Arkadaslar bu versionu yuklemeyin problem edinirsiniz yoksa. Bir aydir duzeltemedim telefonu. telefonum ikide bir kendi kendine tarih degistiriyor. örnegin 13 mayis iken bir bakiyorum 15 mayis olmus duzeltiyorum tekrar iki uc gun atliyor. bir turlu cözemedim nedenini. ne olduysa 31.0.015 yukledikden sonra oldu. benden size bi uyari! sizin bu konuda bir fikriniz varsa lutfen yazin.
bende hiçbir zaman böyle bir hata olmadı. uzun zamandır 31.0.015 sürümündeyim.
niye herkes böyle duyarsiz kaliyor anlamiyorum. fikir alisverisi yapamiyorsaniz niye burdasiniz. lutfen yardim edin. 31.0.017 versionu varmis, bulamadim. updata yapmak istiyorum ama olmuyor, zaten en son version yuklu diye yaziyor. bunun nedeni ne. lutfen yazin
Son sürümü var diyorsa 31.0.017 versiyonu mevcut değil. Kim diyorsa sallıyor muhtemelen. Yada başkası bir şekilde yama falan çıkardı.
Alarm ile iş günlerini ayarlamışsın bu versiyondaki genel sorun iş günlerini ayarlayınca tarih saat sapıtıyor iş günü yerine her gün seçeneğini ayarla...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme