Nokia'nın telefonda olan kendi haritası anladığım kadarıyla sesli bir şekilde yönlendirmiyor.GPS bekleniyor diyor ancak herhangi bir hareket olmuyor.Garmin'i yükledim telefona ancak programı Aç dediğimde 2-3 saniye telefon donuyor ve programı açmıyor.
Sizce sorun nedir?Arkadaşımda N95 8Gb var.Garmin onunkinde yüklü ve sorunsuz çalışıyor.
Bu Navigasyon problemini nasıl halledebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim...
garmin dizini doğru olmayabilir. yeni klasör açıp içine atmayın ya da direkt olarak root klasörünü atmayın. içindekileri karta atın.
quote:
Orjinalden alıntı: MzR53
Nokia'nın telefonda olan kendi haritası anladığım kadarıyla sesli bir şekilde yönlendirmiyor.GPS bekleniyor diyor ancak herhangi bir hareket olmuyor.Garmin'i yükledim telefona ancak programı Aç dediğimde 2-3 saniye telefon donuyor ve programı açmıyor.
Sizce sorun nedir?Arkadaşımda N95 8Gb var.Garmin onunkinde yüklü ve sorunsuz çalışıyor.
Bu Navigasyon problemini nasıl halledebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim...
Hayir dostum yanlis anlamissin. N96 ve diger modellerde olan Nokia Maps uygulamasi sesi ve internet erisimi olmadan haritalari gorebilme ozelligini destekliyor. Bunun icin oncelikle telefonunu bigisayara baglayip Maps Loader programini calistirmalisin. Program telefonunu tanimladiktan sonra karsina ulke haritalari ve ses dosyalari cikar. Istediklerini secip telefona yukle. Bu birinci sorun icindi. Ikinci sorun GPS bekleniyor yazisi ile ilgili. Bu yaziyi gordugun zaman bilki henuz GPS uydularina bagli degilsin. O yuzden GPS ile yon tayini yapamazsin. Ucuncu sorun icin; uygulamanin verdigi hatayi soylersen yardimci olmaya calisiriz. Ama muhtemelen Reis-i Eagles in dedigi gibi dizinde sorun olabilir. Hafiza kartinda Garmin klasoru olustur ve tum dosyalari bu klasore at.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.Epeyi araştırdım bu maps loader a hiç denk gelmedim.Şimdi deniyorum bir problem olursa tekrar yazarım
merhaba arkadaşlar ben bu işlerde bilgisizim bana da yardımcı olur musunuz?n96 var ücretsiz izmir için navigasyon nasıl olacak
merhaba arkadaşlar ben bu işlerde bilgisizim bana da yardımcı olur musunuz?n96 var ücretsiz izmir için navigasyon nasıl olacak