Şimdi Ara

N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
2
Favori
91.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xp den win 7 ye geçmiş gibi oldum valla güzel Blitz by Aresmar yazılımını kullanmaktayım gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

c6 nın galerisi gelişmiş, çok iyi falan diyoruz ama resimleri çok kalitesiz gösteriyor. Mesela şu resme galeride bakın, farkı kendiniz görün (ya da sadece bende mi böyle acaba :S )
     N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER

Şunu bir deneyin aynı pcdeki gibi mi görünüyor yoksa kalitesiz mi? Acaba benim galeride mi bi yanlışlık var.

Pc deki gibi değil, ama çokta kalitesiz gibi değil.

Renk dağılımında kırıklanmalar var sanki.

• v60 çıksa artık yaw
  • Herşey türkçe ancak T9 sözlüğü yeterince türkçe değil. Bir çok kelime malesef yok. Ayrıca facebook widgate stabil çalışmıyor baska bir hesapdan mesaj atıyorum ama ekranda hiç bir zaman mesaj 1 göstermiyor bazı gariplikleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam
    Herşey türkçe ancak T9 sözlüğü yeterince türkçe değil. Bir çok kelime malesef yok. Ayrıca facebook widgate stabil çalışmıyor baska bir hesapdan mesaj atıyorum ama ekranda hiç bir zaman mesaj 1 göstermiyor bazı gariplikleri var

kullanma aga sende :D
  • pnht çok şımarttı milleti.beklenti çıtaları iyice yükseldi.bunda neden call of duty oynanmıyor diyenler çıkacak.
  • Acaba sizde Rehber deki ilk harfleri I ve İ ile başlayanları aramada çıkan harflere basarak bulamama sorunu var mı? Sanki İngilizcedeki I , İ olmaması gibi rehberde bu iki harfi hiç bulamıyor. Hatta kelimenin ortasında olsa bile bulamıyor.
    Örnek: MİSAFİRHANE yi bulmak için M ye basıyorum sonra İ ye basınca çıkmıyor.

Kullandığım FW PNHT nin ilk C6 v11 nin Türkçeleştirilmiş hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Herşey türkçe ancak T9 sözlüğü yeterince türkçe değil. Bir çok kelime malesef yok. Ayrıca facebook widgate stabil çalışmıyor baska bir hesapdan mesaj atıyorum ama ekranda hiç bir zaman mesaj 1 göstermiyor bazı gariplikleri var

çok yaratıcı bir cevap olmuş bu gercekten :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

Acaba sizde Rehber deki ilk harfleri I ve İ ile başlayanları aramada çıkan harflere basarak bulamama sorunu var mı? Sanki İngilizcedeki I , İ olmaması gibi rehberde bu iki harfi hiç bulamıyor. Hatta kelimenin ortasında olsa bile bulamıyor.

I harfine bastığımda ibrahim ismail falan diye çıkıyor eğer bunu sorduysanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

quote:

Orijinalden alıntı: Resident

Acaba sizde Rehber deki ilk harfleri I ve İ ile başlayanları aramada çıkan harflere basarak bulamama sorunu var mı? Sanki İngilizcedeki I , İ olmaması gibi rehberde bu iki harfi hiç bulamıyor. Hatta kelimenin ortasında olsa bile bulamıyor.

I harfine bastığımda ibrahim ismail falan diye çıkıyor eğer bunu sorduysanız.

Atıyorum "İSMAİL" diye kaydettiğim rehberde İ ye basınca bulmuyor. Normalde kaydırarak rehberde kayıtlı olduğunu görüyorum ama aramada İ yapınca bulamıyor. I ve İ lerde sorun var. diğer türkçe harflerde sorun yok Ö,Ç ..vs de

• evet büyük İ harfi ile kaydedileni görmüyor.bende çok eski alışkanlıktır rehberimde türkçe karakter kullanmam mesela çetin ismini cetin diye kaydederim.eskiden kullandığım başka telefonlarda sorun olmuştu.I yada i harfiyle başlayacak şekilde kaydedin.
  • Orijinal v50 ve v51 ve daha öncesinde bu problem yoktu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

çok yaratıcı bir cevap olmuş bu gercekten :))))

:D
  • Upakul Xtension C6-01 tanıtımını yapmış modları sıralamış 24 saat içinde paylaşacakmış beyler haberdar ediym dedim :)

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=22786.0

Baya iyi bişey geliyo görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

Upakul Xtension C6-01 tanıtımını yapmış modları sıralamış 24 saat içinde paylaşacakmış beyler haberdar ediym dedim :)

Evet çıkarsında bari kendi zevkime göre modlayıp kurayım şunu telefonuma, kaç gündür bekletiyor ortamı gaza getirdi sonra üstüne yattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_tr -- 7 Eylül 2010; 1:47:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

Upakul Xtension C6-01 tanıtımını yapmış modları sıralamış 24 saat içinde paylaşacakmış beyler haberdar ediym dedim :)

işte bu sorunsuz stabil bir cfw gelir umarım beklemedeyim

• Menüyü 4x5 yapmış ama inşallah öyle yayınlamaz ya, gerçekten çok kötü.
  • Yalnız bizim c6 orj fw.leri türkçeleştirdiğimz dosya ile bu fw.yi de türkçeleştirebilcez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Yalnız bizim c6 orj fw.leri türkçeleştirdiğimz dosya ile bu fw.yi de türkçeleştirebilcez mi

Büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Yalnız bizim c6 orj fw.leri türkçeleştirdiğimz dosya ile bu fw.yi de türkçeleştirebilcez mi

Menüsünde filan artı eklenen klasör ve uygulama isimlerinde zorluk çekilir sanırım ama üstadlar mutlaka bunu tam tr yapıp paylaşırlar :)
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.