Şimdi Ara

N958qb-N818qb-P1-8800sirocco(gümüs)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yha beyler coq kararsız kaldım lütfen yardımcı olun bana sizce hangisini alsam??

• ???????
  • valla ben ne kadar param olursa olsun gidipte sırocco almam..sadece tipi var ve açıkcası gorunus için 1500 ytl yi sokağa atamam..ben N95 al derim benim için şu anda en iyi telefon o !
  • Eğer tasarım senin için önemliyse (ki benim için öyle) zaten ilk ikisini baştan elerdim.Ee zaten 8800 sirocco da tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir telefon.Bu yüzden ben 8800 Sirocco edition ı öneririm.Benim de aklımda o var şuan
  • N95'ten Şaşma
  • Eğer tasarıma ve işçiliğe önem veriyorsanız Nokia 8800 Sirocco Edition'ı; teknik özelliklere önem veriyorsanız Nokia N95 8 GB'ı tavsiye ederim.
  • P1i derim.Kesinlikle farklı bir deneyim.Sana garanti veriyim super bir telefon.128 mb ram var.N95 teki gibi az bir şey değil.Oyun müzik mesaj at hala kilitlenmez telefon.Üstelik fiyatı diğerlerine göre uygun.3 gün şarjıda gidiyor.Sadece telefonu eline al arka kısımına ellede kaliteyi gör.P1i alıpta memnnun kalmayan neredeyse yok.Aynı tablet pc nin küçüğü şiddetle tavsiye ederim.

Yanlız daha öncede topik açmıssın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-shot -- 9 Aralık 2007; 21:12:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8810 - 6310i - 6100
    10 yıl önce açıldı
    Alınık İriver T60
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şekil sricco ama Teknik olarak n95
    ben olsam tekniğe bakardım
  • ben olsam hiç düşünmeden sirocco alırdım çünkü kamerayla felan fazla işim olmuyo olursada sıroccoda kamerada var
  • tam bende böyle bir soru soracaktım bunu gördüm buradan sorayım dedim bende
    ımsexydog arkadaş kızmassa
    ben de tam p1i alacaktım ama bir aksilikten dolayı alamadım biraz araştırayım dedim (haftaya alacağım bir tel)
    n81 8 gb ve p1 arasında kaldım bende benim için şarj süresi ve ses çıkışı önemli
    n 81 in autofokus olmaması ve 2 mp olması dezavantaj
    hala araştırıyorum bende kullanan arkadaşların yorumlarını arıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: şimdikizaman

tam bende böyle bir soru soracaktım bunu gördüm buradan sorayım dedim bende
    ımsexydog arkadaş kızmassa
    ben de tam p1i alacaktım ama bir aksilikten dolayı alamadım biraz araştırayım dedim (haftaya alacağım bir tel)
    n81 8 gb ve p1 arasında kaldım bende benim için şarj süresi ve ses çıkışı önemli
    n 81 in autofokus olmaması ve 2 mp olması dezavantaj
    hala araştırıyorum bende kullanan arkadaşların yorumlarını arıyorum

kızdım lan defol git baska konu ac lann

saka yaptım kardes tabyki burdan sorabilirsin 8800sirocco ya da n81 8qb kaldı n95 kabadan wazgectm p1i zor gelir gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: cyber-shot

P1i derim.Kesinlikle farklı bir deneyim.Sana garanti veriyim super bir telefon.128 mb ram var.N95 teki gibi az bir şey değil.Oyun müzik mesaj at hala kilitlenmez telefon.Üstelik fiyatı diğerlerine göre uygun.3 gün şarjıda gidiyor.Sadece telefonu eline al arka kısımına ellede kaliteyi gör.P1i alıpta memnnun kalmayan neredeyse yok.Aynı tablet pc nin küçüğü şiddetle tavsiye ederim.

Yanlız daha öncede topik açmıssın

N95 8 GB'ta RAM miktarı 128 MB'a çıkarılmıştı.
  • nokiadan şaşma prestij diyorsan sirocco al teknik istiyorsan n95-/8gb öneririm
  • SONY ERICSSON P1i yok illa 5mp istiyorsan biraz daha para ekleyip n95 tabi...
  • tasarım olarak sirocco fakat özellik arıyorsan N95 8gb iyi bir seçim olacaktır bu arada N95 8gbtında tasarımı

bir çok telefona göre güzel
  • yani n95 8qb n81 8qbden güsel diyosun???
  • bence 2 hafta bekle sony ericsson w960i al hepsinden daha ii.. nasılmı??????
    1)tip onda
    2)teknik onda
    3)karizma onda
    4)dokunmatik ekran onda
    5)3.2 mp auto fokus kamera onda
    6)salla değiştir onda
    7)wi-fi onda
    8)3g onda
    9)daha ne olsun onda müzikde onda bu arada walkman olduğu için buna sayı vermedim
  • w960ı sewmedm kardes sony erisccon bana zor gelir
  • 8800 sirocco altın bence bende bunu almayı düşünüyorum şekil telefon ama özellik istiyosan n 95 yada n81 ve 8 gb lıklarından olsun bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgemann -- 12 Aralık 2007; 1:25:42 >

• P1i, teknik özellikler açısından N95 8GB'ın bir hayli gerisinde kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.