Şimdi Ara

N95 i verip iphone alınırmı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • n95 gibi telefonlar özelllikleri kullanıldığı ölçüde anlam kazanır. benim bu tefonumdan önce symbian ı olan 2 model kullandım ve hiç bi özelliğini kullanmadım. üstüne arada sırada takılır güncellemek gerekirdi. en son symbianlar ne durmda bilmiyorum ama temel nokta işine yarayacak mı yaramıyacak mı? iphone sa benden önceki ark. yazdığı gibi içine telefon özelliği konmuş bambaşka bi alet. n95 i yeterince kullanmısın hevesini almısındır. iphone u da bi dene. eminim elinden düşeremiyeceksin.
  • sakın aklından bile geçirme
  • kardeş sen herhalde bu yazıyı yazarken hayatında hiç iphone görmedin tek tek cevap veriyorum video kaydı var flas su anda adobe tarafından iphone için hazırlanıyoruk sdk ile oda girecek iphone lara tek dediğin doğru şey bluetooth 16gb lık bir alete neden mmc takma gereği duysunki bir insan n95 16 gb bi mmc mi destekliyor ? radyo ufacık bi programla telefonuna giriyor 3g li iphone lar çıktı ama türkiyede hani 3g? mms var hemde krallar gibi kullanıyorum telefonun müzik dosyaları dışında herşeyini telefondan elinle kontrol edebiliyorsun

BENCE BİRİLERİNE AKIL VERİRKEN BİRAZ ARAŞTIR ÖYLE AKIL VER
    quote:

Orjinalden alıntı: KB24

SAKIN DEĞİŞTİRME ÇÜNKÜ İPHONEDE:

VİDEO KAYDI YOK,ZOOM YOK,FLAŞ YOK,OYUN YOK,JAVA DESTEĞİ BİLE YOK,3G DESTEĞİ YOK,MMS YOK,GPS YOK,ANLIK MESAJLAŞMA YOK,BLUETOOTH VAR AMA YOK.ÇÜNKÜ BAŞKA BİR CİHAZLA DOSYA ALIŞVERİŞİ YAPMAK YOK SADECE KULAKLIK İÇİN KULLANILABİLİYOR,HAFIZA KARTI YUVASI YOK,FM RADYOSU YOK,TAMAMEN BİLGİSAYARA BAĞLI BİR TELEFON HERŞEYİNİ BİLGİSAYARDAN EKLİYORSUN DÜZELTİYORSUN,SESLE KOMUT YOK

N95 İ ELİNE AL SONRA BURADA YAZANLARI OKU KARAR VERİRSİN.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.