Şimdi Ara

n95 8gb ekranındaki yeşil çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün n95 8gb telefonumun ekranını temizlerken bir şey fark ettim, üstte şebeke sinyal ( solda ) göstergesinin hemen yanında 5 adet aşağı doğru aynı ölçüde inen bir şerit var - - - - - şeklinde aşağı doğru bu nedir acaba bilgisi olan varmı ayrıca başka 8 gb kullanıcılarındada varmı ? çok dikkatli bakılmazsa anlaşılmıyor.

saygılar

• Pixel dağılmış olabilir.
  • ama hepsi aynı eşitlikte - - - - - şeklinde yukarıdan aşağı ve bu çizgiler telefonun görüntü veren bölümünün yanındaki ince şerit gibi olan yerde yani siyah yerde

piksel bildiğim kadarı ile nokta şeklinde olur bu tam eşit ölçüde resimde anlatmaya çalıştım

n95 8gb ekranındaki yeşil çizgiler
  • bu kadar büyük bir forumda hiç n95 8gb kullan yok zannedersem yada klavyeye iki satır yazamayacak kadar üşengeciz galiba

teşekkürler.
  • arkadasım bütün forumun n95 i olsa dahi sorunun cözümünü bilmiyosa yazması anlamsız olur
    sencede öyle değilmi.
  • Merhaba benim aradığım çözüm değil acaba tüm n95 8gb lerde aynımı oluyor çünki piksel bozukluğu desen nokta şeklinde olur bunda ise çok enteresan - şeklinde aynı boyutta aşağı doğru ve ekranın görüntü kısmında değil yan siyah şeridinde ben bunun her n95 8 gb de olaan bir durummu olduğunu öğrenme gayretindeyim, normal n95 lerde yok bende bir tane normal n95 var onda böyle bir şey yok.

saygılar
  • valla kardeş bende yeni aldım baktım öyle bişi yok ama benim hafıza kartı kilitli diyo onu nasıl çözecem bilemiyom,fotoraf cekemiyom şaştım kaldım,ülen bozulmasa k750i bundan iyidi......ben memnun degilim,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamerada yeşil ekran sorunu!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.