bende bayramdan sonra N85den N86 veya N97ye geçmeyi düşünüyordum.. acaba geçmesem mi ki??
n85 ten sonra innov8 e de geçsen n86 ya da geçsen senin için değişen pek bişey olmaz n97 yi deneyebilirsin dokunmatik ekran aklına yatarsa kullanabilirim dersen ona geç.. n85 ten n86 ya geçmen için mantıklı hiç bi neden yok.. nokia nın amacı da bu zaten insanlar bi türlü anlayamadı ! aradaki fiyat farkına değmez n85 le devam et ya n97 ya omnia hd al diğer modeller tatmin etmez n85 ten sonra..
senin yerinde olsam n85 te kalır parayı saklar ya da başka ihtiyaçlarımda kullanırdım.. seneye şubat mart gibi n85 ten gerçek anlamda üstün omnia hd tarzında değişik bişeyler bakardım
N97 mi iyi Omnia HD mi??
omnia hd daha iyidir kanımca. n97 çok büyük duruyor ve hep dıştan tip olarak hem içindeki görsel öğeler olarak hiçbir çekiciliği yok. omnia hd tip olarak daha güzel, daha ince, görseli zengin. performans olarak n97nin bekleneni veremediğini birinden duymuştum ama o konuda bilgim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: mawoix
N97 mi iyi Omnia HD mi??
valla ikisi de hemen hemen aynı para hatta n97 daha pahalı.. bence n97 o parayı hak eden bi telefon değil daha ucuz olsa belki.. ama omnia hd de öyle 1200 civarı omnia hd nin olması gereken fiyat.. o civarda bi fiyata omnia hd alınabilir.. n97 den daha çok oyalar omnia hd
al 62 33 ekmeğine bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme