Şimdi Ara

N95 i verip iphone alınırmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar garantılı n95ımı verıp ıphone alsammı sızce?Ve ne kadara gıder sızce garantılı n95 hangı fıyat aralıgına brakmalıyım? sımdıden goruslerınız ıcın tesekkur ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemcel -- 15 Mart 2008; 14:18:26 >

• bence n95 verip ı phone almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighTechLowLife

bence n95 verip ı phone almak
    bence değmez gibi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..

bence değmez gibi :S

Alıntıları Göster
    deli misn sn kardeş sakın !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@r@nthir

deli misn sn kardeş sakın !!

Alıntıları Göster
    bence almalısın...daha ince bir yapısı var ekranı daha büyük dokunmatik ekran vede mp3 çalar aynı ipod
  • quote:

Orijinalden alıntı: @ltuğ

bence almalısın...daha ince bir yapısı var ekranı daha büyük dokunmatik ekran vede mp3 çalar aynı ipod

Alıntıları Göster
    walla bende ıphone da war n95 de war bence n95 daha iyi tamam ıphonında war artıları ama ne bilim benim fikrim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

walla bende ıphone da war n95 de war bence n95 daha iyi tamam ıphonında war artıları ama ne bilim benim fikrim bu

Alıntıları Göster
    bunu iphone kullanmadan önce söyleyeceğimi tahmin bile edemezdim ama şuan sorsalar n95 mi iphone mu kesinlikle iphone...ama kamera bakımından iphone n95 e göre çok kötü....n95 kağıt üzerinde 10/10 ama bu özelliklerin hangilerini kullanıyorsun önemli olan o,mesela word excel de dosya oluşturup kullanıyormusun(bilgisayarı olan bir insanın gidip telefonda word excel yapacağını sanmam,tabi çok acil işleri olan bir işadamı değilse),3G özelliğini kullanıyormusun(yurt dışında bile kullanan çok az insan var,ki türkiyede şuan 3G servisi yok ve 3G kullanmak dayanma süresi azaltıyor),radio dinliyormusun(şahsen ben radyo dinlemeyi hiç sevmem tercih meselesi)son olarak gps senin için nekadar önemli...eğer bu saydıklarımın senin için önemi büyükse n95 al,ama baktınki ben bunları kullanmam hiç n95 ile vakit kaybetme çünkü diğer yönlerden iphone daha iyi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_9

bunu iphone kullanmadan önce söyleyeceğimi tahmin bile edemezdim ama şuan sorsalar n95 mi iphone mu kesinlikle iphone...ama kamera bakımından iphone n95 e göre çok kötü....n95 kağıt üzerinde 10/10 ama bu özelliklerin hangilerini kullanıyorsun önemli olan o,mesela word excel de dosya oluşturup kullanıyormusun(bilgisayarı olan bir insanın gidip telefonda word excel yapacağını sanmam,tabi çok acil işleri olan bir işadamı değilse),3G özelliğini kullanıyormusun(yurt dışında bile kullanan çok az insan var,ki türkiyede şuan 3G servisi yok ve 3G kullanmak dayanma süresi azaltıyor),radio dinliyormusun(şahsen ben radyo dinlemeyi hiç sevmem tercih meselesi)son olarak gps senin için nekadar önemli...eğer bu saydıklarımın senin için önemi büyükse n95 al,ama baktınki ben bunları kullanmam hiç n95 ile vakit kaybetme çünkü diğer yönlerden iphone daha iyi..

Alıntıları Göster
    bence şimdilik hayırr
    iyidir n95

• quote:

Orijinalden alıntı: saybek

bence şimdilik hayırr
    iyidir n95

Alıntıları Göster
    SAKIN DEĞİŞTİRME ÇÜNKÜ İPHONEDE:

VİDEO KAYDI YOK,ZOOM YOK,FLAŞ YOK,OYUN YOK,JAVA DESTEĞİ BİLE YOK,3G DESTEĞİ YOK,MMS YOK,GPS YOK,ANLIK MESAJLAŞMA YOK,BLUETOOTH VAR AMA YOK.ÇÜNKÜ BAŞKA BİR CİHAZLA DOSYA ALIŞVERİŞİ YAPMAK YOK SADECE KULAKLIK İÇİN KULLANILABİLİYOR,HAFIZA KARTI YUVASI YOK,FM RADYOSU YOK,TAMAMEN BİLGİSAYARA BAĞLI BİR TELEFON HERŞEYİNİ BİLGİSAYARDAN EKLİYORSUN DÜZELTİYORSUN,SESLE KOMUT YOK

N95 İ ELİNE AL SONRA BURADA YAZANLARI OKU KARAR VERİRSİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6B729B06B

SAKIN DEĞİŞTİRME ÇÜNKÜ İPHONEDE:

VİDEO KAYDI YOK,ZOOM YOK,FLAŞ YOK,OYUN YOK,JAVA DESTEĞİ BİLE YOK,3G DESTEĞİ YOK,MMS YOK,GPS YOK,ANLIK MESAJLAŞMA YOK,BLUETOOTH VAR AMA YOK.ÇÜNKÜ BAŞKA BİR CİHAZLA DOSYA ALIŞVERİŞİ YAPMAK YOK SADECE KULAKLIK İÇİN KULLANILABİLİYOR,HAFIZA KARTI YUVASI YOK,FM RADYOSU YOK,TAMAMEN BİLGİSAYARA BAĞLI BİR TELEFON HERŞEYİNİ BİLGİSAYARDAN EKLİYORSUN DÜZELTİYORSUN,SESLE KOMUT YOK

N95 İ ELİNE AL SONRA BURADA YAZANLARI OKU KARAR VERİRSİN.

Alıntıları Göster
    alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_9

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

cok haklısın arkadasım..

herkeze tesekur ederım ama iphone teknolojısı benı cok etkıledı acıkcası ve elımde iphone tasımak n95 tasımakdan daha ıyı olucak gıbı cunku n95 ın pek bı ozellıgını kullanmıyorum ama ıste iphone aldıkdn snrada pısman olması var

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemcel

quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

cok haklısın arkadasım..

herkeze tesekur ederım ama iphone teknolojısı benı cok etkıledı acıkcası ve elımde iphone tasımak n95 tasımakdan daha ıyı olucak gıbı cunku n95 ın pek bı ozellıgını kullanmıyorum ama ıste iphone aldıkdn snrada pısman olması var

Alıntıları Göster
    iphone annemde var bi,r ya sonra da bana gelecek ve N95 kullandım bence yapabilirsin ama ben senin yerind eolsam yapmam niye yapmam ekonomik açıdan ama durumun buna müsaitse iphone al derim ben...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

iphone annemde var bi,r ya sonra da bana gelecek ve N95 kullandım bence yapabilirsin ama ben senin yerind eolsam yapmam niye yapmam ekonomik açıdan ama durumun buna müsaitse iphone al derim ben...

Alıntıları Göster
    Durduk yere saçmalama boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Durduk yere saçmalama boşver

Alıntıları Göster
    Herkesin kendine göre kriterleri var kardeş mesela ben N95 i verip İPhone almam neden; kamera ve video ağırlıklı kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Herkesin kendine göre kriterleri var kardeş mesela ben N95 i verip İPhone almam neden; kamera ve video ağırlıklı kullanıyorum

Alıntıları Göster
    madem n95 i değiştircen BURAYA tıkla iphone yerine helio oceanı al tüm özellikleri daha güzel.hemde iponede 500$ bu ise 275$ falan neyse linkte herşey yazıyor.

• quote:

madem n95 i değiştircen BURAYA tıkla iphone yerine helio oceanı al tüm özellikleri daha güzel.hemde iponede 500$ bu ise 275$ falan neyse linkte herşey yazıyor.

Alıntıları Göster
    Bence değmez.Alırsın bir hata yaparsın onu düzeltmek için uğraş dur

• quote:

Alıntıları Göster
    Bana gore bu tur cihazlarda ,butun ozelliklerin bulunmasi onemli degildir.Onemli olan,sahip oldugu ozelliklere senin nekadar ihtiyac duydugun ve ihtiyac duyulan bu ozelligin,satin alinmak istenilen,dusunulen cihazdaki donanimsal performansi ve fonksiyonelligidir.

Tabiki cogunluk,kullanmayacakta olsa ,olmusken en iyisi olsun,ful olsun hersyi olsun diye olaya yaklasiyor bana kalirsa.Ilk baslarda bende olaya boyle yaklasiyordum,ki zaman zamanda hala bu cogunluk gibi davrandigim olmuyor degil.

Bu teknolojik oyuncaklar,hernekadar ihtiyaclarimiz dogrultusunda hayatimizi kolaylastirmak icin var olsalarda,sanirim olayin birazda,egolarlada alakasi var.

Ve bu teknolojik oyuncaklar bir parcada insanin egolarini oksadigindan,bu cihazlara bakis acimiza yas ve doyumda etken bir unsur diye dusunuyorum.

Kisacasi bu vb yerlerde kisilere hernekadar ,sunu al bunu alma su soyle bu boyle diye tavsiye edilsede,Is donup dolasip tercihler arasinda kalan kiside bitiyor.

N95 VERiLiP I-PHONE ALINIRMI?

Her an her yerde internet senin icin vazgecilmez ise,I-phone nun buyuk ve dokunmatik ekraninda internet keyfine diyecek soz olmaz.Ayni zamanda kaliteli ,gorsel acidan zengin ve dokunmatik arayuze sahip bir muzik player ihtiyacin varsa I-phone.
    Yok ben N95 den hevesimi aldim,degisiklik olsun,merakin varsa i-phone.

Kimisi yaziyor iste neymis efendim,3g yok gps yok su yok bu yok.

Yahu bos versene adam var N95 vb cihaz kullaniyor,kontorune kiyipta MMS ozelligini dahi kullanmiyor veya nasil kullanilacagini bilmiyor daha.Hangi 3g den bahsediyorsun sen.Diger ozelliklerin hakkini veriyormus ,varmis gibi bir tek 3g Umts ozelligimi eksik kalmis.

Hevestir,ozentidir,parayi sayan kendisi yadirgamiyorum ancak tavsiyeleri okuyunca guluyorum.Turkiye ye 3g 3.5g gelene kadar o telefon ya cop olur yada o cihazin ustune bir on cihaz daha alir zaten.3g mumkun olsa bile kontorlu hat kullanan,3-5 kontorle bir iki ay idare eden adam,3g yi ne yapsin.Her seyi tam ,butun sevdikleriyle doya doya konusuyor,bir tek goruntulu konusmasi eksik kalmis sanki.

Kamera konusuna gelince,gunluk kullanimda an geliyor,bir iki hafta telefonun kamerasini acmadigim oluyor.Kirk yilin basinda ihtiyac duydugum olmuyor degil ancak ben dahil bircok kullanici icin telefondaki kamera, ozentilikten ileriye gidemiyor diye dusunuyorum.

Kisacasi kamera ve video senin icin elzem,Ebatlari sorun ,gps de senin icin olmazsa olmaz degilse veya yukaridada bahsettigim gibi,

Her seyi bir kenara birak ,N95 den hevesinimi aldin? Sat N95 ni al i-phone kullan hevesin gecene kadar.

Atla deve degil bu sonucta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 16 Mart 2008; 15:08:21 >

• quote:

Alıntıları Göster
    tekrar söylüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: KB24

• quote:

tekrar söylüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: KB24

Alıntıları Göster
    Artık bu soruları cevaplamak baydı...

Önceki konulardaki yorumlarımı okursanız Stuff dergisinin şubat sayısındaki yazdıklarını okuyabilirsiniz...(iphone hakkında)

• quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

Artık bu soruları cevaplamak baydı...

Önceki konulardaki yorumlarımı okursanız Stuff dergisinin şubat sayısındaki yazdıklarını okuyabilirsiniz...(iphone hakkında)

Alıntıları Göster
    hocam bence iphone la ilgili video ları youtube gibi sitelerden bi izle ve aletin ilginç yanlarını gör ona göre karr wer bence iphone almaya deger, ayrıca iphone u telefon gibi düşünmemek lazım , yani bana göre iphone telefon özelliğide olan garip ama süper bişey işte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.