam Özür dilerim.Bugün Cihazı aldım..
Sormak istediğim Bu cihazda Avi formatlı film ve divx formatlı film izlemek istiyorum..
Bununla ilgili kısa araştırmalarım sonrasında smart movie player diye bir program buldum..
Bunu bılgısayarıma ındırdım fakat telefona nasıl yuklemem Gerekıyor..!
Tarif etmeniz mümkün mü? Ayrıca farklı bir program var mıdır?Tavsiyeleriniz var mı?
Bu programların telefona nasıl kuruldugunu bilmiyorum?
Telefonlarla ilgili film paylaşımı da yapmak istiyorum.Ararken gördüm..Belki işinize yarayabilir..!
Kaydettirme olayı başladımı?Bir sorun vardı en son bikaç gün sonra demişlerdi?
başladı herhangı bır sorun yok suanda
telefonun hayırlı olsun
Telefonunuz hayırlı olsun.
Arkadaşım cihazın hayırlı olsun,sana 2 tane dvixplayer veriyorum,ikiside güzel pro. http://rapid.share.de/files/38189634/Dvixplayers.rar.html (rapid.share aradaki noktayı kaldır.)
quote:
Orjinalden alıntı: srcannn
hafıza kartına programın dosyasını at dosya yöneticisine gir orada attığın dosyayı bul ve çalıştır gelen sorulara evet ya da devam de yükleme yeri olarak hafıza kartını seç işlem bitince uygulamalar kısmında programı görebilirsin
benim telde bugün hacıdan yurda döndü haftasonu elimd olur inşallah.
menü-araçlar ve dosya yöneticisine gir sonra sağ tuşa bas hafıza kartına gelsin sonra da hangi klasöre attıysan klasörü aç ve attığın dosyayı yükle sonra çık yöneticiden uygulamalara gir orada en altta simgesi görünecektir zaten
arkadaşlar n95 8gb ta mp4 film atmak için sadece usb kablosu ile bilgisayara bağlayıp atabilirmiyiz pc suite ptogramının yüklü olması gerekirmi mp4 film atmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme