Şimdi Ara

N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
2
Favori
91.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Böyle temiz bir çalışma için bende teşekkür ederim.
  • C6 v1.1 ilk çıkan CFW siz versiyonunu kullanıyorum ama GPS e daha hiç bağlanamadım. Yardımlı GPS ve Tümleşik GPS seçili sadece. Başka bir ayarı açmam lazım mı ? Eskiden v50 ve v51 de hemen bağlanırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

C6 v1.1 ilk çıkan CFW siz versiyonunu kullanıyorum ama GPS e daha hiç bağlanamadım. Yardımlı GPS ve Tümleşik GPS seçili sadece. Başka bir ayarı açmam lazım mı ? Eskiden v50 ve v51 de hemen bağlanırdım.

yeni nokia maps ı indirip kur çalıştır öyle dene.ayrıca ndrive ve sygic programlarını tavsiye ederim.nokia maps hiç kullanmıyorum.
  • Nokia Maps değil GPS e bağlanamıyorum Hiçbiri bağlanmıyor, Garmin XT, Sygic , Ovi Maps .. vs . Hiçbiri sinyal almıyor.

Düzenleme : Benim Konumlama ayarlarında konumlama sunucusunu kapattım. Acaba otomoatik > supl.nokia.com olarak ayarlı olan ayarda mı bırakmalıyım? O zaman nete bağlanmıyor mu bu vaziyette?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 5 Eylül 2010; 15:23:24 >
  • quote:

Nokia Maps değil GPS e bağlanamıyorum Hiçbiri bağlanmıyor, Garmin XT, Sygic , Ovi Maps .. vs . Hiçbiri sinyal almıyor.

Düzenleme : Benim Konumlama ayarlarında konumlama sunucusunu kapattım. Acaba otomoatik > supl.nokia.com olarak ayarlı olan ayarda mı bırakmalıyım? O zaman nete bağlanmıyor mu bu vaziyette?

O şekilde bağlantı yaparsan kontör harcamaya devam edersin.. Benden sana ufak bir tavsiye :

İlk bağlantıda sunucu, yardımcı gps, şebeke tabanlı vs. olarak bağlantı yapmasını ve yerini bulmasını sağla.

Sonra hemen, bu ayarların hepsini kapatarak sadece dahili gps açık olacak şekilde tekrar dene, anında bağlandığını göreceksin.

Bu C6'ya has bişey değil, malesef bütün yazılımlarda olan bişeydi... Ben yakında hard mod yapmayı düşünüyorum telefona, gps anteni için.. Riskli ama değecek gibi..

• @side_effect, hard moddan kastınız bu mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

@side_effect, hard moddan kastınız bu mudur?

Evet aynen
  • Valla benim gözüm pek kesmedi. Telefonla henüz cicim aylarında olduğumuz için kıyamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Valla benim gözüm pek kesmedi. Telefonla henüz cicim aylarında olduğumuz için kıyamıyorum.

Valla benim kesiyo desem Biz artık enseye şaplak eh gerisi malum durumdayız telefonla Günde bazen 10 flash falan..

Yavaş yavaş aklıma yatıyor bu mod. Faydalı olabilir. Yaparsam fotoğraflarım zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Nokia Maps değil GPS e bağlanamıyorum Hiçbiri bağlanmıyor, Garmin XT, Sygic , Ovi Maps .. vs . Hiçbiri sinyal almıyor.

O şekilde bağlantı yaparsan kontör harcamaya devam edersin.. Benden sana ufak bir tavsiye :

İlk bağlantıda sunucu, yardımcı gps, şebeke tabanlı vs. olarak bağlantı yapmasını ve yerini bulmasını sağla.

Sonra hemen, bu ayarların hepsini kapatarak sadece dahili gps açık olacak şekilde tekrar dene, anında bağlandığını göreceksin.

Bu C6'ya has bişey değil, malesef bütün yazılımlarda olan bişeydi... Ben yakında hard mod yapmayı düşünüyorum telefona, gps anteni için.. Riskli ama değecek gibi..

İlk defa bağlanırken dediğiniz FW ilk yüklendikten sonra GPS' e sadece ilk seferinde girildiğinde mi yoksa her zaman GPS' e girerken sürekli ilk girişlerde mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

İlk defa bağlanırken dediğiniz FW ilk yüklendikten sonra GPS' e sadece ilk seferinde girildiğinde mi yoksa her zaman GPS' e girerken sürekli ilk girişlerde mi?

Firmware'i ilk yükledikten sonra bırak ayarlara hiç dokunma.. Aynen orj. olarak kalsın. GPS'i ilk kullanacağın zaman açık alanda ol, ve bağlantıyı yapsın.. Sonra ayarları kapatırsın...

Bu şekilde genellikle yeterli oluyor sonralardaki kullanım için.. Sıkıntı vermeden bağlantı yapıyor. Fakat baktın bi zaman sonra gene bulamıyor, aynı yolla bi daha yaparsın..

Malesef bütün sıkıntı antnin yetersizliğinden kaynaklı. GPS anteni bicicik bişey çekmiyor yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

c6 nın galerisi gelişmiş, çok iyi falan diyoruz ama resimleri çok kalitesiz gösteriyor. Mesela şu resme galeride bakın, farkı kendiniz görün (ya da sadece bende mi böyle acaba :S )
     N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER

Şunu bir deneyin aynı pcdeki gibi mi görünüyor yoksa kalitesiz mi? Acaba benim galeride mi bi yanlışlık var.

• arkadaşlar kullananvarmı memnun kalanlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

arkadaşlar kullananvarmı memnun kalanlar ?

Neyi kullanan?
  • bu yazılımı yükleyen memnun kalan (:
  • Hemen hemen herkes
  • tamam sağolun herşeyi türkçe dimi yüklemesini yapmalıyım
  • Evet Türkçe
  • quote:

tamam sağolun herşeyi türkçe dimi yüklemesini yapmalıyım

Durdugun Hata :D
  • quote:

bu yazılımı yükleyen memnun kalan (:

30 sayfadır bahsi geçen bir yazılımın yüklenmemiş olma ihtimali yoktur sanırım, değil mi? Bir çok kişi yükledi ve bir çok kişi beğendi. Tavsiye edilir.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.